Galatasaray, Selçuk İnan'la Sözleşme Uzatıyor

FT'nin gelişiyle öngörülen bir durumdu.

Euro muro olmamalı maaşı, TL ile alsın. Garanti ücreti düşük tutmalı ve maç başı da vermemeli artık.

Yeter kazandığı para Galatasaraydan.

Temizlik yap hocam, doymuş adamlara yol ver artık... yazık günah bu paralar...

Sabriyi bile tutarim demisti hocs :(

Sabri'yi geri almasa bari..

Sabri'yi geri almasa bari..

Hep bu bakış açısı yüzünden yıllar kaybetmedik mi? Terim’i sevmediğini biliyorum, bence de oyuncu transferiyle arası çok iyi değil ama sahada oynatma konusunda üzerine tanımam. Bazen gülü severken dikenine katlanmak gerekir. Önemli olan sahada oynatacağı oyun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hep bu bakış açısı yüzünden yıllar kaybetmedik mi? Terim’i sevmediğini biliyorum, bence de oyuncu transferiyle arası çok iyi değil ama sahada oynatma konusunda üzerine tanımam. Bazen gülü severken dikenine katlanmak gerekir. Önemli olan sahada oynatacağı oyun.
Fatih Terim sonrasında yıllar boyu çekiyoruz Mehmet. Yıllar kaybetmemize sebep oluyor, oynatamayıp parasını ödeyip, kenarda tutuyoruz. Çeteleşmeye kadar varıyor. Türk oyunculardan belirli bir dönem faydalanılmalı. Sonrasında elveda denmeli. Özellikle Türkiye'de altyapıyı almış oyuncularda. Olcan'ın bir açıklaması var, Türk oyuncularla alakalı: 'Yabancı futbolcular beklentileri karşılıyor. Türkler çalışmıyor. Ekstra antrenman yapmayı, salona girmeyi sevmeyiz. Beslenme ve uyku düzenimize önem vermeyiz.” İlk defa aklı başında bir açıklama. 3 seneden fazla bir klüpte kalırsa Türk futbolcu bu hale geliyor ve azıcık çalıştıran TD gelirse hemen arkasından dalavere çeviriyorlar. Fatih Terim'de böyle futbolcuları 'parlatmayı' çok seviyor. . Ben transfer ve futbolcu maaşları ve sözleşmelerinde kesinlikle Fatih Terim'in dahlini istemiyorum. Ama Abdül ve Fatih kaldı, diğer profesyoneller gönderildi ve bunun sıkıntısını önümüzdeki sezondan sonra 3 sene kadar çekeceğiz. Gamlı baykuş gibi olmak istemem ama hep böyle oldu şimdiye kadar Terim dönemlerinde.

Fatih Terim sonrasında yıllar boyu çekiyoruz Mehmet. Yıllar kaybetmemize sebep oluyor, oynatamayıp parasını ödeyip, kenarda tutuyoruz. Çeteleşmeye kadar varıyor. Türk oyunculardan belirli bir dönem faydalanılmalı. Sonrasında elveda denmeli. Özellikle Türkiye'de altyapıyı almış oyuncularda. Olcan'ın bir açıklaması var, Türk oyuncularla alakalı: 'Yabancı futbolcular beklentileri karşılıyor. Türkler çalışmıyor. Ekstra antrenman yapmayı, salona girmeyi sevmeyiz. Beslenme ve uyku düzenimize önem vermeyiz.” İlk defa aklı başında bir açıklama. 3 seneden fazla bir klüpte kalırsa Türk futbolcu bu hale geliyor ve azıcık çalıştıran TD gelirse hemen arkasından dalavere çeviriyorlar. Fatih Terim'de böyle futbolcuları 'parlatmayı' çok seviyor. . Ben transfer ve futbolcu maaşları ve sözleşmelerinde kesinlikle Fatih Terim'in dahlini istemiyorum. Ama Abdül ve Fatih kaldı, diğer profesyoneller gönderildi ve bunun sıkıntısını önümüzdeki sezondan sonra 3 sene kadar çekeceğiz. Gamlı baykuş gibi olmak istemem ama hep böyle oldu şimdiye kadar Terim dönemlerinde.
Haklı olduğun kısımlar var ancak bundan sonra mümkünse uzun süre FT ile çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Madem dönüp dolaşıp yine ayni adama dönüyoruz kalsın uzun süre.

Haklı olduğun kısımlar var ancak bundan sonra mümkünse uzun süre FT ile çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Madem dönüp dolaşıp yine ayni adama dönüyoruz kalsın uzun süre.
Kalsın, transferler sorulmasın sadece. Bruma gibi transferler yapılsın. Amrabat gibi yapılmasın mümkünse. Ama eminim, önümüzdeki sezon sonu ayrılır. ..

Selçuk'un zaten bu sene sözleşmesi bitmiyor, seneye de garanti üç milyon eurosu var. Haberdeki paraya göre göre iki yılda 3,5 milyon euro almış olacak ki bu da ikinci yılında 500 bin euroya oynayacağını gösteriyor. Fatih Terim varken 35 yaşında da olsa Selçuk az çok katkı verir. Ayrıca, bu anlaşma ile UEFA maaş sınırlaması konusunda +1,25 milyon Euro daha kredi elde ederiz.

Fatih Hoca, yerli ayrımcılığı yapacak en son hocadır. Her zaman yeteneği tercih eder, pasaport önemsemez. Zaten suanki yabancı kuralının da mimarıdır. Kulübün ekonomik durumu ortada ve hoca da bunun farkında. Yabanci sınırı tamamen serbest değil, max. 14 yabancı bulundurabiliyorsunuz dolayısıyla yerlilere de ihtiyacınız oluyor. Selçuk'tan daha iyi yerli orta sahalar var ancak bunları alabilecek finansal seviyede değiliz. Hoca iki yıl daha Selçuk'un posasını çıkarır merak etmeyin.

Geri
Üst Alt