galatasaray taraftarının çok cahil olması

Kongre üyelerin iq ortalaması Türkiye genelinde çok daha yüksek oranlı olduğuns inanıyorum. Bizdeki sorun iq değil. Bizdeki sorun aile ortamı var olması bence. Herkez herkezi tanıyor ve samimi ilişki içinde. İbra etmek istemesze bile kalp kırmamak için ibra ediyorlar maalesef. Yanlış tabiki ama yönetimin içinde can dostum bilemedim devamlı ailece görüştüğüm bir yönetici olsa bende belki ibra ederdim. İbra olmamak çok büyük bir rezilik ve dibe vuruşu bir yönetici için.

guzel analiz .. mesela forumda olmaz mi , birimiz yonetici olsak , ama uyelerin bazilari ile hayatta gorusen , samimi insanlar olsak , bir kufur veya ceza mevzusunda bu ikili iliskiler devreye girmez diyebilir misin ?

bir diger konu da su , hep soyluyorum , aday yok , bir daha soyleyim aday YOK

2 aday daha vardi denirse , ben de o 2 adayi da iceren forumdaki anketin sonuclarina bakin derim

adaysiz bir kongrede secime katilan uyelerin yapabilecegi bir sey yok

aynen

cahillik denemez buna

aslında tam tersi çok okumuşluk veya elitlik denebilir

yani tinerci çapulcu tipler yok maalesef

ankaragücü gibi ipsiz sapsız adamlar da lazım taraftar olarak

gidecek oteli taşlayacak bilmem ne

florayayı basacak falan

biz anca twitterda yaparız işte aksiyonu

Ankaragücü taraftarı efsane yav. Takıma kızıp belediye otobüslerine saldırıyorlar falan, efsanevi insanlar yani.

Aslında en iyisi hiç izlemeyeceksin bırakacaksın taraftarlığı falan... Böylece hasbel kader paraya kavuşmuş cahil cüheyla takımıyla muhatap olmamış olacaksın, şu hayatta hiç bir şekilde önemsemeyeceğim, varlığından haberim bile olmayacak bir tip(D. Özbek) yüzünden sinirlerim bozuluyor çok saçma bir şey aslında.
Görünen o ki başta kongre üyeleri ve taraftarlar olmak üzere herkes halinden memnun. Dolayısı ile bu dursun denen mahlukatın da gideceği veya gönderileceği yok. O yüzden ben de gelecek sene takımı takip etmeyi düşünmüyorum. Boşuna stres olmaya kendimizi yıpratmaya gerek yok. Bu geri zekalı embesiller ile mucizevi bir şekilde iyi bir transfer dönemi geçirsen dahi değişen bir şey olmaz. Bunlar ne yapar eder sezon içerisinde takımı sabote etmeyi başarırlar.

Ben her zaman soylerim , bosuna stres yapmaya ne gerek var , ben de macta iken biraz duygu gel giti yasiyorum , sonra bitip gidiyor . Bana ne la ,top pesinde adamlar diyorum olup bitiyor

guzel analiz .. mesela forumda olmaz mi , birimiz yonetici olsak , ama uyelerin bazilari ile hayatta gorusen , samimi insanlar olsak , bir kufur veya ceza mevzusunda bu ikili iliskiler devreye girmez diyebilir misin ?

2 aday daha vardi denirse , ben de o 2 adayi da iceren forumdaki anketin sonuclarina bakin derim

Doğru
Bende hatırlıyorum o anketi
3 başkan adayı vardı sanıyorum ve en çok oyu dursun özbek almıştı.
O zamanlar kimse tanımıyodu dursun'u iyi birşeyler yapar diye oy atılmıştı.

kongre uyeleri koyun gibi birilerine gore hareket edip ibra ederse boyle surunmemiz normal

Doğru

Site falan kurmuştu, iyi PR çalışması yapmıştı o dönem... Bir de rakipleri iyi değildi, normal yani insanların dursuna oy vermesi. Esas sıkıntı herifin foyası meydana çıktıktan sonra ibra edenlerde.

Hani omurga diye çok güzide bir kemik vardır, o lazım işte herkese.

Doğru
O ankette dursun denen mahlukata verilen oyların çoğu gayri ihtiyaridir ciddiye almayın. Başkan adaylarından hiçbiri tatmin edici değildi lakin en çok sesi çıkan en istekli görünen dursun denen hıyar ağası idi. Ben de dahil bir çok kişi de kötünün iyisi olur belki diye ankette oy vermişizdir o kadar. Sonuç olarak ben şahsen çok değil 2 ay sonra kendisine küfür etmeye başlamıştım bile :)

Her şeyi bildiğini zanneden bazı ne idüğü belirsiz kongre üyelerinin gazına gelmeyelim lütfen.

