Galatasaray Taraftarı TFF'ye Yürüyor! 12.04.2014 / 15:00

Mehmet Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Yapılan açıklamada:

Bu Akşam Etik Kuruluna sevk edilen Futbolcumuz Felipe Melo DEĞİL, GALATASARAY SPOR KULÜBÜ VE 25 MİLYON TARAFTARIDIR!

Şikeyi Aklamak için göreve getirilen BJK Eski Başkanı Fenerbahçeli Y.Demirören bir kez daha Galatasaray'a karşı düşmanlığını kanıtlamıştır!

7 Nisan 2014

Demirören: TFF olarak kurallar dahilinde Melo'ya MAALESEF CEZA VEREMİYORUZ. TFF ancak şikayet olursa etik kurula sevk edebilir.

9 Nisan 2014

Yıldırım Demirören talep etti, TFF Felipe Melo'yu Etik Kuruluna sevk etti.

Bizim Sabrımız Taştı, Tahammül Kalmadı!

Artık zaman söz söyleme zamanı değil!

TEK VÜCUT OLUP HESAP SORMA ZAMANIDIR...

Artık zaman yazma zamanı değil!

BU KİRLİ SİSTEMİ VE BOZUK DÜZENİ BİTİRME ZAMANIDIR...

10.04.2014 Perşembe (Bugün) 17:30 İTÜ-Ayazağa Metro istasyonunda buluşarak TFF Binasına Yürüyoruz!

denildi

Ey Galatasaray taraftarı gün iyiyken peşine düşmezsen, gün kötüye dönünce "ağladı" olursun.

ultrAslan ‏@ultrAslan 3 dk.

DEĞİŞİKLİK ! Yürüyüşümüz YOĞUN İSTEK ÜZERİNE Cumartesi Saat 15:00'a ALINMIŞTIR!

İstanbul'da ki tüm Galatasaray'lıların katılması gerekli diye düşünüyorum.

:) geçmiş ola. 3 yıl oldu lan 3 yıl. Hocası için yürümeyenler şimdi Melo için mi yürüyecekler heleki iddamız kalmamışken ?

Başlığı açtığı için teşekkür ederim.

UA ,tek yürek vs taraftar grubu demeden herkesin bu yürüyüşe destek olması gerekir , taraftarımızı yalnız bırakmayalım lütfen !

Istanbulda olsam kesin gider ve o tff binasini baslarina yikardim

Bk0CDdfCIAAb2NR.jpg

o değil de şu melo nun maske, t-shirt bi şeyleri çıksa da alsak.sokakta melo maskesiyle gezmeyen emre b. gibi olsun.:D.

hadı bakalım taraftar olarak ne yaptık dıyordunuz..alın sıze yuruyus yonetım sımdıde harekete gecmezse nolacak tffyı ındırmek ıcın?

Hafta sonu olsaydı keşke daha çok katilim olurdu. Milletin isi gucu var o saatte.

:) geçmiş ola. 3 yıl oldu lan 3 yıl. Hocası için yürümeyenler şimdi Melo için mi yürüyecekler heleki iddamız kalmamışken ?

İşte dediğim buydu. Konu devamlı Terim'e geliyor. :) Sivas maçı için benim de umudum yok zaten. Ayrıca Mancini'yi de savunmak hiç içimden gelmiyor..

Kurumsal organizasyon olunca ondan şeyettim başkan

Yok lafım sana değil, ua keşke bu işi reklama dökmese de, komple Galatasaray taraftarı diye lanse etse olayı. O zaman katılım daha çok olur.

Fenerbahçe böyle durumlar da, gfb veya başka bir platform olarak değil, sözde büyük fb taraftarı olarak lanse ediyor.

Hafta sonu olsaydı keşke daha çok katilim olurdu. Milletin isi gucu var o saatte.

Isi gücü olanlar gitmesin, sonra yapmayin etmeyin diye bos bos konusurlar. Oraya gidecek adam maganda olsun issiz gücsüz olsun, bir elinde cakisi bir elinde tesbihisi olsun. O Tff binasini baslarina yikacaklar gitsin!

Geri
Üst Alt