Üye Görüşü Galatasaray Taraftarı Ramosu mu Laudrupu mu İstiyor?

yerli gelecekse fatih terim gelsin o zaman ya da ertuğrul sağlam.belki tolunay...ama şu an kafanız karışık.ramosa hayır denir mi be?

Arkadaşlar hangi yerli teknik adamın futbol bilgisi bizi ileriye götürecek merak ediyorum

Juande Ramos tarzi adamlarla masaya oturabilecek bir vizyonda yonetimimiz olmayacak onu hatirlatayim en bastan. Yerliler arasindan bakin seceneklere.

Yerli yabancı hoca sorunu değil sorun.Takımın genlerinde hücum futbolu var.Prandelli geldiğinde hep hücum futbolu oynatacak diye bekledim.Prandelli de tıpkı Mancini gibi sorunu savunma kısmından ele aldı.Şimdiden geriye doğru bakınca başarılı olan hocaların hep hücumcu hocalar olduğu görülür.

kim gelirse gelsin .. bu takimdan cacik olmaz ..
Bastan kokuyor balik ..

adam gibi bir yonetim gelmeli .. Takim'a gerektiginde firca cekmeli

allahını seven yabancı teknik direktör getirmez bu takıma.. türk getir çamurdan olsun en azından Galatasaray'ın dinamiklerini bilir..önceliği hücum futboludur , agresif , kaotik bir oyundur başarıyı getiren bu takıma.. yabancı adam geliyor yok şu sistemle oynayalım, yok gol yemeyelim , yok şöyle böyle derken olmuyor , o-l-m-a-z!!! eğer Galatasaray ise takımın baskı kurduracaksın , karşında ki sivası akhisarı şunu bunu dizlerini titrettireceksin , daha maça çıkmadan adamların kafasına zaten kazanamayız'ı yerleştireceksin.. bunun için yapılması gereken ligi bilen ve ne olursa olsun 2.liği başarı görmeyecek bir teknik adam lazım.. yabancı geliyor 2.lik başarı.. hasss.... derim o adama..
şu takımı ver bir yılmaz vural , hikmet karaman, mustafa denizli'nin eline ligin seyrini değiştirir.. geçen sene şikecilerin başına ersun değilde bir yabancı hoca gelseydi şampiyon olabilirler miydi? imkansızdı imkansız.. Yabancı td getiriyorsun ligi de, takımları da , takımların oyuncularını da küçümsüyor.. lan böyle başarı mı gelir...

yerli gelecekse gelsin yoksa ne prandelliye tazminat ödemeye ne de sonraki yabancı td'ye paralar saçmaya gerek yok.. yazık bu takımın , takımı için formalar ürünler alan taraftarın parasına..

okan buruk gelsin bari

Lucescu veya yerli hoca gelmeli. Yerli olarak Fatih Terim, Mustafa Denizli hatta Ersun, Hikmet, Abdullah, Tolunay vs. herkes olur. Tugay veya Bülent bile olabilir. Hiç biri şu an başımızdaki vatandaştan daha kötü oynatamaz takımı istese bile.

Bu düzende Mourinhoyu bile getirsen bir bok olmaz. Care türk hoca gibi gözüküyor. Yerlileri illa gazliyacaksin yoksa kosacak halleri bile yok.

Şenol Güneş'ten başkası bu takımın yükünü kaldıramaz... Geleni de en ufak bir hatasında kıçına tekmeyle yollarız.

Pff 2 senede takımı anca tanıyacak yabancı hoca istemiyoruz

Şu noktada kesinlikle yerli hocadan yanayım. Mesela Mancini o kadar eleştirmemize rağmen sezon başında takımın başına gelmiş olsaydı belki de takımı şampiyon yapabilirdi. Dereyi geçerken at değiştireceksek bu at kesinlikle yerli at olmalı...

Bence Fatih Terim ayrıldıktan sonra yerli hoca getirmeliydik takımın başına.Artık şikeci Ersun'a bile fitim.Ersun,Ertuğrul Sağlam,Tolunay Kafkas ve Denizli'den biri gelsin işte.

Geri
Üst Alt