Galatasaray Taraftarı Protestoya Gidiyor!

Mal sürüsü daha geçen ibra toplantısı varken gitseydiniz ya

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

13010667_1250639058314909_8757815410157308091_n.png

Twitler gerçekten rezalet, bir kısım taraftarımız ciddi anlamda cahil.

Liseciliğe karşı olmak doğru da lise düşmanlığı yapan birinin Galatasaray'ı desteklemesi saçmalık.

Aslını inkar ederek taraftarlık mı olur, bu kulüp oradan doğdu, bir sürü efsanesi Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerler oradan yetişti.

Yazık gerçekten.

Son düzenleme:
Twitler gerçekten rezalet, bir kısım taraftarımız ciddi anlamda cahil.

Liseciliğe karşı olmak doğru da lise düşmanlığı yapan birinin Galatasaray'ı desteklemesi saçmalık.

Aslını inkar ederek taraftarlık mı olur, bu kulüp oradan doğdu, bir sürü efsanesi Galatasaray'ı Galatasaray yapan değer oradan yetişti.

Yazık gerçekten.

orada batsın, sıfırdan lisesiz bir Gs inşaa edilsin.

Ne gereksiz isler pesinde insanlar, yok liseyi yakacakmis da bilmem ne, polis alir 3-5 ini ,dagilirlar olur biter

Valla lise ile GS linin derdi yok. Ama inan kirac ile en azindan benim var.

Faruk Surene yaptigi alcaklik ve bu dursun denen çapsızı işaret etmesi ve tabi "GS fazla buyumesin hep benim kontrolumde olsun" mantiginda olmasi sebebi ile o heriften de nefret ediyorum.

Gs ın borç yükünün nedeni lisedir kimler ne kadar komisyon aldı açıklasın rivadan da komisyon almayı planlıyolar Gs adası zaten sadece onlara açık Gs ın acilen dışa açılması lazım halkında üye olup liseyle eşit mesafede olması lazım yoksa daha çok batarız bakın fb ye herkese açık iş adamları destek veriyor bizdeki liseli hortlaklarda çalıyor

Manyak mı lan bunlar? O lise bizim gurur kaynağımız. O lise yanarsa bu kulübün genlerinde taşıdığı tüm değerler yanar.

Hedef Dursun ve yönetimi olmalı.

Valla lise ile GS linin derdi yok. Ama inan kirac ile en azindan benim var.

Faruk Surene yaptigi alcaklik ve bu dursun denen çapsızı işaret etmesi ve tabi "GS fazla buyumesin hep benim kontrolumde olsun" mantiginda olmasi sebebi ile o heriften de nefret ediyorum.

Lisenin işi bu. Her başarıdan sonra kulübü planlı olarak küçültmek.

Yıllardır süregelen senaryo, bu senede başarı ile ekranlarda.

tabi en büyük darbe kuskusuz Faruk Süren'e yapıldı, orası ayrı..

zavallanın yıllardır sesi bile çıkmadı.

yarın ilk duymak istediğim haber dursunun tenhada kıstırılıp kepçe kulaklarına krema sıkılıp sokak hayvanlarına yalatıldığı haberi.

Manyak mı lan bunlar? O lise bizim gurur kaynağımız. O lise yanarsa bu kulübün genlerinde taşıdığı tüm değerler yanar.

Hedef Dursun ve yönetimi olmalı.

Liseyi kim neden yaksın? Lise yok olmamalı, icindekiler defolmalı.

Lise dışarıya acılmalı. Mevcut kan emiciler yerine, gercek Galatasaray sevdalısı taze kanlar gelmeli.

Dursun'un gitmesi şu ortamda hiçbirşeyi çözmez. Dursun'u getirenler, Faruk Süren gibi başarılı başkanları darbe ile yollayanlar gitmeli..

Lise gelenekdir mantıgıyla hareket edersek cok kaybedicez.Tamam Liseye saygımız sonsuz.Ama sadece Lise olarak kalsın.Spor branslarına karısmasınlar kardesim.Bu kulüp taraftarındır ve öyle kalacaktır.Birilerinin tekelinde olmak bu kulube hep zarar verdi.Liselilerin bize faydası olmadıgı gibi hep zararı oluyor.Kulubü düşünen yok.Hepsi lüxüne dahada lüxlük katmak için stratejik hamleler peşinde.Fosil olduktan sonra kendilerini vezir zannedenler dolu bu kulüpde.Başarılı olduktan sonra level atlamamız gerekirken hep geriye gitmemizin nedeni de Liselilerdir.Kulüp de calışan tanıdığınız varsa mutlaka komisyonculuk olaylarını duyuyorsunuzdur.Borcların nedenide Liselilerdir.Galatasarayı incelemelerine müsaade etseler bu fosil amcalar ordanda cıkıcak.Liselileri savunan acık ve net art niyetlidir.Onların bu kulube verdiği zararı rakip takımlar ugraşsa bu kadar başaramaz.

Mamaya bagimli taraftar gorunumluluer olusumundan ses var mi

Geri
Üst Alt