Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.086
- 428
- 1.708
HAaahahahaahahaaha ahahaahahaa oooohahahahahaah ahahahaahhahahaha Bu utanç hepimizin ha aaahahahahahahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu branşları kapatıp tüm parayı futbola yatırsak daha iyi olacak.Beni pek ilgilendirmiyor diğer branşlar.

Galatasaray'ı futbolda geçemeyince Aziz Yıldırım'ın sponsor ve Ülker altyapısıyla göz boyamasından başka birşey değil...
Geçiniz...
Kısıtlı bir bütçe ile kadınlarda Avrupa Şampiyonluğu,Ülker'in yarısı etmeyen bir bütçe ile Euroleague'de çeyrek finaldeki tek takım...
Bu ülkenin gerçek anlamda tek spor kulübü GALATASARAY'dır...
Ya o kadar abartıya, cümbüşe rağmen onları ciddi anlamda başarılı bulduğum tek alan voleybol. Herşeye rağmen ön planda olan 3 sporun 2sinde yine bizden gerideler şuan için.
Voleybolda da ligin total sponsoru Acıbadem'in ve Mehmet Ali Aydınlar'ın desteğini unutmayalım![]()
Aynen. Amatör branşlarda iyi sponsor yaratıyorlar, önemli iş adamlarının çoğunun fb'li olmasının ekmeğini yiyorlar.
Bi Bayerne bakiyorum, admalarda Futbol kulübü, Kadin Futbol kulübü, Basketboll, Satranc ve Handball var bide jimnastik, bide masa tenisi. Bize bakiyorum resmen Olmpiya gibi, kim bunlari ödemek zorunda? biz !
Gelirleri yok kadar az, hep eksik. Gitsin fener avunsun.
Ülkelerine bakarsan biri Almanya biri Türkiye