Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.106
- 3.818
- 1.948
%51 fb nefreti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonsuz takım ve sonsuz lig düşme olsa;
Fener de Division 1.000.000.000.000.000.000.000 . lige kadar düşse;
Orada 0 puan -83245923984 averajla son maça çıksa;
Son maçta 19-0 gerideyken 90. dakikada 1 gol bulsa;
Yine o günüm zehir olur.
Sonsuz takım ve sonsuz lig düşme olsa;
Fener de Division 1.000.000.000.000.000.000.000 . lige kadar düşse;
Orada 0 puan -83245923984 averajla son maça çıksa;
Son maçta 19-0 gerideyken 90. dakikada 1 gol bulsa;
Yine o günüm zehir olur.
Bence şampiyon olduğunda veya iyi gittiğinde takındığı kibir konusunda en tepede Beşiktaş var, hayali bir gerçekliğe giriyorlar.Gerek 12 yıldır şampiyon olamamaları, gerekse bu 12 yıllık sürede jenerasyonun değişmesi nedeni ile forumdaki genç kardeşlerimizin büyük bir bölümünün, bu şikeci güruhun, asıl nefret edilecek yüzünü henüz görmediklerini düşünüyorum..
Şampiyon olduklarında ya da iyi gittiklerinde bunların takındığı kibir, kendini beğenmişlik, rakibi aşağılayıcı davranış ve söylemlere karşı hissettiğiniz duygu halinin yanında bugünkü nefret hissi devede kulak kalır..
59 öncesi şampiyonlukların sayılması arsızlığı, dünyanın en büyük kulübü söyleminin salaklığı zaten bu kibrin, kendini beğenmişliğin ürünleridir..
Ancak nefret ve sevgi birbirine tamamen zıt, birbiri ile kıyaslanamayacak 2 farklı duygu halidir..
Gerek baba tarafı, gerekse anne tarafı silme Fb'li bir ailede büyüyen Galatasaray'lı bir birey olarak Fb'ye olan nefretim bakidir..
Ancak Galatasaray şampiyon olduktan sonra ne b.k yedikleri kesinlikle umrumda değil..
Bu müthiş yorum bir resim olsaydı:Ben sadece Galatasaraylıyım. Galatasaray olmasa bu ligin yüzüne bakmam. Değil bir maçı izlemek açıp bir maçın özetini izlemem. Şampiyon kim olmuş haberim dahi olmaz. Ben Galatasaraylılığımı, kıymeti kendinden menkul bazı şizofren camialara karşı duyulan nefret üzerine inşa etmedim, etmem. Benim Türk futbolu ile alakalı sevdiğim tek şey; Galatasaray'dır, gerisi teferruattır. Galatasaray'ı ligden çıkar; O ismi lazım değil Galatasaray düşmanı haysiyetsiz camialar isterse küme düşsün isterse 10 yıl üst üste şampiyon olsun. Galatasaray'ın olmadığı bir yerde ne olmuş ne bitmiş bana ne yahu.
Galatasaray nefreti, Galatasaray kompleksi ile kıvranan, sürünen malum camialar ve taraftarları, kulüplerine olan aidiyetlerini Galatasaray nefreti üzerine inşa ettikleri için bu haldeler zaten. Tek motivasyonları Galatasaray nefreti olduğu için bitme noktasına geldiler. O aveller gibi olmaktansa futbol takip etmeyi bırakırım daha iyi.

%50 olmasına inanamıyorum
Oçların küme düşmesi bize 50 yıl falan haz verir
Şamp olunca 2 gün sonra transfer nöbetinde 5-6 yeni adamlı kadro yapıyonuz
3. gün bu sene clde çeyrek yapalım da şamp olmasak olur falan dionuz
Bırakın bu champ olma herşeyin üstünde sohbetini
İfb küme düşücekse 3 sene şamp olmamayı göze alırız
İlk sene düşer ikinci sene çıkar üçüncü sene düşmemeye oynar
Hayali bile insanı çıldırtıyor