Bu paylaşılmış mıydı bilmiyorum, ben yeni izledim, çok güzel.
Galatasaray taraftarının mutluluktan uctuğu 1 an. - YouTube
Galatasaray taraftarının mutluluktan uctuğu 1 an. - YouTube
görüldüğü üzere mutlu olduğumuz an çok.fenerliler de 6-0ı,şikeli antep maçını,3-0 dan 4-3 olan GS maçını ha bi de yüzyılda bir olan şampiyonlar ligi çeyrek finalini koyarlar.muhteşem ancak eksikler çok xamax zaferi süper kupa jardelin istanbulda real madride çaktığı maç abbiatili milanın şok olduğu maç var oğlu var !! tartışmasız türkiyenin bir numarasıyız umarım kabus dolu bu günler biter ve yeniden eski günlerimize döneriz
görüldüğü üzere mutlu olduğumuz an çok.feneliler de 6-0ı,şikeli antep maçını,3-0 dan 4-3 olan GS maçını ha bi de yüzyılda bir olan şampiyonlar ligi çeyrek finalini koyarlar.![]()
Dün bende gördüm bunu ama Twitter videosu oldugu icin ugrasmak istemedim acikcasi
Yapanin eline saglik tabi ki ama buradaki bahsi gecen anlarin hepsi yakin tarihten yani son 20 sene gibi bir zaman diliminden. Daha eskilere gidilse daha niceleri bulunur bunlarin, mesela atiyorum 89 daki yari final basarisi.
Ulan ne kadar büyük bir kulübüz degerini bilmek lazim gercekten, o kadar basarimiz var ki say say bitmiyor. Insallah bir gün de o Sampiyonlar Ligi kupasini kaldirmak nasip olur.
muhteşem ancak eksikler çok xamax zaferi süper kupa jardelin istanbulda real madride çaktığı maç abbiatili milanın şok olduğu maç var oğlu var !! tartışmasız türkiyenin bir numarasıyız umarım kabus dolu bu günler biter ve yeniden eski günlerimize döneriz
86'ya kadar geriye gidilse daha çıkar haklısın da,86'dan önce,şimdiki kadar yoğun çıkmaz.Başarıların/kupaların/şampiyonlukların yoğunlaştığı dönem 86'dan sonra.86'dan sonra şampiyonluktan en fazla 3 sene uzak kalmışız.