Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur: “Güzel bir transfer dönemi oldu”

Evet vecino yu taraftar iptal ettirmis, yanlis mi anladim?

Vecino da taraftarı dinledik diyor işte adam. Kimsenin hakkına giremem dedi açık açık

Harcama limiti sıkıntısı yüzünden hep kiralık / bonservissize gitmişiz. Icardi'ye 10 milyon basarak girdik sayılır transfere ... CL ye girince hesap kitabın sonunda oradan gelen para etki etmiş - o da Sanchez olarak döndü gibi duruyor.(Ndombelede kiralama idi)

Evet harcama limitimiz yokmuş, tahmin etmiştik para olmadığını orta sahanın gecikme sebebi buymuş, yoksa daha önceden gelirdi

Arkadaş harcama limiti yok diyoruz stopere 10 milyon bonservis basıyoruz anlamadım ben bu işi. Bide 3 küsür maaş. İlginç

O zaman taraftar demek Vecino transferini iptal ettirip Ndombele'yi getirtti, oyle mi anladik?

Oyleyse Haluklar ne bos bos konusmus oyle yok Sarri birakmiyor du falan?

edit: simdi sonuna dogru izledim Sarri birakmamis da son anda dedi.

Vay be Amrabat'ı alıyormuşuz, direkten dönmüş

amrabatla anlaşmışız ama united almış

Arkadaş harcama limiti yok diyoruz stopere 10 milyon bonservis basıyoruz anlamadım ben bu işi. Bide 3 küsür maaş. İlginç
CL katılımı sana limit açmış oldu Molde'den sonra Antep maçından 2 gün öncesinde trasnfer yapabilir hale gelmişiz dediğine göre

Okan hoca 6-8 oynayabiliyor diye Vecino'yu istemiş Ndombele yerine. Sarri bırakmamış

Geri
Üst Alt