Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması

Büyük emek verdi. Çok iyi hazırlanmış ekibiyle. Şampiyonluk kutlamalarına gelen sanatçılar genelde zoraki ve aceleyle gelmiş gibi duygusuz gösteriler sergiliyordu hep. Şu ana dek en başarılı isim oldu bu konuda. Kenan Doğulu'yu bile beğenmemiştim şahsen.

Emir Can İğrek de iyiydi tabi onun da hakkını vermek gerek fakat Edis başka boyuta taşıdı kutlamayı.

IMG_2762.webp
Mal dagitiyo

Pelerin isteyenler şu linkte var : Derin Gs

hatta rodopların yayında indirim kuponu kısımına "ajans1905" yazında ek ufak indirim daha gelior (kargo beleş gibi oluyor )

isteyelere duyurulur

GSStore dan bu hareketi beklemiyorum , "derings" konsepti falan diyeb elki girmezler bile o topa..bence geç bile kaldılar. görmüşken ilgimi çekti.

2024-2025 sezonunda ne şekilde koysak planları yapılıyor
7c5c74d18d08ab9be6cd814c6bfe9b02.jpg

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yalan söyliyeyim kutlamayı izlerken bedava kimi bulmuşsa getirmiş yönetim diye söyleniyordum. Sonra Edis denilen çocuğun güzel performansı ve arkasından yapılan drone gösterileri filan derken ambiyans müthiş oldu. Emeği geçenlerin eline sağlık.

Ne yalan söyliyeyim kutlamayı izlerken bedava kimi bulmuşsa getirmiş yönetim diye söyleniyordum. Sonra Edis denilen çocuğun güzel performansı ve arkasından yapılan drone gösterileri filan derken ambiyans müthiş oldu. Emeği geçenlerin eline sağlık.
edis önce epey kötüydü ama şu detayı söylediler dün EskiAçık yayınında

önce çıkanların canlı performansına izin verilmemiş istemelerine rağmen - bilerek playback zorlaması olmuş.

ama genede rapçi fazla zayıftı.

Şamp. kutlamamı sonlandırmış bulunmaktayım.

Derhal 25. şamp. yoluna girelim.

Ilk mesaja sampiyonluk kutlamalarin videosu eklenmistir.

Geri
Üst Alt