Galatasaray Taraftarı Bedava Menez ve Gomis'e Ne Der?

muslera telles melo sneijder bruma menez gomis hajrovic/ontivero

alin size sekiz yabanci. bunlar icinden bu aptal yabanci sinirlamasina gore rotasyon yapicaz. he birde bir sekilde hajrovic turk olursa muthis olur. o zaman son yabanci icin ontivero veya bir stoper alinabilinir.

Ontivero kiraya verilip yabancı bir defansta alınabilir. Hem bonsvervis ödemeden kaliteli oyuncular almış aynı takımda oynadıkları için fazla yabancılıkta çekmezler transfer paralarınıda daha çok türk futbolculara harcamış olurlar Örn: Hakan Ç. - Emre Can - Ömer Toprak gibi.

Ontivero kiraya verilip yabancı bir defansta alınabilir. Hem bonsvervis ödemeden kaliteli oyuncular almış aynı takımda oynadıkları için fazla yabancılıkta çekmezler transfer paralarınıda daha çok türk futbolculara harcamış olurlar Örn: Hakan Ç. - Emre Can - Ömer Toprak gibi.

katiliyorum. eger federasyon boyle sacma sapan kurullar koyuyorsa sende kulup olarak onlarin istedigi oyunu oynayip onlari yenmen lazim (sezon basinda sinifta kaldik bu konuda) ve iste bu yuzden harcanacak paranin buyuk bir kismi ust duzey avrupada oynayan turk oyunculara harcanmali.

zaten oyle yapilip kaliteli turk oyuncularin oldugu bir kadro kurulursa zaten bu sacma kural sirf Galatasarayin kadrosu iyi oldu diye degistirilecektir. hepimiz neden bu kurallarin kondugunu zaten biliyoruz.

1- Bize bırakmazlar.

2- Maksimum 8 yabancı ile sözleşme imzalama ve bizim kiralıkları düşünecek olursak zor.

Allah derim vallahi. Gomis işimizi görür sanki. Eto'o olabilir

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Menez tarzi bir oyuncuya kesinlikle ihtiyacimiz var.

Artik kanattan iceri katedebilen oyuncular ile oynamaliyiz.

Hem Bruma...sneijder...Menez li bir ortasaha ve kanat üçlüsüyle ligde yardiririz.

Meneze bizimle bas edebilecek kadar yillik ucret verecek fazla kulup yoktur,kendisine 3 managerinede 1 milyon euro imza parasi verdikmi transferi bugun bile duyurabiliriz.

Öncelikle takımda sistem oturmalı Mancini kalırsa bu olmaz bir şekilde kurtulmamız lazım yerine gelecek kişi bir sistem oturtmalı. Bu isimlere gelirsek yabancı kuralından dolayı 2si imkansız ancak gelecekse forvet gelmeli ülkede bizde oynabilecek forvet sayısı 2-3ü geçmez ama bu Gomis olmamalı bedava bile olsa gerek yok en iyi tercih Dembadır hem uzun hem bitirici hemde boyuna göre hızı iyi eğer D.Costayı alırlarsa Ba'yı bırakırlar.

katiliyorum. eger federasyon boyle sacma sapan kurullar koyuyorsa sende kulup olarak onlarin istedigi oyunu oynayip onlari yenmen lazim (sezon basinda sinifta kaldik bu konuda) ve iste bu yuzden harcanacak paranin buyuk bir kismi ust duzey avrupada oynayan turk oyunculara harcanmali.

zaten oyle yapilip kaliteli turk oyuncularin oldugu bir kadro kurulursa zaten bu sacma kural sirf Galatasarayin kadrosu iyi oldu diye degistirilecektir. hepimiz neden bu kurallarin kondugunu zaten biliyoruz.

Bende sana katılıyorum şu yabancı kuralı gidene kadar kesinlikle ve kesinlikle ligde 1. olacak takımı türk oyuncular belirliyecektir 1. olmadığın taktirdede avrupaya erken veda etme olasılığın var yani her zaman önceliğimiz ligde 1. olmak bunuda belirleyecek en büyük etkenin Türk kökenli oyuncular olması Menez ve Gomis alındığı taktirde yönetimden 1 kuruş para çıkmıcaktır kalite olarakta çok kaliteli olmasa bile alıcağımız çoğu oyuncudan daha mantıklı olucağına inanıyorum böylece transfer paralarını kaliteli türk oyuncuları harcayıp gerekirse astronomik rakamlar verip farkı yaratmak olucaktır. Mesela örn: Emre Can 10-15m arası bir transfer ücreti Hakan Ç. 5 - 7.5m arası Ömer Toprak 7m gibi bi para bu oyuncular yıllarca kalıcak ve bize fark yarattıracak oyuncular en azından omurga'yıda sağlamlaştırıp istikrarı yakalıcağımıza inanıyorum.

Öyle valla, borç gırtlağı aşmış, sıfır maliyetle bundan iyi hamle yapılamaz. Ama bunu düşünecek bir yönetimsel zihniyet görmüyorum ben sıkıntı orada. Eminim haberleri bile yoktur bu oyuncuların sözleşmesi bittiğinden.

Anlamadığım şey Ünal Aysal ilk geldiğinde de aynısını diyorduk,3 sene geçti hala aynısını diyoruz.Demek ki 3 senede kazandığımız bütün birikimleri bu sene geri verdik.Veya hiçbir zaman öyle bir birikimimiz olmadı,sadece 2 senelik toz pembe rüya bu sene bitti.

