Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 19.306
- 11.592
- 1.838
Bilet fiyatlarıda süpriz
oha bu fiyatlar ne. justin timberlake konser biletini 7 bin liraya aldim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilet fiyatlarıda süpriz
Normal olan bu söyluyorlardı her yerde sokakta , sosyal medyada vs. Siz alında biz de veririz gerekirse diye şimdide laf değil icraat yani.Kulüp trden kopmuş heralde
70-80 e transfer yapıyoruz 15-20 maaş dağıtıyoruz hazırlık maçı bilet fiyatlarımız 8-10 bin falan
Asıl o çokoha bu fiyatlar ne. justin timberlake konser biletini 7 bin liraya aldim.
o da cok evet ama ayni parayi antenman maci izlemeye verecegime konsere vermeyi tercih ederimAsıl o çok
Osimhen gelecek imza vs eventi eklersen dune gore bi 2 kat artarO fiyatlara dolmaz stad
Olayın antrenman maçıyla alakası yok ki. Zaten sadece o maksat ile olunca gördük stadı dün, boştu.o da cok evet ama ayni parayi antenman maci izlemeye verecegime konsere vermeyi tercih ederim
Olayı Osimhen diye pazarlaman lazım bu durumda, öyle pazarlanmadı şu ana dek.Olayın antrenman maçıyla alakası yok ki. Zaten sadece o maksat ile olunca gördük stadı dün, boştu.
Osimhen geçen sezon Ocak'ta gider derken adamın bonservisi alınıyor, gelinen nokta ortada. Taraftar da ufak bir destek yapmalı. Kulüp de bir şeyler talep etmeli.
Hem gövde gösterisi, hem maddi gelir, hem Osimhen ve Sane'ye hoşgeldin maçı. Konser güzeldir ama bu da unutulmayacak bir anı.
Parayı cikartmamizdan önce doğru transfer yapmayı öğrenmemiz lazım.Nereden ogreneceksek artık.3 tane sagbek alıyorsun sagbekin yok.Eyupten Kutucuyu aluyorsun 6 ya .Şuan 1 milyon kimse verirmi.Bu olayları düzeltmemiz gerekiyor öncelikle.Sunu unutmayalım ki oyuncuyu alırken kazanırız öncelikle 300binlik Jelerti 10m A almak değil maarifet.Buralardan başlamalıyız çözüm işine öncelikle.Ya da daha iyisi altyapiya gerçek değeri verip oyuncu cikartmaliyiz bedava.Parayı çıkartmamız lazım
Bakalım süreleri var. Bir kaç güne işler daha da netleşirse sürprizler diye tanımlamak yerine direkt Osimhen'in dönüşü olarak pazarlanır. Bunu da becersinler bir zahmet, yoksa taraftarın tepkisiz kalacağını sanmıyorum bu organizasyona.Olayı Osimhen diye pazarlaman lazım bu durumda, öyle pazarlanmadı şu ana dek.
Hatta hiç reklamı yapılmadı bu ana dek.
Stat boş kalırsa hoş olmaz.
akil verme para verParayı cikartmamizdan önce doğru transfer yapmayı öğrenmemiz lazım.Nereden ogreneceksek artık.3 tane sagbek alıyorsun sagbekin yok.Eyupten Kutucuyu aluyorsun 6 ya .Şuan 1 milyon kimse verirmi.Bu olayları düzeltmemiz gerekiyor öncelikle.Sunu unutmayalım ki oyuncuyu alırken kazanırız öncelikle 300binlik Jelerti 10m A almak değil maarifet.Buralardan başlamalıyız çözüm işine öncelikle.Ya da daha iyisi altyapiya gerçek değeri verip oyuncu cikartmaliyiz bedava.
oda olmazsa Avrupa'da gelecek başarı sonrası oyuncuların değerinin artmasını beklemeliyiz.
Iyi eğlenceleroha bu fiyatlar ne. justin timberlake konser biletini 7 bin liraya aldim.
Giriş yokKapıda göster