GSCimbom
Galatasaray Taraftarı Rezildir, Balondur, Menfaatçidir
Emre Saykal

Galatasaray Taraftarı Rezildir, Balondur, Menfaatçidir Sayfa 3

Emre Saykal ·

Cevap
87
Okunma
6,9K
Sayfa
3/5
hayır sizin gibi çapsızlar yüzünden bu haldeyiz. şampiyon hocayı yollar ibrahimovici istersiniz siz. seneye ronaldoyu isteyin olmadı başkanı istifaya davet ettirirsiniz. ahahhaha

taraftarın görevi takımı desteklemektir.
Ulan Tipik UAci kim İbrahimovici istedi biz Gignac alalim dedik siz İbo gelecek dediniz sizde saf gibi inandiniz.Neyin davasi lan.Dursun babaniz kac para veriyor size acikla.

Ulan Tipik UAci kim İbrahimovici istedi biz Gignac alalim dedik siz İbo gelecek dediniz sizde saf gibi inandiniz.Neyin davasi lan.Dursun babaniz kac para veriyor size acikla.
senin babaların kaç para veriyorsa o kadar ulan tipik ibrahimovicci. koş koş ronaldo geliyormuş ahhaha.

taraftarın görevi desteklemektir, sizin gibilerin işide takım iyiyken desteklemek kötüyken küfür etmektir.

şampiyon hocaya 1 sene sabredilmesi gerekiyordu.

sana eleştirme diyen oldumu ? olmadı ne konuşuyorsun ? eleştirmek hakkın oynanan toptan yapılan transfere hepsini eleştirebilirsin, ama siz eleştirmek yerine hakaret ediyordunuz.

mesela bu başlık bile GalataSaray taraftarına hakaret ediyor. muhtemelen forum yönetimi ellerini ovuşturarak zevke geliyordur.

Tüzügümüzde mi yaziyor o 1 sene sabredilmeli olayi? Bu takim sampiyon olmasina ragmen o kadar sorunu vardi ki, sampiyon olunca el birligi ile göz yumdular bütün sorunlara teknik heyet ve yönetim. Bunlar da yetmedi gittiler takimi daha da gücsüzlestirdiler Melo,Bruma ve Telles'i. Yerlerini doldursan eyvallah derim ama bunu bile beceremiyorsun.

Taraftar agir elestirir de hakaret de eder Hamza'ya. Sen cikip kazandigin maclardan sonra taraftarlara laf sokma cabasina girersen taraftar sana hakaret de eder. Taraftara yönelik hic bir sekilde kulak vermediler. Görüyorum da yukarida Ibrahimovic demissin baska birisine. Akli basinda olan herkes zaten bu transferin olmayacagini biliyordu yazin, inananlar da tamamen kendini kandiriyordu.

senin babaların kaç para veriyorsa o kadar ulan tipik ibrahimovicci. koş koş ronaldo geliyormuş ahhaha.

taraftarın görevi desteklemektir, sizin gibilerin işide takım iyiyken desteklemek kötüyken küfür etmektir.
Sizin destek verdiginiz topculara bak Umut-Burak-Selcuk-Semih bu oyunculara siz destege devam edin yakinda kellenizi alacagiz biz.

Valla tulum muluml deyince biraz üzerime alındım ama 30 dan önce evlendik biz.ben isyanbukdayyken juve maçı dahil çoğu maça gittim küfür de ettik eleştirdik de.

Ama taraftarın pasif ligi konusunda haklısın.
Uzaktan ancak sosyal medyadan sövmek dışında elimden birşey gelmiyor.
Hem öfkeli hem de üzgünüm

?すべての鳥をファック?

tabiki ettim, biz sizin gibi sadece iyi gün taraftarı değiliz. su topundan voleyboluna kadar gittik yine gideriz. manciniyide ıslıklamadım.

Iste bu yüzden de kimse sevmiyor sizi. Kendinizi baska taraftarlardan üstün görüdügünüz icin. Ayrica sen Mancini isliklamamis olabilirsin ama Ultraslan bal gibi de yapti, arkadas orada ISLIKLADINIZ mi demis yani tek seni kast etmemis Ultraslan dan bahsediyor.

Iste bu yüzden de kimse sevmiyor sizi. Kendinizi baska taraftarlardan üstün görüdügünüz icin. Ayrica sen Mancini isliklamamis olabilirsin ama Ultraslan bal gibi de yapti, arkadas orada ISLIKLADINIZ mi demis yani tek seni kast etmemis Ultraslan dan bahsediyor.
ultraslanla takılmıyorum, ben ıslıklamadım hepsi bu.

forumda kimse sevmiyor desen daha doğru olur, GalataSaray taraftarının çoğunluğu ultraslanın karşısında değildir. yani siz azınlıksınız.

kendimi kimseden üstün görmüyorum ama sorduğu soruya bak "Terim kovulduktan sonra takımı desteklemeye devam ettin mi?"

sen bu sorudaki imayı görmeyip benim cevabıma takılıyorsun. laf söyleyen laf işitir.

kendimi üstün görmesemde iyi gün taraftarıyla kötü gün taraftarını birbirinden ayırt edebiliyorum.