Kongre üyelerin iq ortalaması Türkiye genelinde çok daha yüksek oranlı olduğuns inanıyorum. Bizdeki sorun iq değil. Bizdeki sorun aile ortamı var olması bence. Herkez herkezi tanıyor ve samimi ilişki içinde. İbra etmek istemesze bile kalp kırmamak için ibra ediyorlar maalesef. Yanlış tabiki ama yönetimin içinde can dostum bilemedim devamlı ailece görüştüğüm bir yönetici olsa bende belki ibra ederdim. İbra olmamak çok büyük bir rezilik ve dibe vuruşu bir yönetici için.
Aile ortamiymis peh.
Ne aile ortami yahu aile sirketlerine bakalim bu denli zarar veren bir adami pasifize ederler. Ustunu kaparlar ama 1 sene zarari gordukleri an geri plana alirlar niye cunku ceplerine etki edecekte ondan cunku itibarlari zedelenir.
Kulup dingonun ahiri oldugu icin kimsenin cebine etki etmiyor keriz taraftar forma alir maca gelir nasil olsa. Kosarak bileklik alir kerizdir cunku kulubun parasi yolda bulunmus para oldugundan sorguauz sualsiz harcanir hesap verilmez.

Doğru

kongre uyeleri bir menem saniliyor , degil , senin benim gibi insanlar , al iste ben kongre uyesiyim , tamam belki genele gore bazi seyler ekstra bildigim filan var detaylarda ama neye yariyor

3 aday cikmis , biri her sene geyigine turgay kiran miydi neydi , ahmet ozdogan ,yonetimi yok bir seyi yok .. bir de dursun

ne yapsin kongre uyesi allah askina , kendisini mi yazsin oy pusulasina , zaten cok alan seciliyor , baraj yok ki, 10 oyla da secilir yani

Site falan kurmuştu, iyi PR çalışması yapmıştı o dönem... Bir de rakipleri iyi değildi, normal yani insanların dursuna oy vermesi. Esas sıkıntı herifin foyası meydana çıktıktan sonra ibra edenlerde.

O ankette dursun denen mahlukata verilen oyların çoğu gayri ihtiyaridir ciddiye almayın. Başkan adaylarından hiçbiri tatmin edici değildi lakin en çok sesi çıkan en istekli görünen dursun denen hıyar ağası idi. Ben de dahil bir çok kişi de kötünün iyisi olur belki diye ankette oy vermişizdir o kadar. Sonuç olarak ben şahsen çok değil 2 ay sonra kendisine küfür etmeye başlamıştım bile :)

Her şeyi bildiğini zanneden bazı ne idüğü belirsiz kongre üyelerinin gazına gelmeyelim lütfen.

Dursun en azindan bir ise yaradi, ikiniz bir konuda ayni fikirdesiniz :DD

Ben her zaman soylerim , bosuna stres yapmaya ne gerek var , ben de macta iken biraz duygu gel giti yasiyorum , sonra bitip gidiyor . Bana ne la ,top pesinde adamlar diyorum olup bitiyor

Ben öyle yapamıyorum mesela. Futbol için holiganlık yapmam tamam ama hayatımda üzüldüğüm, sıkıntıda olduğum anlarda Galatasaray kazanınca yüzüm gülüyor rahatlıyorum. Tersi olunca da hafta benim için kabus oluyor.

Bu arada Refik'in söylediği herşeye katılıyorum.

Dün adına derbi denen maçta oynayan iki takımın oyuncuları da, o kadroları çıkaran hocalar da, o ekibi kuran yöneticiler de, o yöneticileri seçen iki kongre de satılıktır açık ve net. İki takımda maçı rakibe vermek için yürüyen pisliklerle doluydu dün.

Seçildiği yılda pek güçlü gözüken aday yokdu, katılırım. Ama şimdi adaylar çıkar ki zaten orda burda sinyali vermeye başladılar. Yerden yere vuruyoruz haklı olarak da özbek yönetimini ama riva ve florya projesini hukumet desteği olmadan bukadar hızlı ülkemizde sonuça getiremesdin maalesef. Bu saaten sonra ama albayrak da başkan olurum der bilmem adnan öztürk de aday olur. Özbek yönetimi misyonunu tamamladı bence bu saaten sonra. Ha belki spor salonu faktörü var daha diye biliriz ki buda hukumet desteği ile oluyor sonuçta. Aysal mesela olsaydı çok zordu işimiz bu konularda örnek vermek gerekiyor isek.

