GSC Haber Galatasaray Sportif A.Ş'ye 2 Yeni Transfer Planlanıyor: İsmail Sarıkaya ve Dikran Gülmezgil

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray'da son seçimde yönetim kurulu listesinde yer almayan isimlerden İsmail Sarıkaya ve Dikran Gülmezgil'in sportif a.ş'de görevlendirilmeleri için görüşmeler başladı. [Sportcell]

Biri bu:

1722879141324.webp

ikisi de üst düzey gsyiad üyesi. dikran bey çağdaş faktoring'in sahibiymiş.

heralde kendi içinizde bi küçük fener olmaya çalışıyonuz da pamuk eller cebeyi de görelim o zaman. bakalım hepinizi toplayınca bi erden timur çıkıyo mu cürmünüzden.

4 5 tane sportif direktör ne la.haluk geçen yazdi böyle olacak diye doğru çıktı.Var bir dümen.

Erken yaşlarda iş hayatına başlayan Dikran Gülmezgil, Çağdaş Faktoring, Meliks İnşaat Tekstil, Global Meyve Suları, Çağdaş Grup Kozmetik ve Medikal Ürünleri ve Maya Konaklama Seyhıat Turizm şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aynı zamanda Karagözyan Yetimhanesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekte olan Dikran Gülmezgil, Sev-Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın Yönetim Kurulu Üyesi ve 2009 yılından bu yana, 3 dönemdir GSYİAD İkinci Başkanlığı görevinde bulurımuştur. Gülmezgil; 1950, Sivas doğumludur.

Ismail sarikaya da 2009-2015’e kadar baskanlik yapmis gsyiad de

Mevcut hükümet gibi virüs gibi çoğalmaya başladılar

sürekli adam geliyor...

futbolcu kadar sportif yönetimi olacak yakında.

ne meraklıymışsınız kendinizi bir halt sanıp network kurmaya - ne kadar ne yapıyorsunuz bilinmezde...

Geri
Üst Alt