Galatasaray, Sezonu Kemerburgaz Tesisleri'nde Açtı

7f6596ba2842de1d13aa823532a7c948.jpg
ebf0bccbcfddf701c6daa92a8b24222a.jpg

Bu iki arkadaşımız kim?
Özellikle Baran’ın arkasında olanı çıkartmak zor.
@Sergen Zeren

Akmanları göremedim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sırf şu foto için gereksiz yere şov yaptı, sezonu burda açtırdı. Sonra yarınki antrenmanı Florya'ya aldı. Böyle ucuz numaralara gerek mi var.

GRliI5JaUAAFjQH.jpg

Bir de o arkadaki direk ne yav işlevi ne onun.

Adı üstünde, 'tesis'...Mevzu sadece çim saha olsa, bakımı filan yoksa stadda da çalışır takım. Mevzu Genel Kurul öncesi 'bir şeyler yaptık' ise kim yer ki bunu?

Aslında ayılar ile idman bize gereken fiziksel gücü yerine getirir diye tahmin ediyorum

Estetik yoksunu herif

Umarım sembolik olarak bir ilk idman gösterisidir ve tamamen bitene kadar Florya'da devam edilir. Futbolcunun rahat edemeyeceği bir ortamda çalıştırılması kime ne fayda sağlar. Amatör takım mı bu. Milyar euro'ya yaklaşan yatırım yapılmış bir kadroyu inşaat alanında konaklatmak kimin yararına acaba.

Çok açık alanda yahu olimpiyat gibi rüzgar alır burası. Etrafını kapatmak lazım

Edit: Tüh paylaşılmış zaten

Sırf şu foto için gereksiz yere şov yaptı, sezonu burda açtırdı. Sonra yarınki antrenmanı Florya'ya aldı. Böyle ucuz numaralara gerek mi var.

Ekli dosyayı görüntüle 250814

Bir de o arkadaki direk ne yav işlevi ne onun.
saha köşesindeki aydınlatma ...

yazıyı gece gece asmışlardı 17 Mayıs pikniğe yetişsin diye - bunu hesap edemediler tabi.

birde o duvar kademeli kademeli iniyor istinat duvarı işleviyle - düz değil - yazı çok garip duruyor benim gözümde.

Okan Buruk: “Sezonun ilk antrenmanını yeni evimiz olan Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde, muhteşem bir zeminin üzerinde yaptık. Emeği geçen herkese teşekkürler.”

Geri
Üst Alt