GSC Haber Galatasaray: "Siz kendinizi gerçekten ne sanıyorsunuz?"

Of of of. Çok iyi.

Biz; bu rakibimizin, başarısızlıklarını hep başka şeylere bağlamaya çalışmasından, kendilerinde hiç hata aramamalarından, kibirlerinden, üstten bakmalarından, insanların gözünün içine bakarak yalan söylemelerinden artık bıktık, usandık.
Tam olarak hislerime tercüman olunan bölüm. Aslında iyi yapıyorlar böyle. Hatayı kendilerinde ararlarsa, hatalarını düzeltip başarılı olurlar. Suçu sürekli başkalarında aradıkları için patinaj çekip duruyorlar.

Son cümleler çok iyi. Işığı doğru yere tutmuşuz.

Aliiiiiiiiiiii tofaş fabrikasında tokatlayayımm seni aliii

Malum holding gücüyle devleti bile tehdit edecek cüreti bulabiliyorlar. Bu holding ülke için büyük bir beka sorunudur

En sert nokta şurası okurken müthiş zevk aldım yav.

Esas vahim olan, yıllarca nasıl holding yönettiği anlaşılamayan, hesap kitaptan bihaber rakip kulüp başkanının 56 milyon euro gibi bir rakamı canlı yayında kameralara bakarak telaffuz etmesidir.

ahahaha müthiş yav

en iyi fbli yok olan fbli

bu ebru denen karıyı iyi ki kovmusuz

tam bi kripto ifb li imis goruntu itibariyna

Koç holdinge el koyup çinlilere satılmalı

Siz gerçekten kendinizi ne zannediyorsunuz?

Yeni bir cimbom özlü sözü mü doğmuştur diye yorumladım.

Çok sert ve doğru lakin kekelemeden bunları canlı yayında söyleyecek 1 tane yönetici olmaması çok üzücü cok

En sert nokta şurası okurken müthiş zevk aldım yav.

Esas vahim olan, yıllarca nasıl holding yönettiği anlaşılamayan, hesap kitaptan bihaber rakip kulüp başkanının 56 milyon euro gibi bir rakamı canlı yayında kameralara bakarak telaffuz etmesidir.

ahahaha müthiş yav
Ona yonnettirmeden fenerin üstüne atmışlar zaten.

Yetti ulan yetti artık, kusacağım bunların algılarından, yapı muhabbetlerinden, çıksın yönetim tv ye her kanalda savunsun haklarımızı. Böyle açıklama falan eksik ve etkisiz kalıyor, En başta 4 takım biraraya gelip fifa elite kategorisinden parası neyse verilip orta hakem getirilmesi sağlansın, futbolculara milyon eurolar dökmesini biliyoruz 4 büyükler olarak, bu şerefsiz algıcılara neden bu fırsatı veriyoruz ki, gelsin üst düzey hakemler yönetsin maçları, bakın bakalım hakem konuşan kalacak mı, algılarına tükürdüklerimin

Bu sertlikte açıklamaları Galatasaray sahada doğranırken neden yapmıyorsunuz

1736605976011.webp

biz biliorz ne olduğunuzu #NKFVAS

Geri
Üst Alt