Galatasaray Taraftarının Mutluluktan Uçtuğu 10 An!

Dün bende gördüm bunu ama Twitter videosu oldugu icin ugrasmak istemedim acikcasi :D

Yapanin eline saglik tabi ki ama buradaki bahsi gecen anlarin hepsi yakin tarihten yani son 20 sene gibi bir zaman diliminden. Daha eskilere gidilse daha niceleri bulunur bunlarin, mesela atiyorum 89 daki yari final basarisi.

Ulan ne kadar büyük bir kulübüz degerini bilmek lazim gercekten, o kadar basarimiz var ki say say bitmiyor. Insallah bir gün de o Sampiyonlar Ligi kupasini kaldirmak nasip olur.

UEFA Süper Kupasını unutmuşlar :)

muhteşem ancak eksikler çok xamax zaferi süper kupa jardelin istanbulda real madride çaktığı maç abbiatili milanın şok olduğu maç var oğlu var !! tartışmasız türkiyenin bir numarasıyız umarım kabus dolu bu günler biter ve yeniden eski günlerimize döneriz

Super kupa yok CSKA maci var , gran canaria var euro league bayanlar finali yok , manchester yok, gerci cok bulunur ama herkes kendi ilk 5 ini yapabilir veya 10 unu

Mesela ben 2006 sampiyonlugunu , juventus macini ve 2012 sezonunu ilk 3 yapabilirim

Bir de cok sevindigimiz fb - ts maci vardir, unutulmaz o , bize faydasi olmasa da o kadar sevindigimi az hatirlarim , o sezon fenerin ukalaliklari , oyuncularinin garip garip davranislari ile odullendirilmesi cok koyardi

tarifsiz bir mutluluktu o sezonki 15 golun kactigi trabzon maci , bu kadar cok heyecanlandigim cok nadirdir

muhteşem ancak eksikler çok xamax zaferi süper kupa jardelin istanbulda real madride çaktığı maç abbiatili milanın şok olduğu maç var oğlu var !! tartışmasız türkiyenin bir numarasıyız umarım kabus dolu bu günler biter ve yeniden eski günlerimize döneriz
görüldüğü üzere mutlu olduğumuz an çok.fenerliler de 6-0ı,şikeli antep maçını,3-0 dan 4-3 olan GS maçını ha bi de yüzyılda bir olan şampiyonlar ligi çeyrek finalini koyarlar.:D

Son düzenleme:
Açık söyleyeyim şahsım adına konuşacak olursam Eurocup son maç ve bayanlar Euroleague finali hariç basketten hiçbir enstantaneyi koymam.

2008 şampiyonluğu,Nonda'nın golüyle Fener'i yenmemiz nasıl olmaz,yakın tarihin en önemli şampiyonluklarından biridir.Bordeaux'u son dakika golüyle yenmemiz de girebilir devamında elenmiş olsak da.

görüldüğü üzere mutlu olduğumuz an çok.feneliler de 6-0ı,şikeli antep maçını,3-0 dan 4-3 olan GS maçını ha bi de yüzyılda bir olan şampiyonlar ligi çeyrek finalini koyarlar.:D

Onlar acisindan en efsanesi 4-3 luk gaziantep spor macidir , cunku sampiyonluktaki rakibi yenip diger rakibi de gecmis oldular .. 2001 ve 2011 sezonlari beni cok uzen sezonlar

ts nin 9 puan onden o avantaji vermesi , hem de evlerinde 3 beraberlikle , bir de ikili averaji penalti kacirdiklari 3-2 lik macin rovansinda 2-0 ile vermeleri ve puan puana ligin bitmesi

bjk de bu sezon ayni salakligi yapti , eger ikili averaji birak almayi ,esit tutsalardi simdi cok daha rahatlardi , biz gectigimiz sezon disaridan gelen topla yedigimiz golle ikili averaji elde tutamamistik , bize pek bu tip detaylar zarar vermedi bugune dek ama ts ile bjk cok cekti

Dün bende gördüm bunu ama Twitter videosu oldugu icin ugrasmak istemedim acikcasi :D

Yapanin eline saglik tabi ki ama buradaki bahsi gecen anlarin hepsi yakin tarihten yani son 20 sene gibi bir zaman diliminden. Daha eskilere gidilse daha niceleri bulunur bunlarin, mesela atiyorum 89 daki yari final basarisi.

Ulan ne kadar büyük bir kulübüz degerini bilmek lazim gercekten, o kadar basarimiz var ki say say bitmiyor. Insallah bir gün de o Sampiyonlar Ligi kupasini kaldirmak nasip olur.

86'ya kadar geriye gidilse daha çıkar haklısın da,86'dan önce,şimdiki kadar yoğun çıkmaz.Başarıların/kupaların/şampiyonlukların yoğunlaştığı dönem 86'dan sonra.86'dan sonra şampiyonluktan en fazla 3 sene uzak kalmışız.

super kupa finali nerde?

veya madridi 3-2 yendigimiz jardelli mac?

2-0 vs milan?

5-1 kupa finali?

brah:38573:

Son düzenleme:
Ekrem memnun ve kızları olmaması hiç bir şekilde veya tekerlekli sandalye basketi olmaması biraz ayıp olmuş. Yinede emeğe saygı ve yapana teşekkür etmek düşer bizlere

Renktaş hepsini koysa 4 sezonluk dizi çıkar.

Genelde 5-1 mis , 6-0 lik maclar mest unsuru olabilir ama en cok sevindiren "an" dendigi zaman daha yakin ve limitte olan seyler akla gelir.

Muhtemelen eskiler , erol tolga denen adamin ali samiyen stadinda besiktasa 85 inci dakikada attigi gole asiri sevinmislerdir

dusunebiliyor musunuz ligin bitimine 3 hafta var ve 2 puan gerideyiz ,fakat 2 puanli sistem ve averajda da gerideyiz ,3 haftada 2 kayip yasamasi gerekiyor besiktasin ve once yeniliyor sonra istanbulda 1-0 ondeyken 85 te gol yiyip sampiyonlugu veriyor

86'ya kadar geriye gidilse daha çıkar haklısın da,86'dan önce,şimdiki kadar yoğun çıkmaz.Başarıların/kupaların/şampiyonlukların yoğunlaştığı dönem 86'dan sonra.86'dan sonra şampiyonluktan en fazla 3 sene uzak kalmışız.

Yani kisaca söyle diyebiliriz. 14 senelik hasretten sonra kulüp olarak patlama yasadik basari konusunda :D

Epey eksik var ama yinede güzel.

Demek ki neymiş, bize Top 10 yetmiyor, Top 100 yapmak lazım :D

Geri
Üst Alt