GSCimbom
Galatasaray Taraftarı Rezildir, Balondur, Menfaatçidir
Emre Saykal

Galatasaray Taraftarı Rezildir, Balondur, Menfaatçidir Sayfa 4

Emre Saykal ·

Cevap
87
Okunma
6,9K
Sayfa
4/5
Birine çakma taraftar demen için, yaşının 30 yaş ve üstü olması lazım, 23 yaşında körpecik bir ergensin henüz.

Terim şike lobisine satmıştır Galatasaray'ı 2013 yılında, Galatasaray'a operasyonun başlangıç tarihi de 2013'dür.

Aysal üst üste gelen operasyonlar ve kendi kişisel iş hayatı için bırakmak zorunda kaldı, ikinci bir Doğan vergi vakası yaşayabilecek gücü yok Aysal'ın veye cesareti yok, bunu da kimse ayıplayamaz.

Şuan Türk futbolu tamamen siyasetin elinde, mouse ile yönetilen bir FM Manager'dan farksızdır.
fatih terim sadece 4 maçlığına milli takıma gideceğini ve para almayacağını açıkladı. bu bizi sinir etti mi ? etti. elimizde olsak göndermezdik ama kısa vadede milli takıma hizmet etmek istedi, onunda kişisel kararına saygı duymak lazım.

milli takıma hizmet GalataSarayı satmak değildir. mesela şuanda ergin ataman milli takım antranörü ve bizim tbf ile aramız kötü. ergin ataman bizi sattımı ?

ünal aysal kişisel inatlaşmaları uğruna GalataSaraya zarar vermiştir. ardından mali tablonun kötülüğünü görüp kaçarak hiç bir sebep yokken istifa etmiştir.

ünal aysal terimlede şampiyon olurum terimsizde olurum buranın kralı benim dedi, çok geçmeden acı gerçekle tanıştı ve bizide yaktı.

onun yarattığı maddi kötülüğü eğer iyi yönetilirsek en az 2-3 senede toparlayabiliriz. ama siz sırf diğerinden daha çok nefret ediyorsunuz diye gerçekleri göremiyorsunuz.

aysalcı yada terimci gibi taraf olmak zorunda değilsiniz, ikisininde iyisini kötüsünü söyleyebilirsiniz.

Konu'yu bilmiyorum, okumakta istemiyorum tam olarak ama bana göre Galatasaray taraftari Türkiye'de en entelektüel taraftar toplulugudur, ama buna ragmen 80% egitimsiz düz mantikcidir.

Aga dersinki Sanki Bjk'ye Fb'ye gitti bırakın şu ayakları milli takıma gittii adam Yok şikeciymiş bilmem ne mana aramayın Galatasarayda başarılı kim olmusta hem gömdünüz adamları hiç saygı duymadınız Hasan Şasından Tut Hakan Şükürüne kadar Taraftar olarak bizde bu numara yok Galatasaray iyi olunca Galatasaralıyız Kötü olunca Auuvvv bahane üretmeyin
FT konusu altında yazdım tekrardan yorum kasamayacağım;

FT'nin hocalığını tartışmak anlamsız. TD olarak hem Denizli'yi hem Hamzaoğlu'nu paket yapar dörde beşe katlar. Bu benim açımdan tartışmaya açık bir konu dahi değil o ayrı lakin kendisi benim nazarımda Galatasaray'a ihanet etmiştir. Şikeci ve rüşvetçi tayfası ile aylar öncesinden milli takım için görüşmeler yapmış ve Galatasaray'ı para uğruna satmıştır. Egosuna mağlup olup yarı yolda bırakıp gitmiştir. O gün bugündür şampiyon da olsak kupa da alsak kendimize bir türlü gelemedik. Bunu yaparak taşları öyle bir yerinden oynatmıştır ki kimse altından kalkamadı. "Aslolan Galatasaray'dır" lafını içten söylemiş bir adam, yönetim kendisine sözleşme önerdiğinde "Birileri mutlu olacak diye sözleşme imzalamam" demez diyemez. Sorunları varsa sezon sonuna atar. Sözleşmeyi imzalar, sezonu tamamlar ve sonra bir basın toplantısı ile gerçekleri açıklayarak gerekirse vurur kapıyı gider. Kimse de bir şey diyemez. Lakin kendisi paranın gücünü iktidarın gücünü seçmiştir. Ben bir Galatasaraylı olarak(ultraMal değil) kendisine duyduğum sevgimi ve saygımı büyük ölçüde yitirdim. Daha da bu takımın başında görmek istemiyorum.

