- 1 Ağustos 2009
- 45.838
- 47.824
- 4.708
fenerbahçe sevgisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşerlerse her maçlarını kazanırlar, sürekli seri falan yaparlar, Avrupa da olmaz fener mağlubiyeti ya da puan kaybı görmeden sezon geçer, bunu kabullenmen şaşırttı.%50 olmasına inanamıyorum
Oçların küme düşmesi bize 50 yıl falan haz verir
Şamp olunca 2 gün sonra transfer nöbetinde 5-6 yeni adamlı kadro yapıyonuz
3. gün bu sene clde çeyrek yapalım da şamp olmasak olur falan dionuz
Bırakın bu champ olma herşeyin üstünde sohbetini
İfb küme düşücekse 3 sene şamp olmamayı göze alırız
İlk sene düşer ikinci sene çıkar üçüncü sene düşmemeye oynar
Hayali bile insanı çıldırtıyor
Düşerlerse her maçlarını kazanırlar, sürekli seri falan yaparlar, Avrupa da olmaz fener mağlubiyeti ya da puan kaybı görmeden sezon geçer, bunu kabullenmen şaşırttı.
%100 hak veriyorum yalnız çevremiz okadar çok 0 renklilerden dolu ki, izole et et bitmiyorlar. Birazda yaş geçkin olunca çevrendekileri temizle temizle bitmiyor maalesef. Yoksa bahsettiklerine tüm kalbimle katılıyor ve imzamı atıyorum.Yoksa yeni jenerasyon eminim ki sayıca kalitece her yönden çok baskın ve katlanarak devam ediyor ama bizim jenerasyon öyle değil.Ben sadece Galatasaraylıyım. Galatasaray olmasa bu ligin yüzüne bakmam. Değil bir maçı izlemek açıp bir maçın özetini izlemem. Şampiyon kim olmuş haberim dahi olmaz. Ben Galatasaraylılığımı, kıymeti kendinden menkul bazı şizofren camialara karşı duyulan nefret üzerine inşa etmedim, etmem. Benim Türk futbolu ile alakalı sevdiğim tek şey; Galatasaray'dır, gerisi teferruattır. Galatasaray'ı ligden çıkar; O ismi lazım değil Galatasaray düşmanı haysiyetsiz camialar isterse küme düşsün isterse 10 yıl üst üste şampiyon olsun. Galatasaray'ın olmadığı bir yerde ne olmuş ne bitmiş bana ne yahu.
Galatasaray nefreti, Galatasaray kompleksi ile kıvranan, sürünen malum camialar ve taraftarları, kulüplerine olan aidiyetlerini Galatasaray nefreti üzerine inşa ettikleri için bu haldeler zaten. Tek motivasyonları Galatasaray nefreti olduğu için bitme noktasına geldiler. O aveller gibi olmaktansa futbol takip etmeyi bırakırım daha iyi.
HAYRİ ABİ SANA HAVANADAN ÖZEL PURO GETİRDİM BAK%50 olmasına inanamıyorum
Oçların küme düşmesi bize 50 yıl falan haz verir
Şamp olunca 2 gün sonra transfer nöbetinde 5-6 yeni adamlı kadro yapıyonuz
3. gün bu sene clde çeyrek yapalım da şamp olmasak olur falan dionuz
Bırakın bu champ olma herşeyin üstünde sohbetini
İfb küme düşücekse 3 sene şamp olmamayı göze alırız
İlk sene düşer ikinci sene çıkar üçüncü sene düşmemeye oynar
Hayali bile insanı çıldırtıyor
HAYRİ ABİ SANA HAVANADAN ÖZEL PURO GETİRDİM BAK
Kadin basketbolu icin Galatasarayli olanlar kahrolmustur eminim.Kendinizi kandiriyorsunuz acikcasi.
20 puan onde sampiyonluga gitsek her sene feneri konusmazsiniz bile. Tipki besiktasi konusmadiginiz, guluo gectiginiz gibi.
Futbol merkezli soru olmus, hata orda zaten. Kac tane uye acaba ikinci secenege oy verip gecen gun kaybettigimiz kadin basketbol finalinde kahroldu, uyku tutmadi mesela. (Madem olay fener nefreti)
Genel olarak bu dusunce tarzi da hakim oldugu icin linç mantigi dominant medyada. Yayin yapan, yorum yapan herkes sosyal medyada hava ve gundem bakarak konusuyor, ordaki tansiyona gore prim kasiyorlar.
Ben bu adamlari yoneten, milyonlarcasinin beynini yikayan zihniyetten nefret ediyorum asiri derecede, ama sosyal/politik sebeplerden, spor degil.