Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.163
- 1.336
- 1.618
Ziyech 2 olur geciniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ezber yorumlara bayiliyorum bayern sovuyormusKerem'in bir üst versiyonu. Açık alanda kaleye kadar gider ama topu sokamaz. 3 kişiyi geçer ama en saçma şekilde sonuçlandırır. Kanser ediyor 2 yıldır bayernlileri. hele fiziksel olarak salmış hali gelirse, çok söversiniz.
Sane'yi iki sezondur kaç kere izledim. karar mekanizması ve sonuclandırmada ciddi sorun yaşıyor. sane'yi sen city'deki haliyle hayal etmeye devam etEzber yorumlara bayiliyorum bayern sovuyormus
Totenham davinsona sovuyordu
Psg Icardiyi oynatmiyordu
Toreira Arsenalde oynayamaadi
Siz Turkiye ligini ne saniyorsunuz bilmiyorum ama Sanenin tek bacaklisi bu ligi donunda sallar
Bayernin sovdugu baska oyuncular varsa onlarida alalim
Akturkoglu ile kiyaslaman tam bir facia Keremin kendisi gorse oturup aglar
Bos konusma elli tane bayern maci izledikSane'yi iki sezondur kaç kere izledim. karar mekanizması ve sonuclandırmada ciddi sorun yaşıyor. sane'yi sen city'deki haliyle hayal etmeye devam etBir de zaha falanda donunda sallıyordu, ziyech falangördük
![]()
Ucunu de alirsak naneyi yerizSane aliyorsak mane ve kane de almak lazim
Boş konuşma diyorsun, karar mekanizmasınin kötü olduğunu kabul ediyorsun. Bence kendinle çekişmedigin zaman yorum yapBos konusma elli tane bayern maci izledik
Adam yuruyerek adam geciyor
Karar Mekanizmasi bizde kimde iyiki
Barista Bu konuda cok eksik ona ragmen essek gibi skor yapiyor Leroy Sane den bahsediyorsun
Osimhenin cokmu iyi aga bu tip adamlar atletizmi hizi surati icin bu paralara transfer oluyor anlamak mi istemiyorsunBoş konuşma diyorsun, karar mekanizmasınin kötü olduğunu kabul ediyorsun. Bence kendinle çekişmedigin zaman yorum yap![]()
reis reelde de yapıyon mu bu şakaları. ben yapınca zorbalanıyorumSane sonu beleşe alırız :d
yok atletico'da yapıyorum :dreis reelde de yapıyon mu bu şakaları. ben yapınca zorbalanıyorum