Ben öyle yapamıyorum mesela. Futbol için holiganlık yapmam tamam ama hayatımda üzüldüğüm, sıkıntıda olduğum anlarda Galatasaray kazanınca yüzüm gülüyor rahatlıyorum. Tersi olunca da hafta benim için kabus oluyor.

Bu arada Refik'in söylediği herşeye katılıyorum.

Dün adına derbi denen maçta oynayan iki takımın oyuncuları da, o kadroları çıkaran hocalar da, o ekibi kuran yöneticiler de, o yöneticileri seçen iki kongre de satılıktır açık ve net. İki takımda maçı rakibe vermek için yürüyen pisliklerle doluydu dün.

zaten ilk yazdigin dogru olani , ikincisindeki hataya dusmedikce ... sen zaman , efor ,para harciyorsun , zaten normal olani bunlari sevinmek icin mutlu olmak icin harciyor olman

uzulmeyi ,sinirlenmeyi sadece o duygularini canli tutmak icin dozajinda yasarsan kazancli cikarsin ... ama kendine zarar verdigini hissediyorsan (kabus vs gibi) o zaman yontemde hata var demektir

futbol eglencedir diye reklam yapilir , futbol kabustur , strestir diye bir adlandirma olur mu ? bunu yasayan sorunu futbolda degil kendinde ararsa daha iyi olur

oportunist olup , isin keyifli kismini ozumseyip , negatif yanlarini dissallastirmak zorundasiniz ... ben bunu yapiyorum hayatin her alaninda , o yuzden kafam rahat

kongre uyeleri bir menem saniliyor , degil , senin benim gibi insanlar , al iste ben kongre uyesiyim , tamam belki genele gore bazi seyler ekstra bildigim filan var detaylarda ama neye yariyor

3 aday cikmis , biri her sene geyigine turgay kiran miydi neydi , ahmet ozdogan ,yonetimi yok bir seyi yok .. bir de dursun

ne yapsin kongre uyesi allah askina , kendisini mi yazsin oy pusulasina , zaten cok alan seciliyor , baraj yok ki, 10 oyla da secilir yani

Sen dursun'u istemiyosun seni ayrı bi yere koyuyorum. Ayrıca o gün gidip oy kullanmamanı bayağı bi eleştirdim o ayrı.

O kürsüde çıkıp dursun'u savunup ''Adam iyi niyetli borçları bitirmeye çalışıyo'' diyip ibra için oy kullananlara benim sözüm.

Onların hepsi gerizekalıdır. Kulübün çöküşüne göz yuman haindirler.

2 ay önce ibra edilirken kahır olduk, ekran başında sinir krizleri geçirdik biliyoduk bu günlere geleceğimizi.

Ağladım.

Aile ortamiymis peh.
Ne aile ortami yahu aile sirketlerine bakalim bu denli zarar veren bir adami pasifize ederler. Ustunu kaparlar ama 1 sene zarari gordukleri an geri plana alirlar niye cunku ceplerine etki edecekte ondan cunku itibarlari zedelenir.
Kulup dingonun ahiri oldugu icin kimsenin cebine etki etmiyor keriz taraftar forma alir maca gelir nasil olsa. Kosarak bileklik alir kerizdir cunku kulubun parasi yolda bulunmus para oldugundan sorguauz sualsiz harcanir hesap verilmez.
Durum buda değil ama yani. Ciddi gelir gerilimi mevcut taraftardan. Taraftardan gelen gelir kalemesinde zarar az bucuk değil özbek döneminde. Derbide bile stad full değildi en son örnek olarak.

esenler, kagithane gibi bolgelerdeki BAZI galatasaraylilarin biletlerini bizim almamiz lazim

soyle 2-3 bin kisi kadar stada gelseler yeter

aynen

cahillik denemez buna

aslında tam tersi çok okumuşluk veya elitlik denebilir

yani tinerci çapulcu tipler yok maalesef

ankaragücü gibi ipsiz sapsız adamlar da lazım taraftar olarak

gidecek oteli taşlayacak bilmem ne

florayayı basacak falan

biz anca twitterda yaparız işte aksiyonu
Bu çok doğru bir nokta.Dursun,Ua'yı sucuğa bağlayarak böyle olayların çıkma durumunun önünü kesti.

Geri
Üst Alt