- 18 Mayıs 2011
- 53.331
- 57.279
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt yapı kadrosu bile güncel değil. Sancaktepe'ye veya başka bir köy takımına bonservisiyle verilmiş adam daha duruyorKimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum, o berbat tasarım ve kullanışsız siteye girmek için bir amaç yok.
Adam senin teknik heyetidekilerin bilgisini transfermarkt adresinde daha doğru şekilde buluyorsa oturup düşünmen lazım.
Siteye giriş için bir amaç olmalı, gidersin istatistik sitelerinden veri çekersin güzel bir database tutarsın bunu oyuncu bazında bir arayüz ile sunarsın.
Oyuncuların sayfalarında kişisel veya markasal sosyal medya hesabı varsa bunu paylaşırsın olur. Bir dinamizm yok koca sitede.
Eski haberler bulunabiliyordudursun değiştirmişti siteyi berbat etti. man utd. çakması sitemiz daha iyiydi.
Senin gibi teknik ekipleri varsa böyle olması normal.Bein'in sitesi de çalışmıyor. Şu izleyemediğim penaltı pozisyonuna bakamadım bir türlü. 2. yarının başını kaçırdım.