GSC Haber Galatasaray SK: "Lazio maçı öncesi 3. forma lansmanı ve birçok sürpriz sizi bekliyor!"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
2 Ağustos 2025 Cumartesi günü saat 21.00’de RAMS Park’ta oynayacağımız S.S. Lazio maçı biletleri, GSPlus Premium ve GSPara üyelerine öncelikli olarak satışta!

Maç öncesi 3. forma lansmanı ve birçok sürpriz sizi bekliyor! 🦁

Osimhen'in sürprizlik bir tarafı kalmadı maçın oynandığı esnada helikopterle sahayı inip kaleyi devralan Donnarumma görmek istiyoruz.

Kulüp trden kopmuş heralde
70-80 e transfer yapıyoruz 15-20 maaş dağıtıyoruz hazırlık maçı bilet fiyatlarımız 8-10 bin falan
Taraftar Osimhen'i alın iban verin atalım diyordu bu tarz etkinlikler olacağı net. Hatta belirli gelir seviyesi üstünü hedefleyecek özel koleksiyon ürünleri ve daha uygun fiyatlı ürünlerde lazım.

Kardeşim benim kombinem var ben maça nasıl gidemiyorum 😡

Taraftar Osimhen'i alın iban verin atalım diyordu bu tarz etkinlikler olacağı net. Hatta belirli gelir seviyesi üstünü hedefleyecek özel koleksiyon ürünleri ve daha uygun fiyatlı ürünlerde lazım.
Osimheni almak ne kadar absürd ise belli ki bilet forma vs fiyatları da o kadar absürd olacak ki böyle olması şart zaten. Gelirler artırılacak taraftardan reklamlardan sponsordan. Pumayı darlamamız da bu yüzden. Hatta yayın haklarımızla ilgili de çalışmalar yapmak şart.
Demek istediğim verilen ve alınan paraların seviyesi süperligin ve Türkiyenin gerçekleriyle örtüşmüyor. İnş sadece kaymak tabakanın takımı olmayız

Osimheni almak ne kadar absürd ise belli ki bilet forma vs fiyatları da o kadar absürd olacak ki böyle olması şart zaten. Gelirler artırılacak taraftardan reklamlardan sponsordan. Pumayı darlamamız da bu yüzden. Hatta yayın haklarımızla ilgili de çalışmalar yapmak şart.
Demek istediğim verilen ve alınan paraların seviyesi süperligin ve Türkiyenin gerçekleriyle örtüşmüyor. İnş sadece kaymak tabakanın takımı olmayız
Taraftar çıldırdı Osimhen'i istiyor ve Osimhen'i alın gerekirse iban atın o parayı toplarız söylemlerinin yansıması bu. Bu etkinlik için bir şey diyemem ama GS Store ürünlerde her tabaka için ürün yapılmalı 10 bin TL'lik ürün de olsun ama 100-500 Tl'ye de olsun.

Geri
Üst Alt