Galatasaray Taraftarı Bağdat Caddesini Bastı!

Melih Akan

Berlin Panteri
Rizespor karşısında aldığı beraberlik ile şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de taraftarların gece geç saatlerde Bağdat Caddesi'ndeki Galatasaray mağazasına saldırarak ateşe vermesinin yankıları devam ediyor.

Bugün 13 kişinin çıkarıldıkları mahkemece suçlu bulunarak tutuklanmasının ardından Galatasaraylı taraftarların Bağdat Caddesini bastıkları iddia ediliyor.

BmVA9_iCUAEylYZ.jpg

BmVBYTtCIAAGn__.jpg

280420142124475380569_2.jpg

BmU9t07IUAAGHuU.jpg

Bayraklar söküldü.

BmU-2zIIQAAtz1X.jpg

BmVGh1wCcAA_zd7.jpg

BmVO_C0IUAAwIkc.jpg

BmVewWHCYAAwj-j.jpg

Allaaahhhh hucummmmmm :p

Bari bunlar bi is baslarina acmasalar, onlara benzeriz sonra..

Cadde karısmıs,Fener bayrakları indirilmis,500 kisilik bir grup caddeyi yagmalamaya baslamıs,olacak is degil...

Malum kulubun taraftari fitneyi baslatti, bizimkiler de ortak oluyor. Hakaret etmek istemiyorum ama bu kadar da olmaz..

Tapatalk

ultrAslan Anadolu Yakası acilen organize olup toplanması lazım . Savaş çıkartalım şu şerefsizlere ..

Lan olm sacmalamasınlar,pala bıcak sopa var diyor Selami Öztürk,Fener taraftarı grubu da toplanmaya baslamıs,b.ktan mevzudan dolayı savas cıkacak lan resmen...

yarin borsada polar satislarinda patlama yasanir.

ultrAslan Anadolu Yakası acilen organize olup toplanması lazım . Savaş çıkartalım şu şerefsizlere ..

Büyük ihtimal yurt dışındasın sen ,gözlemlerime dayanarak söylüyorum. Her ne kadar nefrette etsem bu ülkede aynı ana babadan kardeş olan fenerli galatasaraylı insanlar var, bu kadar düşüncesizce malca yorumları oralardan atmak kolay. Lütfen sadistleşmeyelim.

Aptallık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

En iyi fenerli ölü fenerli . Bu ülkede tertemiz , Türkiye'nin en büyük ve en başarılı kulübü Galatasaray varken fenerbahçeyi tutmak son derece gereksiz ve yanlış . Takım değiştirmek onların elinde . Ayrıca yurt dışında yaşamıyorum . Savaş çıkartalım derken öldürmek gibi bir anlamda söylemedim . Hani Bağdat bizim kalemiz diyorlar ya işte o kaleyi fethedelim diyorum :) Fenerbahçe bayraklarını sökelim , binlerce kişiyle caddeleri inletelim .

Senin yaş 15 galiba,büyük ihtimal hayatında hiç yumruk ta yememişsindir. Tırnagın kırılsa aglarsın, bence sen Galatasaray'ı da tutma boşver.

Vandalizme hayır , oraya gidenlerin hepsinin ..

Bu şehrin iyice çivisi çıktı.

Issiz cok memlekette, ne yapacaksin. Normal düzeyde insanlarin ugrasacagi meseleler degil bunlar.

Geri
Üst Alt