Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Fizigi iyi gibi..Boyu 1.86 mis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nathko da Selcuka benziyordu.
I am the one who knocks!
bide bedavaya gitti paok a
Aynen. Keske kacirmasaydik. Bunu türk yapmamiz Hajrovice göre daha kolay olabilirdi. Adam Cerkez ya.
sezon sonu sözleşmesi bitiyor boşa düşecek
Demek ki kendi istedi sadece 6 ayligina kalmayi. Yoksa Paok buna sadece 6 ay kontrat verecek kadar salak olamaz.
Melo'yu andırdı az biraz bana. Alalım bunu alalım, çok beğendim.
alınacak çok oyuncu varda şu ruhsuz takımdan bıktım artık fenere döndük iyice
Ya onlardaki topcular en azindan kendini yirtiyor, adamlarda istek var hirs var. Bizimkilerin cogu daha iyi veya daha yetenekli ama istek SIFIR.
Istemezsen de bir halt yapamazsin. Hepsi doymus, vurdumduymaz olmus. Aralarinda iyi niyetine inandigim bir kac tane oyuncu var sadece.
mancini gitse bile bu çocuğu alsınlar
Bruma'nın alınmasını çok istemiştim, şu anda Hajro'yu da destekliyorum ama fazlası zarar. Bundan böyle tecrübesiz yabancı oyuncuya karşıyım. Bunların yerine 6 tane Melo gibi Muslera gibi büyük lig ve milli takım tecrübesi olan banko yabancı bulup, genç Türk oyunculara yönelmemiz gerek. Türkler genç olunca nispeten yönetmesi kolay oluyor.
videoları izle,melo gibi bişey.roma alacak zaten büyük ihtimalle.
Biliyorum bu oyuncuyu ama kadroda hali hazırda 4 tane yabancı genç oyuncu var. Fazlasına gerek yok. Çünkü burada kendilerini geliştirebilecekleri bi ortam yok. Bruma'ya da yazık oldu mesela. Belki bize gelmese çok daha iyi bir oyuncu olabilirdi.
lanet bi sene gerçekten..
Seneyle alakası yok, Türkiye'de yabancı sınırı olduğu sürece böyle devam edecek.
+ Bu her sene şampiyonluk bekleyen taraftar kafası sürdüğü sürece de devam edecek. Hiç bir zaman yapılanma sürecine giremeyeceğiz, hep günü kurtaran hareketler yapılacak.