Galatasaray Sportif AŞ'nin Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

Hatipoğlu pek bir iş yapmayacak sportifte belli- yönetimden bu kadar adam sportifte ne arıyor ? trasnfer paralarıyla alışverişe mi çıkılacak?
Bu isimlerin zaten hepsi vardı Sportif'te. Eray Yazgan, Niyazi Yelkencioğlu, İbrahim Hatipoğlu'na teşekkür etmişti sponsorluk katkılarından dolayı Erden Timur. Bu isimler aynı görevlerini yapacak belli ki. Erden Timur'un görevleri bir nevi paylaştırılmış gibi zira Başkanvekili olarak o yetkilerin verildiği isim yok Kap'taki açıklamada. Metin Öztürk yine boşa yer kaplıyor. Fatih Demircan'da yüksek ihtimal Kemerburgaz ve diğer inşaat işleri ile falan ilgileniyordur zaten o yürütüyordu o süreci de Erden Timur ile birlikte. Ali Yüce'nin olmamasına anlama veremedim ama diğer şirketlerde görev verilmiş olabilir Mağzacılık, Gayrimenkul gibi.

mesela işte. karambol bir yönetim devrne girdik.

öyle mi ? sportif listesi bu kadar geniş mi oluyor ?

Vekil kim bunların içinde acaba ? yani başkan haricindeki tepe ? Hatipoğlu mu ?
Vekil yok Kap açıklamasında. Daha azdı sonra yükseltilmişti diye hatırlıyorum ama hangi dönemde bilmiyorum.

Esas olan bu değilde diğer taraf Cenk ERGÜN yetkileri ,Ayhan Akman ayrılacak deniyor ,başka kimler eklenecek burayıda bir açıklasalar bir zahmet.

👤Dursun Özbek - Feramuz Kayalar
👤Metin Öztürk - Onur Üründül
👤Niyazi Yelkencioğlu - Furkan Korkmaz
👤Nihat Kırmızı - Kolpa Kemal
👤Maruf Güneş - Recep Timur
👤Eray Yazgan - Murat Durmaz
👤İbrahim Hatipoğlu - Vasfi Vural
👤Can Natan - Can Erden
👤Emin Imanov - Umut Gül
👤Emir Aral - Alper Altun
2 gündür edilen küfürleri içimde hissettim

Onu okudum da Kerem Övet aynı zamanda sponsorluklar ile ilgilenen ekipte de o olacak diyordu. Gerçi hala olabilir sonuçta yönetim kurulu üyesi acaba Mağzacılık ve Gayrimenkul şirketine kimler geldi?
Yine dediğin çıkmadı be hasan

Ali yüce s. Aş ile ilgilenir diyodun herif 20 kişinin olduğu listede bile yok

Allah rızası için öngörüde bulunma bak lütfen yalvarıyorum

Yine dediğin çıkmadı be hasan

Ali yüce s. Aş ile ilgilenir diyodun herif 20 kişinin olduğu listede bile yok

Allah rızası için öngörüde bulunma bak lütfen yalvarıyorum
Ali Yüce veya İbrahim Hatipoğlu konuşuluyor diyordum ben Ali Yüce daha iyi olur diyordum. İbrahim Hatipoğlu'nda karar kılınmış.

Fatih Demircan'da resmi sitede Sportif AŞ üyesi olarak yer alıyor. O yönetimde değilken bağımsız üye olarak gelmişti yönetime girince bağımsız üyeli düştüğü için istifa etmişti. O yüzden prosedür olarak belirli bir süre geçmesi gerektiği için belki şuan eklenmedi bunları bilmiyorum ama resmi sitede Sportif AŞ yönetiminde yer alıyor.

Geri
Üst Alt