Galatasaray Sermaye Artışından Vazgeçti | Yalanlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rte'nin emriyle milli takıma gitmesi olabilir mi ? Hem transfer yaptırmadı hem de sene içinde işleri yokuşa sürdü başkanı taraftarın önüne atarak asıl bela Başkan'dan kurtulacaklardı.

Malum Terim devletin adamı Galatasaray hele hele Rte gibi bir fanatik fenerbahçeli başbakan iken böyle alıp başını gidemezdi.

Birde geleli 2.5 sene olup doğru düzgün taktik şablonumuz oyun planımız yoktu.

Her neyse hem Rte'ye hem de Terim'e teşekkürler sayelerinde dünyanın en elit teknik direktörlerinden birini getirdik.Sağ olsunlar bizi durdurmak isterken Türkiye'nin Bayern'i yapacaklar :D :D :D...

Hatta gitti silah dayadi kafasina Ünal Aysal´in... "Transfer yaparsan, seni ve Süngerbop´u vururum, daga kaldiririm" dedi. Ünal Aysal tam Transfer yapacakti, hep Terim girdi araya, tam Luis Suarez´ler geliyordu, ama Fatih Hoca buna izin vermedi. Ne kötü adammis bu Fatih Terim.

Hatta gitti silah dayadi kafasina Ünal Aysal´in... "Transfer yaparsan, seni ve Süngerbop´u vururum, daga kaldiririm" dedi. Ünal Aysal tam Transfer yapacakti, hep Terim girdi araya, tam Luis Suarez´ler geliyordu, ama Fatih Hoca buna izin vermedi. Ne kötü adammis bu Fatih Terim.

terim öyledir, cemaatin en baba adamı, her yere eli uzanır, şike komplosunu da o yapmış diyorlar..

Bazıları yönetim başarısız oldu diye göbek atmış ama haber yalanlandıktan sonra gördük ne hale geldiklerini :D

Yahu Terim olayında haklı bulmazsın başkanı ki ben de öyle düşünüyorum, anlarım.Sevmezsin adamı anlarım, daha başka sebepler koyarsın ortaya anlarım.Ama Galatasaray'ın aleyhinde olan bir durum için sırf "ben demiştim" demek için ortaya atlarsan sonun böyle olur.

Postlara baktım da bazı arkadaşlar çok fena şeyler yazmışlar, adamda hal kalmamıştır artık, kitleyin bence bu konuyu :D

Hiç ahlakım değildir biri ile mahkeme köselerınde ugrasmaya ama artık mecbur kaldım

Sabahtan beri bu konuyu araştırıyorum

İşin ilginç tarafı moderator arkadaşlarda bu işe çanak tutuyor

Neyse bakalım savcıya da yapabılcekmısın bu hareketlerı

Hiç ahlakım değildir biri ile mahkeme köselerınde ugrasmaya ama artık mecbur kaldım

Sabahtan beri bu konuyu araştırıyorum

İşin ilginç tarafı moderator arkadaşlarda bu işe çanak tutuyor

Neyse bakalım savcıya da yapabılcekmısın bu hareketlerı

Bazıları yöneticilik ile yandaşlık tercihlerinde ikincisine daha çok önem verdiği içindir ya da forumun bazı yöneticilerinin yönetimden nemalanması da söz konusu olabilir.....

O yüzden uzatma DEĞMEZ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt