Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması

Bu sezonla birlikte futbolla ilişkimi kestim
Artık bir taraftar değilim
IMG_0569.webp

Muhteşem bir geceydi en ufak emeği olan herkese sonsuz teşekkürler Galatasarayımıza yakışan budur işte . Şimdi yeniden Konsantrasyon hedef25 ❤️💛

Sahneye çıkan Emir Can isimli arkadaşı tanımıyordum bir kaç kez şarkılarına denk gelmiş olsam da.

Büyük cimbomluymuş kendisi. Bundan sonra daha sık takip etmeye çalışacağım, başarılar aslan.

Ben bayadır biliyorum sırf bu yüzden şarkılarını filan dinleyip takip ediyorum kendisi BH yani Boys Of Hell grubundan çıkma sağlam tribüncüdür.

Ben bayadır biliyorum sırf bu yüzden şarkılarını filan dinleyip takip ediyorum kendisi BH yani Boys Of Hell grubundan çıkma sağlam tribüncüdür.
Behaşın açamadığı kapı
Patlatıp da giremediği maç mı var
Senin için cehenneme bile geliriz
Zebaniyle çatışırız Galatasaray

Fenere yenilmemiz bir noktada iyi oldu gelecek yıllar adına rehaveti engeller saçma sapan bir şampiyonluk maçına çıkıp yine nasıl olsa yeneriz havasında olmayız sonuç kötü olsa bile güzel bir ders çıkardık.

Sahneye çıkan Emir Can isimli arkadaşı tanımıyordum bir kaç kez şarkılarına denk gelmiş olsam da.

Büyük cimbomluymuş kendisi. Bundan sonra daha sık takip etmeye çalışacağım, başarılar aslan.

Aynen hasta galatasaraylı, bence bugün için yanlış şarkı seçimi de yaptı. Mesela şu çalsa daha güzel olabilirdi. Hatta sözleri uyarlansa maçlarda tribünde coşkuyla söylenecek bir tezahürat çıkar

Bugüne kadar yapılmış en güzel kutlamamızdı,keyiften dört köşe olduk. Icardi nin yanında melo ve sneijder de olsaydi keske

Şaka maka şampiyonluk kutlamalarına böyle taraftarı coşturacak çok sevilen sürpriz efsaneleri getirmek iyi fikirmiş. Önceden sıfır bilgi sızması lazım ama. Düşünsene aniden Sneijder veya Melo anons ediliyor. Yıkılır ortalık :)

Geri
Üst Alt