Galatasaray Sol Bek Transferi Yapacak

ömer bayram 400bin euroya falan alındı..

futbol için sakız parası sayılır.

Bedavaya alınsa da gereksiz transferi söverim Ömer iyi çıksa yine neyse berbat çıktı onun yüzünden giiden puanların dönüşü yok yani aslında Ömer'e verilen ücret değil Ömer yüzünden giden paralar ve puanlar sorun yaratıyor.

Bedavaya alınsa da gereksiz transferi söverim Ömer iyi çıksa yine neyse berbat çıktı onun yüzünden giiden puanların dönüşü yok yani aslında Ömer'e verilen ücret değil Ömer yüzünden giden paralar ve puanlar sorun yaratıyor.

ömer yedekte falan tutulabilir.

pozisyon alması ve sürati iyi sadece futbol bilgisi zayıf..

gerçi sen bunu benden dahi bilirsin ben pek maç izlemiyorum

Nasil yani. Hoca kendi istedigi adami 4 ay icinde gerimi postalamayi istiyor? Kisin aldigi oyunculardan 1-2 tanesini yazin geri satar gibi geliyor

adami hasta etmeyin nagatomo gelene dek üclü defansa gecin ne var yani oynamadikmi?

Nagatomo 2. yarının ilk 4 haftası yokmuş. Milli takım kampına gidecekmiş.

Sol bek bu yüzden istiyor Fatih hoca.

Hoca ilk 4 haftayı kayıpsız geçmemiz halinde şampiyon olacağımızı düşünüyor. Çünkü bu ilk 4 haftada Başakşehir in çok zor maçları var. Trabzon deplasmanına gidecekler. Kasımpaşa ile oynayacaklar. Bizim sahamıza da gelecekler.

İsmail Köybaşı gelsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocanin, Omer’in ilk macindan sonraki aciklamalarini hatirlayinca istemsiz bir gulme tutuyor beni.

Gereksiz bir hamle daha. Gol aticak adam alin yahu. Linnes bir sagda bir solda idare eder. Abdussamed bek degil mi onu da oynat iki mac ne olur yani?

Geri
Üst Alt