Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Judo'nun basina vermislerErden Timur varken de vardı. İstifa eden birinin yerine geçmişti. Ali Yüce'nin olmamasına şaşırdım asıl o niye yok?
Bu isimlerin zaten hepsi vardı Sportif'te. Eray Yazgan, Niyazi Yelkencioğlu, İbrahim Hatipoğlu'na teşekkür etmişti sponsorluk katkılarından dolayı Erden Timur. Bu isimler aynı görevlerini yapacak belli ki. Erden Timur'un görevleri bir nevi paylaştırılmış gibi zira Başkanvekili olarak o yetkilerin verildiği isim yok Kap'taki açıklamada. Metin Öztürk yine boşa yer kaplıyor. Fatih Demircan'da yüksek ihtimal Kemerburgaz ve diğer inşaat işleri ile falan ilgileniyordur zaten o yürütüyordu o süreci de Erden Timur ile birlikte. Ali Yüce'nin olmamasına anlama veremedim ama diğer şirketlerde görev verilmiş olabilir Mağzacılık, Gayrimenkul gibi.Hatipoğlu pek bir iş yapmayacak sportifte belli- yönetimden bu kadar adam sportifte ne arıyor ? trasnfer paralarıyla alışverişe mi çıkılacak?
Vekil yok Kap açıklamasında. Daha azdı sonra yükseltilmişti diye hatırlıyorum ama hangi dönemde bilmiyorum.mesela işte. karambol bir yönetim devrne girdik.
öyle mi ? sportif listesi bu kadar geniş mi oluyor ?
Vekil kim bunların içinde acaba ? yani başkan haricindeki tepe ? Hatipoğlu mu ?
Onu okudum da Kerem Övet aynı zamanda sponsorluklar ile ilgilenen ekipte de o olacak diyordu. Gerçi hala olabilir sonuçta yönetim kurulu üyesi acaba Mağzacılık ve Gayrimenkul şirketine kimler geldi?Judo'nun basina vermisler
Senin Zehra sezonu kapamış gecmis olsunGüneş soyadlı biri var!!!! @Barış Savaş
evet. VNL Çin etabında yok. Direkt olimpiyatlara geçemiyor muyuz?Senin Zehra sezonu kapamış gecmis olsun
2 gündür edilen küfürleri içimde hissettimDursun Özbek - Feramuz Kayalar
Metin Öztürk - Onur Üründül
Niyazi Yelkencioğlu - Furkan Korkmaz
Nihat Kırmızı - Kolpa Kemal
Maruf Güneş - Recep Timur
Eray Yazgan - Murat Durmaz
İbrahim Hatipoğlu - Vasfi Vural
Can Natan - Can Erden
Emin Imanov - Umut Gül
Emir Aral - Alper Altun
Yine dediğin çıkmadı be hasanOnu okudum da Kerem Övet aynı zamanda sponsorluklar ile ilgilenen ekipte de o olacak diyordu. Gerçi hala olabilir sonuçta yönetim kurulu üyesi acaba Mağzacılık ve Gayrimenkul şirketine kimler geldi?
Ali Yüce veya İbrahim Hatipoğlu konuşuluyor diyordum ben Ali Yüce daha iyi olur diyordum. İbrahim Hatipoğlu'nda karar kılınmış.Yine dediğin çıkmadı be hasan
Ali yüce s. Aş ile ilgilenir diyodun herif 20 kişinin olduğu listede bile yok
Allah rızası için öngörüde bulunma bak lütfen yalvarıyorum
Onu bilmiyorum suanOnu okudum da Kerem Övet aynı zamanda sponsorluklar ile ilgilenen ekipte de o olacak diyordu. Gerçi hala olabilir sonuçta yönetim kurulu üyesi acaba Mağzacılık ve Gayrimenkul şirketine kimler geldi?
Beter ol ahaha2 gündür edilen küfürleri içimde hissettim