FT'yi aklamak için algı yönetimi yapmaya çalışmayın sakın. Artık algı yönetimleri de işe yaramaz.

Yani şampiyon başkan Aysalı her şartta desteklemeye devam ettin?
tabi ki ettim, bugünde ediyorum yarında edeceğim. çünkü ben iyi gün taraftarı değilim.

siz neden isimler üzerinden destek verip yada vermemeyi seçiyorsunuz ? aslolan GalataSaraydır. ünal aysal başkan diye voleybol basketbol maçlarına gitmeyelim mi ? siz bu kadar GalataSaraylısınız işte. ayrıca benim ünal aysala kızdığım 2 nokta var biri fatih terimi göndererek başarımızın önünü kesmesi, iki kulübün mali durumununu sermaye arttırımı ve hisse senedi satmasına rağmen düzeltememesi aksine batma noktasına getirmesi. bunun haricinde ünal aysalı başarılı buluyorum.

tabi ki ettim, bugünde ediyorum yarında edeceğim. çünkü ben iyi gün taraftarı değilim.

siz neden isimler üzerinden destek verip yada vermemeyi seçiyorsunuz ? aslolan GalataSaraydır. ünal aysal başkan diye voleybol basketbol maçlarına gitmeyelim mi ? siz bu kadar GalataSaraylısınız işte. ayrıca benim ünal aysala kızdığım 2 nokta var biri fatih terimi göndererek başarımızın önünü kesmesi, iki kulübün mali durumununu sermaye arttırımı ve hisse senedi satmasına rağmen düzeltememesi aksine batma noktasına getirmesi. bunun haricinde ünal aysalı başarılı buluyorum.

Adam ne dedi ki siz bu kadar diye cümle kurdun?

O sermaye arttırımından aldığı parayı aynen geri ödendi.Neyse mesajlarının karakterinden hiçbir sözüne inanmadım.

Sosyal medya öldürdü taraftar olgusunu.Maça gelenler seyirci olarak geliyor.Her seferinde topçulara aah uuuh yuuuh sesleriyle maç izliyorlar.Topçu yuhalamayı huy edindiler.utraslan desen.cahil insanlar tarafından yönetilen oluşum oldu iyice.maçlara sık gelenler bilir.amigolar inanılmaz aptal.okuma yazması bile yoktur onların.maçla alakaları yok.hakem bizi doğruyor iki penaltı verilmiyor hala orda cimbombomum benim biricik sevgilim derdinde.

Paralı köpek denilen fb taraftarı bile neler yaptı dediğimide linç yemiştim. En basitinden iki örnek. 2010-11 sezonunda bile şu ikisi kadar sert protesto olmadı. Üstelik biri 2006-07 diğeri 2007-08 sezonu. Yani Fb'nin iyi gittiği sezonlar.

Fenerbah�eli futbolcusuna saldırıyor | Sans�rs�z! - YouTub

Feberbah�e Taraftarından Takıma Yumurta Volkana J�le - YouTub
1 konuda da fenerini övme be

paralı köpektir tüm fb taraftarı

Tekrar ediyorum beter olun. Bu süreç Galatasaray taraftarıyım diye geçinen kıroların eseridir.

kim kimden ne kadar farklı sanki her taraftar (insan) kendi durumuna uyum saglıyor. gleipte genelleme basitligi ve bursaspor ankragücü ile kıyaslama cahilligi yaparak anca boş nefretinizi yansıtmış olursunuz kendiniz her boku biliyor ediyor gibi.

Galatasaray taraftarı ağırbaşlıdır, dürüsttür, adaletlidir, saygılıdır, entellektüeldir, özgüvenlidir, görgüsüz değildir, Avrupa tecrübesine sahiptir vs. daha bunların gibi çok özellik sayabiliriz. Ancak takımına sahip çıkma konusunda maalesef diğer takım taraftarlarından geridedir. Şu anki yönetimin bu pervasızlığının, bu rezilliğinin, bu denli yüzsüz ve pişkin davranmalarının en önemli sebebi taraftar baskısı olmamasıdır.

Geri