Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur: “Güzel bir transfer dönemi oldu”

Ya şu konudaki mesajlardan dolayı forumdan soğudum yeminlen. Deli gibi yazdım anlattım nafile. Alınmamış bir adam yüzünden tarihimizin en başarılı yöneticisine haksızlık ediyorsunuz. Ya bi negatif yazmadan açın bakın adamın kurduğu kadroya insaf edin.

Bir konuda bilginiz olmadan nasıl fikriniz oluyor onu da anlamak mümkün değil. Tahminler varsayımlar havada uçuyor.

Herneyse tamam artık benden bu kadar. Futbol forumu mesaimin sonuna geldim. Tüm renkdaşlar sağlıcakla kalın.

Yanlış yere yazdım sorry

Hayat ve kader Erden Timur'un yanında.. düşünsenize manu amrabat i aldi ertesi gun sakatlandi 6 hafta yok.. Veniconun da defansif yönü iyi olsada fenere atilmiş bir yemdi...

Şimdi asıl soru şu.. ndomnele defans yapabilecek mi ?

Hayat ve kader Erden Timur'un yanında.. düşünsenize manu amrabat i aldi ertesi gun sakatlandi 6 hafta yok.. Veniconun da defansif yönü iyi olsada fenere atilmiş bir yemdi...

Şimdi asıl soru şu.. ndomnele defans yapabilecek mi ?
3. alanda on pres yapar. 1. ve 2. alanlarda ondan defans beklemek hayalcilik olur.

- Sizi en zorlayan transfer?

Erden Timur: "Hepsi sağolsunlar hepsi birbirinden fazla zorladılar. Icardi başka bir boyutu vardı. Icardi bence çok değerli bir insan. Oyunculuğu zaten tartışılmaz. Allah nazardan saklasın. Icardi olayında kulübü çok zorladı. Biz imkanlarımızı çok zorlamak zorundaydık. Zaten harcama limitimizin önemli bir kısmı Icardi transferine gitti. Zaha'da da zordu ama süresi kısa sürdü, 10 gün sürdü. En uzun süren Davinson Sanchez. Başlangıcı ile bitişi en uzun transfer o."

Limit işine zaten hiç inanmıyorum. Limit mi kaldı fbnin Mesut transferi zamanı sevgi limit tanımaz sloganından sonra? Herkes çatır çatır adam alıyor. Bjk bile ne çöplere kaç para bonservis bastı. Tff limitten dolayı ceza veremez kimseye.

Şimdi izliyorum bu arada toplantıyı.
Bu yıl gösterdiğin ödemeni etkiler limit. Sen dışardan öyle varsayıyor olabilirsin ama bunca insan da çıkıp kolpalamıyordur muht açık açık.

Mesutla İrfan’da sözleşmede o dönem için ödeme göstermediler, Zaniolo’nun da geçen sene bizim limitimize takılmaması gibi. Manipülasyon olabilir ama limiti geçersen oyuncuya lisans vermemeleri çok olası bir durum.

limit olayı ffp limiti muhtemelen cünkü tff nin limitlerini anadolu takımları bile kaale almıyor

lakin oyuncu satışı yapamasa fenerde benzer limit olayına takılacak diyordu muhabirleri

limit olayı ffp limiti muhtemelen cünkü tff nin limitlerini anadolu takımları bile kaale almıyor

lakin oyuncu satışı yapamasa fenerde benzer limit olayına takılacak diyordu muhabirleri
Ffp olayı ayri onu açıklıyor zaten. TFF'nin harcama limitini kastediyor.

esasen iş dönüp dolaşıp aynı yere geliyor,biz adam akıllı oyuncu satışı yapabilseydık kiralık miralık degilde

işte ozaman istedigimiz cogu oyuncuyu muhtemelen kamp görmüşte oyuncuları getirecekmişiz

ebleh muhabirlerden 1 tanesi bile satış neden yapamıyor bu kulüp diye sormadı adama

esasen iş dönüp dolaşıp aynı yere geliyor,biz adam akıllı oyuncu satışı yapabilseydık kiralık miralık degilde

işte ozaman istedigimiz cogu oyuncuyu muhtemelen kamp görmüşte oyuncuları getirecekmişiz

ebleh muhabirlerden 1 tanesi bile satış neden yapamıyor bu kulüp diye sormadı adama
Orada da dedi işte Zaniolo'da 2 seçenek varmış ya bonuslara 23-25 civarına hemen satmak yada şartlı bonuslarla 35-38 alabileceğin bir anlaşma daha fazla kazanma ihtimalimizin yüksek gördüğümüz seçeneği seçmişiz. Boey'i takımda tutmak istemişiz ki hiç bir muhabir sormadı 2 yıllık sözleşmesi kaldı sözleşme uzatılacak mı diye ama yüksek ihtimal ciddi bir zam ile sözleşmesi uzatılacak. Davinson Sanchez'in olacağını düşünseler bence Molde maçından sonra Nelsson'u satacaklardı ama son ana kadar olacağını düşünmemişiz çünkü adamlar 16'ten aşağı inmemişler sonra transfer kapandıktan sonra o kadar inmişler. Yoksa plan Sanchez'i alıp Nelsson'u satmakmış açıklamalardan anladığım.

