Tier 3 Galatasaray, Sane'yi Bedelsiz Olarak Transfer Etmek İstiyor

Kerem'in bir üst versiyonu. Açık alanda kaleye kadar gider ama topu sokamaz. 3 kişiyi geçer ama en saçma şekilde sonuçlandırır. Kanser ediyor 2 yıldır bayernlileri. hele fiziksel olarak salmış hali gelirse, çok söversiniz.

Kerem'in bir üst versiyonu. Açık alanda kaleye kadar gider ama topu sokamaz. 3 kişiyi geçer ama en saçma şekilde sonuçlandırır. Kanser ediyor 2 yıldır bayernlileri. hele fiziksel olarak salmış hali gelirse, çok söversiniz.
Ezber yorumlara bayiliyorum bayern sovuyormus
Totenham davinsona sovuyordu
Psg Icardiyi oynatmiyordu
Toreira Arsenalde oynayamaadi

Siz Turkiye ligini ne saniyorsunuz bilmiyorum ama Sanenin tek bacaklisi bu ligi donunda sallar

Bayernin sovdugu baska oyuncular varsa onlarida alalim

Akturkoglu ile kiyaslaman tam bir facia Keremin kendisi gorse oturup aglar

Ezber yorumlara bayiliyorum bayern sovuyormus
Totenham davinsona sovuyordu
Psg Icardiyi oynatmiyordu
Toreira Arsenalde oynayamaadi

Siz Turkiye ligini ne saniyorsunuz bilmiyorum ama Sanenin tek bacaklisi bu ligi donunda sallar

Bayernin sovdugu baska oyuncular varsa onlarida alalim

Akturkoglu ile kiyaslaman tam bir facia Keremin kendisi gorse oturup aglar
Sane'yi iki sezondur kaç kere izledim. karar mekanizması ve sonuclandırmada ciddi sorun yaşıyor. sane'yi sen city'deki haliyle hayal etmeye devam et :) Bir de zaha falanda donunda sallıyordu, ziyech falangördük :)

Sane ye Kerem muamelesi yapılıyor bugünleri de gördük.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sane'yi iki sezondur kaç kere izledim. karar mekanizması ve sonuclandırmada ciddi sorun yaşıyor. sane'yi sen city'deki haliyle hayal etmeye devam et :) Bir de zaha falanda donunda sallıyordu, ziyech falangördük :)
Bos konusma elli tane bayern maci izledik
Adam yuruyerek adam geciyor
Karar Mekanizmasi bizde kimde iyiki
Barista Bu konuda cok eksik ona ragmen essek gibi skor yapiyor Leroy Sane den bahsediyorsun

Bos konusma elli tane bayern maci izledik
Adam yuruyerek adam geciyor
Karar Mekanizmasi bizde kimde iyiki
Barista Bu konuda cok eksik ona ragmen essek gibi skor yapiyor Leroy Sane den bahsediyorsun
Boş konuşma diyorsun, karar mekanizmasınin kötü olduğunu kabul ediyorsun. Bence kendinle çekişmedigin zaman yorum yap 😂

Boş konuşma diyorsun, karar mekanizmasınin kötü olduğunu kabul ediyorsun. Bence kendinle çekişmedigin zaman yorum yap 😂
Osimhenin cokmu iyi aga bu tip adamlar atletizmi hizi surati icin bu paralara transfer oluyor anlamak mi istemiyorsun

Karar mekanizmasida yerinde olsa zaten vinicius yerine madridde oynar senin seviyende bir topcu degil tipki osimhen gibi

Bu adamlar ust duzey adamlar o yuzden city sonra bayern yapti

Hiç içim ısınmayan bir adam. Takım oyunu anlayışı vasat, oyun görüşü tartışmalı, bitiriciliği zaten herkesin dediği gibi sıkıntılı, hiç öyle bize aidiyet hissedecek biri de değil. İstikrarı da keza soru işareti. Bireysel yetenekleri elbette üst düzey ama onları ne kadar verimli kullandığı belli değil. Bir de önümüzdeki yıllarda yavaştan hızını kaybetmeye başlarsa hepten sinir bozucu olur.

Geri
Üst Alt