Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması

Anlamiyorlar bence, birinin soylemesi lazim.

Şu ekip şunu sabah başlayıp öğlene kadar kuruyor ve portatif sistemleri var. Türkiye'de de bunu 5 saatte kuracak mis gibi prodüksiyon şirketleri var. Kenan Doğulu da kendi konserini böyle yaptı 1 kere. Koskoca Galatasaray -ki bunların hepsinden daha büyük bütçesi var- şu işi şu şekilde nasıl yapamıyor akıl sır erdiremiyorum.

metallica_m72_world_tour_7.webp

Şu ekip şunu sabah başlayıp öğlene kadar kuruyor ve portatif sistemleri var. Türkiye'de de bunu 5 saatte kuracak mis gibi prodüksiyon şirketleri var. Kenan Doğulu da kendi konserini böyle yaptı 1 kere. Koskoca Galatasaray -ki bunların hepsinden daha büyük bütçesi var- şu işi şu şekilde nasıl yapamıyor akıl sır erdiremiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 245377
Metallica konseri değil mi bu yav? uzun kısmını izlemiştim youtube kesintilerinden- müthişti.

konuya dönecek olursak çok kolay - Kulelere gerek yok, o tertibat şampiyonluk için pahalı bir harcama bana kalırsa - platformu şu şekil yapsalar ve organizasyonu ışığı ona göre ayarlasalar yeterde artar bile.

ortada maya tapınağı gibi niye yapmaya başladık - niye standartlaştı fikrim yok.

Dursun özbek katilacak mi kutlamaya

hologram aslan yoksa ben de yokum

Geri
Üst Alt