Son düzenleme:
Tüzügümüzde mi yaziyor o 1 sene sabredilmeli olayi? Bu takim sampiyon olmasina ragmen o kadar sorunu vardi ki, sampiyon olunca el birligi ile göz yumdular bütün sorunlara teknik heyet ve yönetim. Bunlar da yetmedi gittiler takimi daha da gücsüzlestirdiler Melo,Bruma ve Telles'i. Yerlerini doldursan eyvallah derim ama bunu bile beceremiyorsun.

Taraftar agir elestirir de hakaret de eder Hamza'ya. Sen cikip kazandigin maclardan sonra taraftarlara laf sokma cabasina girersen taraftar sana hakaret de eder. Taraftara yönelik hic bir sekilde kulak vermediler. Görüyorum da yukarida Ibrahimovic demissin baska birisine. Akli basinda olan herkes zaten bu transferin olmayacagini biliyordu yazin, inananlar da tamamen kendini kandiriyordu.

Aynen öyle kendimizi kandırmışız,Dursun hepimizi möt edecek falan dedik de yok adam bildiğin çapsızmış.

Paralı köpek denilen fb taraftarı bile neler yaptı dediğimide linç yemiştim. En basitinden iki örnek. 2010-11 sezonunda bile şu ikisi kadar sert protesto olmadı. Üstelik biri 2006-07 diğeri 2007-08 sezonu. Yani Fb'nin iyi gittiği sezonlar.

Fenerbah�eli futbolcusuna saldırıyor | Sans�rs�z! - YouTub

Feberbah�e Taraftarından Takıma Yumurta Volkana J�le - YouTub

2007-2008 Fenerbahçe'nin en iyi sezonu Avrupa olarak.Adamlar bize 1-0 yenildi diye yaptıklarına bak. :D

Skor taraftariyiz ondan. Kotu gidince takimdan destegini kesen. 2 mac kazaninca hemen ooo millet hadi maca.

+ Terim i kulubun krali ilan etmisik. O varsa macta 50.000 kisi var. O yoksa 15.000 kisi var. Cok malca bir zihniyet bu. Ozaman ölene kadar o yonetsin bu kulubu. Baska birsey bilmiyor bu taraftar. Taraftar olsa bu takim iyi kotu gene 3. bitirir ligi. Fenere bakiyorum. Sampiyon olamadigi yillar yine en kotu 2. veya 3. olabiliyor taraftarlari takimina sahip cikmasini biliyor. Heleki disaridan saldiranlara karsi kenetlenmeyi biliyorlar.

Biz alay konusu oldugumuzda kafamizi kuma sokuyoruz. Kulubu aciz duruma sokanlari karsi bi tavir koymuyoruz, kenetlenme, destek de olunmuyor.

Gercekten cok kalitesiz ve gunluk basari ile yasayan taraftara sahibiz. Halbuki bu kulubun tarihi ortada..

Pek katılmıyorum,sürekli bizim büyüklüğümüz kupa büyüklüğü değil x büyüklüğü diyenlerle dalga geçiyorsak takımı daima ileri taşımalıyız.Galatasaray taraftarı da takım kötüyken protestoyu en iyi şekilde yapıyor,stadı boş bırakmak da bir nevi protestodur bana göre.2010-2011'deki gibi de gerekirse daha ağır protestolar yapılır.Ayrıca eleştirilenler hakaret edilenler Galatasaray değil ki,kişilerle Galatasaray bir değil.Başlarım Semih'e de Umut'a da,hem sahada bir bok yapma hem trilyonlarca para al hem de bir şey dendi mi ergen gibi trip at,oh ne güzel memleket.

ultraslanla takılmıyorum, ben ıslıklamadım hepsi bu.

forumda kimse sevmiyor desen daha doğru olur, GalataSaray taraftarının çoğunluğu ultraslanın karşısında değildir. yani siz azınlıksınız.

kendimi kimseden üstün görmüyorum ama sorduğu soruya bak "Terim kovulduktan sonra takımı desteklemeye devam ettin mi?"

sen bu sorudaki imayı görmeyip benim cevabıma takılıyorsun. laf söyleyen laf işitir.

kendimi üstün görmesemde iyi gün taraftarıyla kötü gün taraftarını birbirinden ayırt edebiliyorum.

Benim ve hepimizin bu forum disinda da hayatlarimiz var. Siz azinliksiniz falan demene gerek yok. Benim tanidigim hemen hemen her Galatasarayli arkadasim, akrabalarim vs Ultraslani sevmiyor.

Iyi gün kötü gün taraftarligini bir yere kadar anlarim ama hep destek tam destek felsefesi ile de yola cikilmaz Ultraslanin gendele yaptigi gibi. Proteso edilecek tepki gösterilecek adamlara tepki göstermezler ama tersini yaparlar.

Bu sezon mesela Burak isliklandiginda olaylar vs ciktiginda Burak'a sahip ciktilar. Iyi güzel de aynsini niye Jose veya Emre icin yapmiyorsunuz? Bunlar sizin futbolcunuz degil mi?

Tanimadigi etmedigi bir ülkeye gelmis, ilk defa kendi ülkesinden disari cikmis 20 yasindaki gencecik Jose'yi niye islikliyorsun arkadas. Sonra Burak'a tepli olunca vay efendim o Türkiye'nin en iyi forveti, bizim golcümüz vs.

Koymasam olmazdı.

vnMWPz.jpg

Geri