Galatasaray Sportif AŞ, 3 Aylık Faaliyet Raporunda Kâr Açıkladı!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
da17e4330ffe49d78e4dc3d40d7e1714.jpeg

Şirketimizin, 01 Haziran 2017- 31 Ağustos 2017 tarihinde sone eren 3 aylık ara hesap dönemine ait faaliyet raporunu ekte bilgilerinize sunarız.

KAP

Galatasaray, geçen yıl 61.973.754 TL zarar ettiği 1 Haziran-31 Ağustos cari döneminde, bu yıl 10.868.656 TL kar elde ettiğini açıkladı.
DLy0-t8W4AIOl7d.jpg

KAP - Galatasaray Sportif A.Ş, 1 Haziran 2017-31 Ağustos 2017 döneminde 10.868.656 ₺ kar etmiştir.

????GALATASARAY????

Yönetim taraftara bir tesekkur borclu

Evimizde oynadigimiz maclarda saglam gelir elde ettik

dursun gider ayak uyandı mevzuya.

Yönetim taraftara bir tesekkur borclu

Evimizde oynadigimiz maclarda saglam gelir elde ettik

Orası kesin ama şu da bir gerçek böyle bir takım kurulmasında bizler de Cenk Ergün ve Tudor'a teşekkürlerimizi sunuyoruz böylelikle win - win iki tarafta kazanmış oldu :D

riva parası sportif gelir değil renktaş. birde gelen para borçlara gidiyor zaten kulübe ciro yazmaz diye düşünüyorum.

bu arada milli takım için mustafa denizli diyorlar ne dersin?

"Büyük Mustafa" icin Milli takimin üzerindeki kara bulutlar, sadece hafif sistir, diyecektir.

riva parası sportif gelir değil renktaş. birde gelen para borçlara gidiyor zaten kulübe ciro yazmaz diye düşünüyorum.

Mustafa Denizli süperlig bütçeli Eskişehirspor kadrosunu PTT 1.lig den çıkaramadığı gün teknik direktörlük kariyerini noktalaması gerekiyordu

"Büyük Mustafa" icin Milli takimin üzerindeki kara bulutlar, sadece hafif sistir, diyecektir.

ben büyük mustafaya bir şans verilmesini isterim reys buna hakkı var bence. adeta bir derwall gibi türk futbolunu yeniden modernize edebilir sanki. bunun emarelerini son Galatasaray macerasında görmüş idik.

Mustafa Denizli süperlig bütçeli Eskişehirspor kadrosunu PTT 1.lig den çıkaramadığı gün teknik direktörlük kariyerini noktalaması gerekiyordu

katılıyorum adaş. futbol mustafa hocayı bırakalı çok oldu ama o hala bırakamadı nedense :(

Galiba bu seferde zarar aciklasaydik halimiz dumandi.

Ekonomi ile arası iyi olanlar birazdan analizleri yaparlar ama biraz makyaj var gibi

Gerçek Kaptan NANDO!

Son düzenleme:

tam bir puşt.

şenol ve abdullah varken bu babasıza teklif götürende maldır.

Geri
Üst Alt