Üye Görüşü Galatasaray Taraftarı Ramosu mu Laudrupu mu İstiyor?

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Prandelinin gideceği aşikar.Yabancı bi teknik direktör gelirse de bu isimler tatmin eder ancak.Ramosun sevilla da yaptıkları ortada.Laudrup ise 2008 de neredeyse gelmek üzereydi...o da gayet başarılı.Peki bize hangisi uygun?

ikisini de istemiyor...

macera aramaya gerek yok

ligi ve oyunculari taniyan bir hoca gelsin artik

biktim sürekli yeni sistemler, sacma sapan denemelerden

ersun'a bile raziyim yani aritk o derece

Hicbiri. Yabanci istemiyorum. Care Türk hocadir. Artik akillanmis olmamiz lazim diye düsünüyorum.

Yabanci kontenjani varken, bir yabanci hocanin Türkiye´de basarili olmasi cok cok zor.

artık yabancı hoca istemiyorum

morinho bile gelse sapıtır burda

bize gelen adamlar sacmalıyor

yerli hocaya yönelmeliyiz artık

tolunay,ertugrul, bunlar olabilir

senol hoca bosta olsa direk onu isterdim sahsen

Macera istemiyoruz. Tanıdığımız bildiğimiz birisi gelsin.

Ersun Hoca'yı istiyorum ben.

Son şampiyonu istiyorum.

daum hem alman hem Türkiyeyi avucunun ıçı gıbı bılıyor.daumu bır gun GS ın basında olsun ısteyecegım aklıma gelmezdı ama care daum

Geldiği gibi radikal değişiklikler yapacak td lazım, mesela Burak'ı kadro dışı bırakmak gibi

Yerli olsun taştan olsun.

bişeyleri transfer etmeye gör sergencim hemen heyecan yapıyor eli ayağına dolaşıyor.

cevaba gelirsek hoca giderse yerli hoca gelmeli. en uygun 2 aday var. Ersun M.Denizli.

neyse ayrıca hocayı kim kovacak veya hoca istifayı kime verecek yenisini kim getirecek ortada ne başkan var ne yönetici. kaptan bile kafasına göre isal olabiliyor.

seçim zamanı kötü bi zamana denk geldi.

ha bi kokkocu eksikti

onu isteyen de cıktı

sikeci,kokocu,alemci ne varsa gelsin yav

İkisini de istemeyiz.

Hoca moca istemiyoruz. Takımın idaresini Sneijder'e versinler, o çıkarsın takımı sahaya.

şu aşamada lucescu yoklanmalı olmazsa sezon sonuna kadar yerli bi t.direktör getirilmeli. sezon sonu zaten luce boşa çıkacak ozaman kesin gelir. bu çökmüş kadroyu anca luce toparlar., futbolcuların verimini tekrar yükseltebilir.

[h=2]Laudrupu[/h]

aslında düşündüm de şu aşamada takımı en iyi tanıyan yerli tugay. sezon sonuna kadar bi şans verilebilir belki. ertuğrul ve tolunay da olabilir.

Öncelik sırasıyla ;

Şenol Güneş , Ertuğrul Sağlam , Tolunay Kafkas ve Ersun Yanal'dan birini takımın başında görmek isterim.

Geri
Üst Alt