Galatasaray, Sarrachi‘yi Kiraladı İddiası!

Her gelene bol keseden para veriyoruz. Geçen de 750 bin Tl alan Mert Hakan'a 7.5 m Tl maaş vereceğimiz yazılıyordu. Sonra neden FFP'ye takılıyoruz, neden amatör şubelerdeki oyuncular maaş alamıyor...

Her gelene astronomik bedeller veriyoruz sonra battık oluyor. Allahın malları
Ömer Bayram disinda aldigi parayi hak eden var mi bizim takimda? 4.stoper Ahmet'in bile 1 milyon euro kazandigi takimin oynadigi futbol utanc verici gercekten. Marcao bile performansina ve CV'sine göre fazla aliyor, adama gecen sene gariban muamelesi cekiyordu bazilari.

Bı enayi biziz.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Çok fazla para veriyoruz kabul hatta bazı oyunculara ( donk feghouli belhanda ) inanılmaz veriyoruz.Ama şu lig ile alman liginden herhangi bir takımın maaş butcesini kıyaslamayın.Adamlar oraya gitmek için muhtemelen daha az paraya razı oluyorlar.Bizim ise para dısında kozumuz yok.

"1,5 yıllığına bedelsiz olarak kiraladı."

Bedelsiz kiralayabildiysek yarım sezon 800 bin, tam sezon 1.5m, eh kabul edilebilir. Satmadan alamadığımız ortamda iyi bile. Nagatomo 2m, Mariano 2.5m kazanıyor. Onların kontrattan çıkarsak karda bile sayabiliriz kendimizi.

Ücret konusunda herkes sıkıntılarını belirtmiş. Ama ben opsiyona takıldım. Opsiyonsuz yine Onyekuru tarzı olursa, kötü olacak.

Mecburiyet transferi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kiralama bedeli vermiyor oluşumuz iyi maaş konusunda çok basarisiz bir kulüp olarak yolumuza devam ediyoruz ...

Mariano'yu zaten sildik de ben işin açıkçası Linnes ve Şener ikilisine de çok güvenmiyorum. Duygusal davranmaya gerek yok Linnes kadro dışı kalmadan önce bu sezona korkunç derecede kötü girmişti Şener zaten 2 maç oynayıp sakatlanıyor aylarca ortada olmuyor

Keşke oraya yerli iyi bir sağ bek bulma şansımız olsa, yoksa da yabancı bir sağ bek gerekecek bu takıma

Elemanı hiç izlemedim ama bu bedelsiz kiralık işi korkutuyor beni. Bu sene tam travma oldu anasını satayım.

ImparaTudor Hajduk Split'ten 250 bin euro alacakmis. Bizde 1.5m euro aliyordu. Udinese ise 600 bin euro ödemis Tudor'a.
Normal bize geldiğinde başarılıydı bizde rezil oldu Udinese’ye düşük ücretle gitti orada da rezil olunca kaşesi düştü gayet mantıklı neyine şaşırdınız ki

Geri
Üst Alt