Galatasaray Sportif AŞ YK Üyesi Nihat Kırmızı: "Galatasaray'ın gücünü herkes görecek"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı: "Bağırmıyorsak susuyoruz sanılmasın. Herkes Galatasaray'ın gücünü görecek. Futbol sadece futbol değildir. Masada aldattığını sananlar aldandığını anlayacak."

"Puanlarımızı gasp ederek kazanacaklarını sanıyorlar ama korktukları gibi sonunda kazanan her zamanki gibi Galatasaray olacak."

nasıl olacakmış o. anlat da bilelim boşa sıkmak kolay

Maketart Pokemon Togepi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Giderler bir daha nihat abilerini överler ne olucak ellerine mi yapışacak.

Bütün ağırlığınızı kaybettiniz masada aldanan siz oldunuz.

Valla sinirim geçmiyor. Sene başında ogulcan transferinde federasyona suç örgütü diye söylemlerde bulunup gorevi kötüye kullanmadan dava açan yonetim. Ne olduysa fener maçından sonra hakkin gasp edildiği bir maçtan sonra burak elmas federasyona gidip beraber basına poz verip yok federasyonla iliskileri gelistiricez dostluk mesajlari verme noktasına nasıl geldi bu yönetim. Bu toplanti sonrasında aleni şekilde takimin doğramaya başladı hatta senin futbolcuna hakarete kadar gitti.

Ondan sonra da yok sessizligimiz asaletimizden susuyorsak birşeyler yapıyoruz ayağı. 5 haftadir puanlarin gasp edilirken nerdeydiniz 5 haftadır taraftar her mac sonu çık konuş diyor hadi sürekli konuşulmaz diyelim ne yaptınız o zaman. 5 haftadır adamlar işi artık iyice eğlenceye vurup senin stadında senin futbolcularina hakaret edip hor görüyor ve hala yok galatasarayin gücünü gostericez ayakları 5 haftadir nerdeydiniz o zaman. Bu taraftar neden çileden çıktı.

Bugün başka saçma açıklama gelmez sanırım

gücümüz mücümüz yok kandırmayın kimseyi. şu son 5-6 haftada olanlar bjk veya fenere olsaydı ortalığı yakıp geçmişlerdi. planlı olarak her maç katledildik ve kimsenin hala sesi çıkmıyor.

Geri
Üst Alt