Galatasaray, Şener Özbayraklı ile Anlaştı

Vasat bir futbolcu. Vasat, ortalama demektir; burada yanlış bilinir, onca uyarıma rağmen hala ve ısrarla ''Çöp'' anlamında kullananlar var ki kusura bakmasınlar, cehaletlerini sergilemekteler...

Zamanında futbolcu olduğu bile tartışma konusu Tarık yerine; bayıldığım bir futbolcu olmasa da yarı maliyetle Şener' in transfer edilmesinin çok daha doğru bir hamle olacağını defalarca yazmıştım...

Mariano gidecek ve Linnes sözleşme uzatacaksa, ücreti de makul olacaksa gayet iyi bir transfer olur Şener. ''Delik büyük, yama küçük''; yabancı kontenjanı hemen seneye düşürülemeyek olsa bile, bunca mevkide kalite eksikliği varken; sağbek için Linnes+ yeni bir yabancı oyuncu lüksün kreması olur zira!...

Evet canim ucuza gelecekse ne zarari dokunur ki.

Ucuz diye bütün mallari dolduralim takima. Altyapidaki genclerin önünü kapatiyoruz böyle gereksiz kazmalarla. Semih oynayacagina Ahmet oynayacagina Gökay oynasa kötü mü olurdu bu sezon?

Milli takım sağ beklerinden biri
Evet canim ucuza gelecekse ne zarari dokunur ki.

Ucuz diye bütün mallari dolduralim takima. Altyapidaki genclerin önünü kapatiyoruz böyle gereksiz kazmalarla. Semih oynayacagina Ahmet oynayacagina Gökay oynasa kötü mü olurdu bu sezon?
Şener saydığın adamlarla aynı seviye değil şener baya iyi iş yapacak bir alternatif

Beleş diye ne kadar yerli 'mal' varsa alacagız galiba yine.

Milli takım sağ beklerinden biri

Şener saydığın adamlarla aynı seviye değil şener baya iyi iş yapacak bir alternatif

Milli takimin seviyesi ne ki orada bek rotasyonunda olmasinin bir degeri olsun.

Bence bos yatirim böyle transferler. Adam 29 yasinda. Bizim yerliler 30 dan sonra pert oluyor bunu da göz önünde bulundurmak lazim.

Odun keserek bacaklarını güçlendiren bir sağ bekimiz olacağı için çok mutluyum . Kimse karşımızda duramayacak gerçek bir oduncumuz olacak .

Yerli olarak alınacak nadir oyunculardan birisi.

Bir kimich seviyesinde değil ama tabiki. Ben beğenmiyorum açıkçası ama ligin üstünde birisi yerli olarak kesinlikle.

Vasat bir futbolcu. Vasat, ortalama demektir; burada yanlış bilinir, onca uyarıma rağmen hala ve ısrarla ''Çöp'' anlamında kullananlar var ki kusura bakmasınlar, cehaletlerini sergilemekteler...

Zamanında futbolcu olduğu bile tartışma konusu Tarık yerine; bayıldığım bir futbolcu olmasa da yarı maliyetle Şener' in transfer edilmesinin çok daha doğru bir hamle olacağını defalarca yazmıştım...

Mariano gidecek ve Linnes sözleşme uzatacaksa, ücreti de makul olacaksa gayet iyi bir transfer olur Şener. ''Delik büyük, yama küçük''; yabancı kontenjanı hemen seneye düşürülemeyek olsa bile, bunca mevkide kalite eksikliği varken; sağbek için Linnes+ yeni bir yabancı oyuncu lüksün kreması olur zira!...

Vasat konusundaki hassasiyetinize bayıldım. Tamamen aynı duyguları paylaşıyoruz. Selamlar / Sevgiler

Şener gelmezse buradakiler tripper felan gelir zannediyor galiba

Muslera ile veda vakti haberi altında Şener Galatasaray'da haberi. Evet evet satılsın Muslera. Volkan'ın sözleşme bitiyor galiba.

Bu durumda fener sol beke Lionel Carole'ü getirmeli.

Derbilerde Sener onu madara eder.

Muslera ile veda vakti haberi altında Şener Galatasaray'da haberi. Evet evet satılsın Muslera. Volkan'ın sözleşme bitiyor galiba.
Muslera dan daha kötü kaleci bulmak şu an zordur bunun tek yolu da volkan demirel böyle bir kalecinin hala bir süper lig takımında forma giyiyor olması tam bir komedi

Altyapıdan A takıma takıma yeni oyuncular çıkmasına en çok memnun olacak kişilerdenimdir. Ozan' ı mazur görülebilecek birkaç hatası için yerin dibine batıranlara karşılık, ''Zamanında Tugay-Okan-Emre de gördüğüm, Bülent kaptan ve Arda' da bile göremediğim ışığı görüyorum Ozan' da'' diyen adamım, aklı sıra dalga geçenler olmuştu; isteyen kurcalasın görsün mesajlarımı...

Ancak olacak adam var, olmayacak adam var. Yarışmacı olmak zorundaki hiçbir takım, öyle bir sezonda altyapıdan 5-6 futbolcuyu A takıma katıp oynatarak ciddi hedeflere yürüyemez. Mesela Altınordu' nun misyon ve hedefleri ile Galatasayımızınki çoook çok farklıdır...

Son düzenleme:
2 yabancı sağ bek lüks. Zira Nagatomo gibi sağ bekte yararlanabileceğimiz 1 bekimiz de var. O yüzden yerli sağ bek şart. Ha yerli sağ bek olarak Şener'den başka var mıdır bilemiyorum. Genç parlamamış bir oyuncuyu almayı tercih ederim. Yoksa Şener ve ya o tarz da bir transfer şart.

Bu çöp Şener'i Fb bile oynatmıyor en son Akhisar maçında oynamış Aralık ayında yedeğin yedeği bile olmaz bundan Mariano gider alırsın 1 sağlam bek olur biter Linnes yedek sol tarafda da Naga, Emre var Ömer'i yolla gitsin.

Şener ve Linnes hemen hemen aynı kapasitede oyuncular. 2'si de yedek sağ bek seviyesinde. Yetenek olarak zayıflar orası (Mariano giderse)

biz bunu alırız fenerde gider nazım sangareyi alır

Bu çöp Şener'i Fb bile oynatmıyor en son Akhisar maçında oynamış Aralık ayında yedeğin yedeği bile olmaz bundan Mariano gider alırsın 1 sağlam bek olur biter Linnes yedek sol tarafda da Naga, Emre var Ömer'i yolla gitsin.
Yanlız kluple sorunlu diye oynamıyor bjk ye takas yapacaklardı şenol da istiyordu kendi gitmedi büyük ihtimal bizle anlaştı haber doğru yani bu durumda fener sezon sonu sözleşmesi bitecek ezeli rakibiyle anlaştığı iddia edilen topcusunu 2 alternatifi varken niye oynatsin

Geri
Üst Alt