Galatasaray, Seri'yi 1 Yıl Daha Takımda Tutuyor!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
HABER GLOBAL - ÖZEL | Galatasaray, Seri'nin 1 yıl daha kiralanması için Fulham'la prensip anlaşmasına vardı.

Anlaşma Londra temsilcisinin Premier Lig'e yükselememesi durumunda geçerli olacak. Fulham bitmesine 4 hafta kalan Championship'te 4. Sırada bulunuyor. Londra temsilcisi sezonu ilk iki sırada bitirirse doğrudan Premier Lig'e çıkacak. Ligi 3 ila 6. sıra arasında bitirirse play - off oynayacak.

Jean Michaël Seri de bir sezon daha sarı kırmızılı formayı giymeye sıcak bakıyor.

Seri, Galatasaray formasıyla çıktığı 34 maçta 2 gol - 4 asist'lik performans sergiledi.

Kafası çalışan ama alan kontrolü sıfır olan bir adam.

GSCimbom Mobile App

Takımda oyunu aklıyla oynayan 2-3 oyuncudan birisi. Önünde adam akıllı bir 8 numarayla mutlaka takımda tutulmalı.

Bence üzerinde çok düşünülmesi gerekir. Sadece artı yönünden bakmayın, eksilere de odaklanın. Çok zor karar. Ama yabancı sınırı mevzusuna göre genel profil olarak kontenjanı işgal edebilir cinsten olur tabi.

Bence üzerinde çok düşünülmesi gerekir. Sadece artı yönünden bakmayın, eksilere de odaklanın. Çok zor karar. Ama yabancı sınırı mevzusuna göre genel profil olarak kontenjanı işgal edebilir cinsten olur tabi.

ft demek ki bu 2.yarıdaki oyundan memnun aynı sistemi seneye de sürdürecek. Bence Mariano'da kalmalı. Yerli bek yok, bonservis de verilmez. Bu sisteme uyuyor mariano.

Maliyetine göre iyi yada kötü derim gecen seneki gibi bir yılllık kiralama maliyeti 5 milyon euro yu bulursa yanlış transfer

ft demek ki bu 2.yarıdaki oyundan memnun aynı sistemi seneye de sürdürecek. Bence Mariano'da kalmalı. Yerli bek yok, bonservis de verilmez. Bu sisteme uyuyor mariano.
Zaten iki tane futbol zekası olan futbolcu var. Biri Seri, biri de Mariano işte.. Bunların çevresini/arkasını/önünü zaten halledersen çatır çatır oynarlar. Adamlar takımdaki zaaflardan ötürü mental olarak düşüyorlar.

Nasil birsey bu?
4 hafta normal lig
2 hafta play off olsa ve lige ciksalar ne olacak?
1.5 ay bosa gececek zaman

Zaten iki tane futbol zekası olan futbolcu var. Biri Seri, biri de Mariano işte.. Bunların çevresini/arkasını/önünü zaten halledersen çatır çatır oynarlar. Adamlar takımdaki zaaflardan ötürü mental olarak düşüyorlar.

bence mutlaka feguli,belhanda gitmeli. 4-3-3 sistemine dönüp 1 tarafa onyekuru tarzı, diğerine daha orta saha kökenli biri alınmalı. Benim adayım kenan karaman.

bence mutlaka feguli,belhanda gitmeli. 4-3-3 sistemine dönüp 1 tarafa onyekuru tarzı, diğerine daha orta saha kökenli biri alınmalı. Benim adayım kenan karaman.
Yaşları çokta abartılı değilken tabii ki satılmalılar. Hatta geçen sene başı ( Belhanda ) satılmalıydı. Feg şampiyonlukta baya kritik rol üstlenmişti çünkü, hadi bir şans verebilirsin. ( Şimdi vermem de )

Kenan Karaman konusu biraz benim açımdan nötr. Yani maçlarını izliyorum. Ceza sahası pozisyon bilgisine çok hakim ama, markaj yiyince bazen çok kayboluyor. Ayrıca Galatasaray baskısını kaldırabilir mi, emin değilim. Alınacaksa Kaan Ayhan favorim. DOS oynayabiliyor ve liderlik özelliği de var.

Yaşları çokta abartılı değilken tabii ki satılmalılar. Hatta geçen sene başı ( Belhanda ) satılmalıydı. Feg şampiyonlukta baya kritik rol üstlenmişti çünkü, hadi bir şans verebilirsin. ( Şimdi vermem de )

Kenan Karaman konusu biraz benim açımdan nötr. Yani maçlarını izliyorum. Ceza sahası pozisyon bilgisine çok hakim ama, markaj yiyince bazen çok kayboluyor. Ayrıca Galatasaray baskısını kaldırabilir mi, emin değilim. Alınacaksa Kaan Ayhan favorim. DOS oynayabiliyor ve liderlik özelliği de var.

kaan'ı alabilen zaten bu kural yüzünden sezona 1-0 önde başlar. Kenan'da bence doğru sistem olursa iş yapar.

Önemli maçlarda yedirdiği 2 tane gol hatırlıyorum. Daha fazlası vardır belki. Gerek yok

Geri
Üst Alt