Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’ndan Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı’na Çağrı

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Tüzüğümüzün 26. maddesi gereğince, Kulübümüzün “Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın aşağıdaki gündemle 18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 10.00’da Haliç Kongre Merkezi, Sadabad Blok Salonu Beyoğlu, İstanbul adresinde, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantının çoğunluk aramaksızın 25 Mart 2023 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılması kararlaştırılmıştır.

Üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,

Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu

Gündem

1. Açılış,

2. Genel Kurul Başkanlık Divanının oluşması,

3. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi,

4. Kulüp başkanı ya da görevlendirdiği kişinin sunuş konuşması,

5. Faaliyet raporunun sunulması,

6. Denetim Kurulu raporunun okunması,

7. Raporlar hakkında görüşme,

8. Yönetim Kurulu’nun Mali ve Yönetsel bakımdan aklanmasının ayrı ayrı görüşülerek karara bağlanması,

9. Denetim Kurulunun aklanmasının görüşülerek karara bağlanması,

10. Yeni kurulan Galatasaray Florya Emlak A.Ş.’nin, Kulübümüz iştiraki olarak Galatasaray Dijital Satış ve Pazarlama A.Ş.’den devralınması hususunda Tüzüğümüzün 24. Maddesinin 19.fıkrası uyarınca Yönetim Kuruluna yetki verilmesine,

11. Kulübümüzün ve bağlı iştiraklerimizin akdetmiş olduğu 19 Mart 2021 tarihli Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesine İlişkin akdedilen Ek Protokol ve Tadil Sözleşmesi hükümleri gereği, Kulübümüzün maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy İlçesi, 106 Pafta, 1097 Ada, 61 Parselde kayıtlı 8-9 ve 10 numaralı bağımsız bölümler üzerinde Konsorsiyum Bankaları lehine ilgili her türlü ayni ve şahsi haklar (ipotek,rehin,kira vs.haklar) ve mükellefiyetler tesis etmek hususunda Tüzüğümüzün 24. Maddesinin 10.fıkrası uyarınca Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,

12. Disiplin cezası alan üyelerin, başvurularının görüşülüp ayrı ayrı karara bağlanması,

13. Bütçe tasarısının görüşülmesi ve bütçenin karara bağlanması,

14. Dilekler.

1677509813534.webp

1.Gundem
2.2023/24 transfer butcesinin belirlenmesi
3.Mbappe, kevin de bruyne ve Bruno fernandes transferlerinde sponsor yol plani
4.Space X forma sponsorlugu hakkinda bilgilendirme
5.Stad altindan gececek hyperloop proje imar plani duyurusu
6.Beveryl Hills ve Seul Kamp tesis onayinin genel kurula sunumu

1.Gundem
2.2023/24 transfer butcesinin belirlenmesi
3.Mbappe, kevin de bruyne ve Bruno fernandes transferlerinde sponsor yol plani
4.Space X forma sponsorlugu hakkinda bilgilendirme
5.Stad altindan gececek hyperloop proje imar plani duyurusu
6.Beveryl Hills ve Seul Kamp tesis onayinin genel kurula sunumu

Bakalım tesisleşme ve finansal kaynakla ilgili bir bildirim yapılacak mı? Zira deprem felaketinden önce bitirilen proje olarak üstü kapalı dillendirilmişti.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Projelerle ilgili gelişmeler vardır mutlaka. Onları açıklarlar herhalde. Yine sürpriz proje ile ilgili bilgi verilir tahminim.

10. Yeni kurulan Galatasaray Florya Emlak A.Ş.’nin, Kulübümüz iştiraki olarak Galatasaray Dijital Satış ve Pazarlama A.Ş.’den devralınması hususunda Tüzüğümüzün 24. Maddesinin 19.fıkrası uyarınca Yönetim Kuruluna yetki verilmesine,

Bu maddeden anladığım Florya'nın tamamı alınmış sanırım. Diğer maddede bunun için gereken parayı bankalardan alırken verilmesi gereken ipotek falandır herhalde.

Geri
Üst Alt