FFP’de limit yok, ilgili sezon sonunda rapor veriyorsun.

TFF limitleri biraz da FFP limitinin ön kontrolü gibi ama tabii, onda patlarsan bunda da patlaman olası.

Sonuçta mevzu o yılın bütçesi üzerinden dönüyor, total bonservis rakamlarından değil.

Sn. hocamızın Vecino'yu istemesi doğal çünkü Vecino'yu izleyenler bilir ki Vecino iyi bir oyuncudur. Elbette Ndombele farklı seviye ama ya tutarsa tarafı da var o transferin. Ayrıca Vecino'yu almak demek Torreira'ya bir şey olduğunda daha az sıkıntı çekmek demekti

1 güne vezir edenler, 1 güne rezil de eder.

Yine kusursuza yakın bir transfer dönemi geçirdi adam. Elindeki imkanlarla maksimumu zorladı, başaramadıklarını da kendi beceriksizliğinden değil şartlar nedeniyle gerçekleştiremedi.

Kendilerine şu proje işinde temkinli bakmakla birlikte sportif olarak güveniyorum. Takımın gelişmesi için maksimum çaba harcanıyor. Elbette taraftar ister ama şımarık veletlere dönmemek lazım isterken, unutmayın bu adamı küstürürseniz gelecek olanlar belli, getireceği oyuncuların hangi seviyelerde olacağı da belli. Timur’un dediği gibi Vecino’yu arar gözünüz. Saçma şımarıklıklarınızla şu adamı küstürmeyin

Sn. hocamızın Vecino'yu istemesi doğal çünkü Vecino'yu izleyenler bilir ki Vecino iyi bir oyuncudur. Elbette Ndombele farklı seviye ama ya tutarsa tarafı da var o transferin. Ayrıca Vecino'yu almak demek Torreira'ya bir şey olduğunda daha az sıkıntı çekmek demekti
Vecino’yu son dönemde hiç izlemedim ama kesinlikle iyi bir oyuncuydu. Çok iyi baskı kırardı hatta.

Sarri de geçen sene görüldüğü üzere sıklıkla kullanmış ama rotasyonun ana parçalarından yapmış, diğer 6 no ile 50 maçı paylaştırmış bir nevi.

Ha defansif katkı olarak bize çok hitap eder miydi muamma ama holding olma işini iyi yapar Torreira’yı daha öne atmayı sağlayabilirdi.

Buradaki esas problem dönen bedellerdi, hem 3.5 bonservis hem 2.4 maaş saçma olurdu. Orta saha yatırımını sonraya bırakıp oyuncu kiralamak daha makul bu koşulda ama Vecino gelse her ma 6-7yle iyi katkılar da verebilirdi, böyle oyuncular sıklıkla sürpriz çıkabiliyor.

Şu açıklamalardan görülüyorki forumda çıkan haberlerin hemen çoğu doğruymuş. Yani içerden bilgiler doğru geliyor. Gonduzide doğrudur muhtemelen onun için bişey söylememiş olsa da.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Guendouzi'ye hic teklif yapilmamis bile. Kendisi de bir kac hafta evvel soruldugunda onunla ilgilenmiyoruz demisti. Muhtemelen bir yokladilar oyuncuyu ama Turkiye ligini istememistir.

Valla birinin çıkıp Erden beyi ciddi uyarması lazım.. Eğer futbolcuları korumazsa bu futbolcuları sakatlamaya oynayacaklar.. Son maçta Icardi'nin direk ayağını kırmak istedi Gaziantepli futbolcu bozuntusu .....siz..

İcardi'yi sakatlamaya oynuyorlar.. Demedi demeyin.. Şeref yoksunları anladı ki bu herif ligin GOAT'ı.. Yiyecekler bunu..

İyiyide okan 8 ve 10 oynayabilen biri demişti
Erden başgan 6 ve 8 den bahsetmiş
O kısımda bir karışıklık yok mu

Geri
Üst Alt