- 10 Nisan 2013
- 53.507
- 33.419
- 2.993
Çöp yazdık
Oynadığı maçların tümünü izledin mi hiç?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çöp yazdık
Terim'in istemediği ya da 3.-4. tercihi olan bir oyuncuya bu kadar para niye veriyoruz
İyi ücret almadıktan sonra Türkiye liginde ne işim var. Almanya'da başka takıma kiralık gitmek isterdim.
Yoo ayrıca 11 oynayabilmiş mi kiOynadığı maçların tümünü izledin mi hiç?
Baktım şimdi rezillik resmen sadece 1 kez ilk 11 başlamış toplamda da 176 dakika oynamış 1 as 3 yedek maçtaYoo ayrıca 11 oynayabilmiş mi ki![]()
Yok bu cidden dandik az önce baktım çünkü o kadar leipzig maçı izledim hiç denk gelmemiştim hakkaten 1 maç oynayabilmiş sadece cidden çöp ve kesin bize gelir ikinci telles yahut ikinci insua olarakİso bok attığına göre bu herif efsanemiz falan olur zira Onyekuru için de çöp diyordu.
Ben izlemediğim için sana sordum işteYoo ayrıca 11 oynayabilmiş mi ki![]()
Yok yazmıyor bir yerde. En büyük sorunumuzun oyuncular olduğuna inanan kesim 3 ay sonra bunları diyecek ya da Terim ne yapsın yönetim çöpleri topluyor diyecek..Nerede yazıyor bu?
Çok leipzig maçı izledim hiç yoktu sen sorunca baktım ben de çoğunda kadroda bile yokmuş onu da az önce okudum 🗑Ben izlemediğim için sana sordum işte
Yok yazmıyor bir yerde. En büyük sorunumuzun oyuncular olduğuna inanan kesim 3 ay sonra bunları diyecek ya da Terim ne yapsın yönetim çöpleri topluyor diyecek..
Benim de beklentim yok nolur bilmem.Yok bu cidden dandik az önce baktım çünkü o kadar leipzig maçı izledim hiç denk gelmemiştim hakkaten 1 maç oynayabilmiş sadece cidden çöp ve kesin bize gelir ikinci telles yahut ikinci insua olarak![]()
Allahtan kiralıkBenim de beklentim yok nolur bilmem.
Riverplate sezonuna göre değerlendir.Çok leipzig maçı izledim hiç yoktu sen sorunca baktım ben de çoğunda kadroda bile yokmuş onu da az önce okudum![]()
O hıyarı hic beğenmezdim. Forumda bunu övünüyordu durmadan. Menajeri iyiydi atletico Madrid gitti yalandan. Sonra kayboldu gitti. Bu herifi izlemedim hic harbi kötümü la buinsua vol 2