Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim diyor acik acik

kim o ?
ya arkadaşlar şu mesajları açık açık yazın izleyemiyoruz bişeyde anlamıyoruz![]()
kim o ?
ya arkadaşlar şu mesajları açık açık yazın izleyemiyoruz bişeyde anlamıyoruz![]()
O günkü oylar sadece Adnan Polat'a rakip olduğu için verildiyse, o seçimdeki oyların, bu seçimde hesaba katılması yanlış olur. Belki o gün Adnan Öztürk'e vermiş olanlar, bugün oylarını Mehmet Helvacı ve Turgay Kıran için verebilirler. Adnan Öztürk'ün ben ciddi bir oy potansiyeline sahip olduğunu düşünmüyorum. Adnan Polat kötü işler yaptığı için o oyları aldığını düşünüyorum. Biraz karışık ve çelişkili oldu ama..![]()
Tulun için ne dediler, lütfen o herifle bir alakamız yok demiş olsunlar, transferi o tip insanlara bırakmayız demiş olsunlar. N'olur?
Tamam işte, o zaman Adnan Polat'a rakip olanlar şimdi Ünal Aysal'ı destekliyor.2300 oy yer değiştirmez ama Adnan Polat'ın 2900 oyunda İnan Kıraç'ın oylarının olduğunu hatırlatırım.301 oy Ünal Aysal tarafına kaysa yeterlidir.
![]()
Tulun için ne dediler, lütfen o herifle bir alakamız yok demiş olsunlar, transferi o tip insanlara bırakmayız demiş olsunlar. N'olur?