Galatasaray Sermaye Artışından Vazgeçti | Yalanlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onur Şahan

Cezalı
Galatasaray Spor Kulübü, KAP'a açıklama yaparak sermaye arttırmından vazgeçtiklerini bildirdi. İşte o açıklama;

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 10.10.2013 tarihinde almış olduğu sermaye artışına ilişkin Yönetim Kurulu kararı, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, 14.02.2014 tarih ve 2014/4 sayılı SPK bülteninde yayınlanmış olan kararı ve akabinde buna ilişkin Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.02.2014 tarih ve 2014/34 no'lu kararı gereğince iptal edilmiştir.

İptal Edilen Süreçler

Rüçhan Hakkı Kullandırılarak Bedelli Sermaye Artırımı

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

onur şahanı 1.lik koltuğuna alalım ödülünü verelim de sussun

bu işten çok iyi anlamam ama eski bedelli başvurusu iptal ama tahsisli bedelli başvurusu devam ediyor deniyor borsa forumlarında. biraz karışık bişey bu. tam iptal diyemeyiz yani

Ben bu işin bize zararlı olduğunu

1 yıl satamıyacagın hıssenin

Üstüne kredı cekılıp hepsının bedelini sen yatırmanın hiçbir anlam ifade etmediğini söyledıgımde

Çok bilmişler ahkam kesıyordu

Aklın yolu bir işte

Her zaman diyorum ünal aysal ın bizi rezıl etmekten başka birseye yaramadığını söyledıgımde kızıyordunuz

Aha işte spk bildiğin oyuncağı olduk

Yabancı konusu zaten ortada tff nin ezıklerın oyuncağı olduk

Bakalım simdi hangi bombayı patlatacak sayın başkan

Kesın gider rivayı satar

:hopelessness:

Baskan a guvenimiz tam.

Üstüne kredı cekılıp hepsının bedelini sen yatırmanın hiçbir anlam ifade etmediğini söyledıgımde

Aklın yolu bir işte

Her zaman diyorum ünal aysal ın bizi rezıl etmekten başka birseye yaramadığını söyledıgımde kızıyordunuz

Kesın gider rivayı satar

Dur bakalım renktaç gün doğmadan neler doğar.

Haydaa.. Başka bir düşünceleri olmasa 3 gün önce kabul ettikleri şeyi niye bir anda değiştirsinler. "Başgan" vermiştir bir ayar :cool:

Eyvah son gelen duyumlarıma göre kulübü satıyormuş bashgan. Beyler bittik biz bittik.

Bg_UmpkCUAAIjTu.jpg

Aklın yolu bir işte

Kesın gider rivayı satar

İşin boş boş zırvalamak.Ne anlatıyorsun sen ? Ünal Aysal'a olan nefretini kusmak için gelmişsin ama malum cahilliğin ile kendini rezil etmişsin.

Bu yapılan iptal eski işlem.Neydi eski işlem ? Biz 180 yatırımcılar da 150 koyacaktı.Spk böyle olmasın dediğimiz gibi yap dedi.İptal edilen bu eski işlem.Sermaye artışı aynen devam ediyor...

Çok bilmişler ahkam kesiyor diyen zırcahile bak.

Galatasaray SPKnin yeni düzenlemesi öncesinde yapmış olduğu başvuruyu iptal etti, dün yapılan yeni artırım talebi aynen geçerli

[attachment=8016:upload_2014-2-21_19-57-51.jpeg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-2-21_19-57-51.webp
    upload_2014-2-21_19-57-51.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 266
Noldu şimdi iptal mi değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt