Galatasaray Takım Otobüsüne Gaziantep'te Taşlı Saldırı

Gaziantepte Galatasaraylı çok evet, bu maça da inanılmaz talep oldu, ben gs pasoligim olduğu için gidemedim ama antep tarafının tamamına yakını Galatasaraylı eminin. Bugün statta da çok olay çıkacak antep tribününde.

Kızgınlık var, az da olsalar Gaziantep fanatik taraftarında.

Aynı şeyi fener yaşasa şimdi maça çıkmama kararı falan almışlardı

Bizim kulüpten açıklama bile yok daha sanırım

Gaziantepte Galatasaraylı çok evet, bu maça da inanılmaz talep oldu, ben gs pasoligim olduğu için gidemedim ama antep tarafının tamamına yakını Galatasaraylı eminin. Bugün statta da çok olay çıkacak antep tribününde.

Kızgınlık var, az da olsalar Gaziantep fanatik taraftarında.
Demin nizipten 2 otobüs kalktı hepsi Galatasarayli çocukların. Geçen sene Antep tribününde izledim bütün stad iki takımda gol kacirdikca ahlar vahlar cekiyorduk. Bugünde stad full Galatasarayli.

Golle başladık itoğulları sizi!!

Edit: ofsaytmış orman çocukları!

2001de 3-0 dan devre arası maç veren Antep işte

Ne bekliyorsunuz ki

Türkiye’de Galatasaray’dan başka takıma sempati duyan birinde kesin bir sıkıntı vardır..

Arkadaşlar Gaziantep depremin en az etkilendiği ildir. Nurdağı ilçesi dışında diğer bölgelerde fazla bir etki yok. O ilçe Hatay'a daha yakın. Şehir kısa sürede kendine geldi.

Ayrıca her deprem bölgesinden gelen her saçma haberler sonrası yapılan yardımların hak edilmediği yönünde isyanlar kalp kırıcı ve aşırı saçma. Zira Gaziantep de Kahramanmaraş da Hatay da İzmir de Trabzon da Antalya da Erzurum da bu ülkenin şehri ve hepimiz aynıyız. Bugünkü taşlama kepazeliği ve bunun gibi her türlü saçmalıkları deprem şehri olduğunu kenara koyarak eleştiri yapın. Bu manzara ülkenin her yerinde oluyor. Fenerbahçe takımı da Rize'de kurşunlandı.

Son olarak şunu da eklemek istiyorum. Yaptığınız, yapılan yardımlar sonucunda bölge insanları belirli bir rahata konfora ulaşmıyor. Yaptığınız yardımları devlete yaptınız. Bir ay öncesine kadar bir şişe su için kavga ediyordu insanlar Hatay'da. Hala ara ara içme suyu bir kenara temiz su işkencesi yaşanıyor. Bugün deprem bölgesine yaptığı yardımın karşılığında gördüğü manzaradan dolayı pişman olan bir şehrin insanı yarın aynı duruma düşebilir.

Geri
Üst Alt