Anlamadığım şey Ünal Aysal ilk geldiğinde de aynısını diyorduk,3 sene geçti hala aynısını diyoruz.Demek ki 3 senede kazandığımız bütün birikimleri bu sene geri verdik.Veya hiçbir zaman öyle bir birikimimiz olmadı,sadece 2 senelik toz pembe rüya bu sene bitti.

Birikimimiz mutlaka oldu, hatta çok biriktirdik ama har vurup harman savurduk görüntü o yönde. Bilgin Gökberk'in bir lafı vardı bu sene başında "Florya da açlık sınırı 2 milyon euro'dan başlıyor" diye. Böyle kontrolsüz maaş yönetimi yapıp (Aydın Yılmaz, Gökhan Zan, Sabri, Engin, Umut Bulut gibi adamlara bile ödenen fahiş paralar), en dandirik oyunculara değerinin 5 katı bonservis verip (Amrabat, Chedjou vs.) üzerine de euro 3 tl'ye vurunca kriz kaçınılmaz oldu. Birikimler buhar olup uçtu doğal olarak.

Birikimimiz mutlaka oldu, hatta çok biriktirdik ama har vurup harman savurduk görüntü o yönde. Bilgin Gökberk'in bir lafı vardı bu sene başında "Florya da açlık sınırı 2 milyon euro'dan başlıyor" diye. Böyle kontrolsüz maaş yönetimi yapıp (Aydın Yılmaz, Gökhan Zan, Sabri, Engin, Umut Bulut gibi adamlara bile ödenen fahiş paralar), en dandirik oyunculara değerinin 5 katı bonservis verip (Amrabat, Chedjou vs.) üzerine de euro 3 tl'ye vurunca kriz kaçınılmaz oldu. Birikimler buhar olup uçtu doğal olarak.

Bu kadronun yükünü kaldırabilmek için her sene şampiyon olmaktan başka çaremiz yok.Her sene şampiyon olamayacağımıza göre kadroda revizyon şart.

Bu kadronun yükünü kaldırabilmek için her sene şampiyon olmaktan başka çaremiz yok.Her sene şampiyon olamayacağımıza göre kadroda revizyon şart.

Revizyon ta bu senenin başında lazımdı zaten. Önümüzde ki sezonda revizyonu geçtim, 2 sene sonra sözleşmesi bitecek adamlarla sözleşme yenilemeye çalışıyorlar. Ne kadar saçma bir planlama içinde olduğumuzun resmi bu işte.

Revizyon ta bu senenin başında lazımdı zaten. Önümüzde ki sezonda revizyonu geçtim, 2 sene sonra sözleşmesi bitecek adamlarla sözleşme yenilemeye çalışıyorlar. Ne kadar saçma bir planlama içinde olduğumuzun resmi bu işte.

Suç biraz da bizde,Ünal Aysal ve ekibine Tanrı muamelesi yaptık biraz.Ondan bu kadar rahat Ünal Aysal.

Suç biraz da bizde,Ünal Aysal ve ekibine Tanrı muamelesi yaptık biraz.Ondan bu kadar rahat Ünal Aysal.

Esasında o Tanrı muamelesi yapılan ekip dağıldı zaten sene başında. İşte bu eski yönetim, Abdurrahim falan filan. Ondan sonra tuhaflıklar başladı. Ha bu kararlar yanlıştır demiyorum, ama olayın devamında öyle bir ipin ucu kaçtı ki, kimin ne iş yaptığı belirsiz hale geldi. Voleyboldaki adamı alıp Florya'nın başına falan getiriyorlar, bu çok feci çarpıklıklar olduğunun göstergesi.

Esasında o Tanrı muamelesi yapılan ekip dağıldı zaten sene başında. İşte bu eski yönetim, Abdurrahim falan filan. Ondan sonra tuhaflıklar başladı. Ha bu kararlar yanlıştır demiyorum, ama olayın devamında öyle bir ipin ucu kaçtı ki, kimin ne iş yaptığı belirsiz hale geldi. Voleyboldaki adamı alıp Florya'nın başına falan getiriyorlar, bu çok feci çarpıklıklar olduğunun göstergesi.

Ünal Aysal kendince doğru olanı yaptı ama o da pervasızlaştı bence sonradan.Yani etrafında başkan yanlış yapıyorsun diyen biri yok.

Normalde Ünal Aysal bütün yatırım ve birikimleri SPK'dan gelicek olan sermaye arttırımı ile rahat bir nefes almaya odaklı idi maalesef kendi içimizden insanlarda olmak üzere bu sermaye arttırımını devamlı baltaladılar onun sebebi ile borç yükü arttı sermaye arttırımı şartsız koşulsuz kabul edilmiş olsa şuan çok rahat bir şekilde yolumuza devam ediyorduk kemer sıkma politikamızın en büyük sebebi SPK'nın verdiği şartlı sermaye arttırımı eğer bu şartlı sermaye arttırımını başarı ile sonuçlarsa GS kulübü çok büyük bir rahatlama sağlıcaktır.

Ünal Aysal kendince doğru olanı yaptı ama o da pervasızlaştı bence sonradan.Yani etrafında başkan yanlış yapıyorsun diyen biri yok.

Orası kesin zaten ya, etrafında ki muhalefet dağıldı iyice, yeni gelenler de her dediğine eyvallah diyip kesip atıyorlar büyük ihtimalle. Veya 2.bir ihtimalde birileri akıl hocalığı yapıyor Aysal'a ve iyice batırıyor işleri. Şu son açıklamaları görüyorsun işte, 2 senedir her açıklamasını alkışladığımız adamın böyle acayip söylemlerde bulunması tuhafına gidiyor insanın.

Geri
Üst Alt