- 9 Ağustos 2011
- 60.452
- 33.798
- 3.408
kaynak bozuk demekKoç açıkladı borcun 600 küsür milyon euro olduğunu
Senin dediğinin doğru olması için 300 milyon euro alacakları olması lazım, yani imkansız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynak bozuk demekKoç açıkladı borcun 600 küsür milyon euro olduğunu
Senin dediğinin doğru olması için 300 milyon euro alacakları olması lazım, yani imkansız.
Bu arada 30 haziran itibarıyle olan durummuş bugün açıklanan.Başlık ve içerik çok havada kalmış o yüzden kapa baktım ve gördümkü bu 31 mayıs sonu itibarıyle olan rakam.
Sonrası dahil değil yani, geçmiş yıllarla birlikte total zarar 858 milyon ama yasal kayıtlarda 1.244 milyar.
Ekli dosyayı görüntüle 30674
Ne yani 1 ayda 100 Milyoldan fazla mı artmış borç yok artık.Bu arada 30 haziran itibarıyle olan durummuş bugün açıklanan.
31 mayıs rakamları da yukarıda, kıyaslanabilir
18 milyon azalmış diye görüyorum ben.Ne yani 1 ayda 100 Milyoldan fazla mı artmış borç yok artık.
18 milyon azalmış.
18 milyon azalmış diye görüyorum ben.
EvetSeneye stadyum sponsorlugu son yılına mı girecek?
Dolar 1.7 iken yıllık 8-9a satmıştık, şu anki kur üzerinden bakarsak o miktarlar zor ama mükemmel olur.9-10 milyon €uro'ya stad isim hakkı satarsak geliri daha rahat kullanabiliriz.Daha iyi olacağız inşallah
besiktas ne kadara satmıstı vodafone'a ? onlardan daha fazla tutara satabilmemiz gerek.Dolar 1.7 iken yıllık 8-9a satmıştık, şu anki kur üzerinden bakarsak o miktarlar zor ama mükemmel olur.
Onların anlaşması farklıydı biraz forma artı stat 9 m dolar gibi bir şeydibesiktas ne kadara satmıstı vodafone'a ? onlardan daha fazla tutara satabilmemiz gerek.
Tamam farklıdır belki ama onlarda bizim yarıçapımızda bir klüpOnların anlaşması farklıydı biraz forma artı stat 9 m dolar gibi bir şeydi
Valla iş ona bakmıyorTamam farklıdır belki ama onlarda bizim yarıçapımızda bir klüp
Valla iş ona bakmıyor
Yılda 1.2 m euro alıyoruz forma sponsorluğundan
Yarıçapımızda kulüp kadar alamayana söyliceksin onu.