Galatasaray Sponsorunu Buldu!

sen nasıl inandın bu habere ?
İnandığımı nereden çıkardın

Ben bu bahsedilen antlaşmanın bile olacağına şüphe ile bakıyorum

Olursa Dursun denen bu çapsız herif sponsor bulduğu için bunu çok büyük bir başarı sayar

Hatta bunu cv'sine bile yazdırır Galatasaray'a sponsor buldum diye

İnandığımı nereden çıkardın

Ben bu bahsedilen antlaşmanın bile olacağına şüphe ile bakıyorum

Olursa Dursun denen bu çapsız herif sponsor bulduğu için bunu çok büyük bir başarı sayar

Hatta bunu cv'sine bile yazdırır Galatasaray'a sponsor buldum diye
o anlaşma gerçekti

katardan geldiler o gün darbe oldu adamlar vazgeçti.

o anlaşma gerçekti

katardan geldiler o gün darbe oldu adamlar vazgeçti.
Söylediğin doğru olabilir renktaş

Ama ben şahsen kesinlikle inanmıyorum bu haberlere

Bu haberlerin çoğu taraftarın gazını almak için satılık kalemler tarafından yapılmış haberler olarak görüyorum

Söylediğin doğru olabilir renktaş

Ama ben şahsen kesinlikle inanmıyorum bu haberlere

Bu haberlerin çoğu taraftarın gazını almak için satılık kalemler tarafından yapılmış haberler olarak görüyorum
öylede bunu diyen 2 senedir güvendiğimiz bi adamdı. dediklerine inanıyoruz şahsen

FFP diyor herkes ama nedense serdar azize 4.5m euro gömerken kimse ffp düşünmüyor.Sponsorlukta da 3m üstüne çıkmamaya yeminli herhalde başkan gayrimenkul firmaları hep tamam hadi ona da eyvallahta nef kim arkadaş daha adını bile yeni duyuyoruz.

Kulübün anasını bellediniz ulan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bu ne biçim iiş lan 3 milyon dolar ne çerez parasmı hainlerr sizi uınutmucam

Dursun varken sponsor almamak daha mantıklı.4 sene bu sponsora bağlayacak bizi.Sonra Dursun'un yerine ortalama bir yönetim gelecek.2 sene sonra takım düzelince olası daha yüksek anlaşmayı da yapamayacağız bunun yüzünden.

Dursun varken sponsor almamak daha mantıklı.4 sene bu sponsora bağlayacak bizi.Sonra Dursun'un yerine ortalama bir yönetim gelecek.2 sene sonra takım düzelince olası daha yüksek anlaşmayı da yapamayacağız bunun yüzünden.

o yüzden direk feshetme hakkımız vs olmalı

4+1 nedir abi 2+1 yap

Tamam yönetimi bende beğenmiyorum ama bence sponsorluk konusu artık eskisi gibi kolay değil

Bu ateş üfleyerek sönmez

maddi nedenlerden dolayı kalibremiz çok düştü. anlaşmayı tatminkar bulmasam da hiç olmamasından iyidir.
kimbilir ne zaman CL görürüz. kıytırık avrupa maceraları için bu paraları vermezler.

Daha da küçülerek mi artıracaksın kalibreni? 5 Yıllık anlaşma ranttır, komisyondur, peşkeşdir, kendi işlerini hallettirmektir. Sürekli inşaat firmaları peşinde koşuluyor, uyanın biraz.

Galatasaray Anadolu takımından hallice yönetilmeliymiş bir süre. Galatasaray adının, markasının farkında değilsin galiba.

Galatasaray arkasında milyonlarca taraftara ve çok güçlü bir lobiye sahip. Tarihi başarılarla dolu bir camia ve koşullar ne olursa olsun batması mümkün değil.

Galatasaray adını layıkıyla temsil edecek, o markaya değer kazandıracak ileriye taşıyacak hamleler yapacak insanların yönetmesi lazım Galatasaray'ı. Yok şu an değerimiz bu diyerek Galatasaray markasını sıradanlaştıracak çapsızlarla ve normal karşılayan insanlarla senin de istedğin Anadolu takımı yolunda hızla yol alırsın.

Son düzenleme:
3 milyon dolar ne lan.dandik anadolu takımımıyız biz?

Bula bula inşaat firmasını mı bulmuş ? Kulübü şantiyeye çevirdi adam.

dursunun sürekli inşaat firmalarıyla anlaşmayı kovalamasının altında başka bir şey var bence.kendi otellerini uygun fiyata falan yaptırabilir.

GStore yapsak daha fazla para kazanırız.
Dursun bizu batırmaya niyetli.

Başkan olarak yapması gereken en önemli iş;kulübe projeler ve sponsorlar kazandırmak ama bu herif bilinçli şekilde bizi dibe götürüyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kaç kardesimiz vardı, Dursun Aysal'dan daha iyi sponsor bulacak diyen :d neredeler acaba bu herifler

Bu sezon için yüksekten uçmak zor, kabul. Avrupa'da olmamak, ülkenin içinde bulunduğu durum vs. 1+1 deseler, uzatma hakkı da kulüpte saklı olsa kimsenin itiraz edeceğini düşünmüyorum mesela. Ancak 4+1 olursa tek kelimeyle fecaat.

Geri
Üst Alt