Galatasaray Taraftarları Nankördür

Kiyas etmiyorum . Son 30 seneki portreden de memnun olmayan bir grup var ise , daha ne olmasi bekleniyor ?

O zaman diger takimlari tutanlar demek ki intihar filan etmeliler
Bende memnun değilim açıkçası. Başarı olarak fena değiliz ama kulüp çok farklı seviyelerde olmalıydı açıkçası özelikle bu son 30 yılda yakaladığı başarıları insan kaynağı ile. Diğer kulüpler ve taraftarına gelirsek.....

Fenerin taraftarı İstanbul sokaklarını yaktığını,polis arabalarını terse çevirdikleri günleri unuttunuz galiba bir şampiyonluk kaçtı diye.

Real Madrid'e.... Barcelona da zamanında taraftar yönetim ofisini bastığını bilmiyorsun galiba kötü sonuçlar alındığı dönemlerde.

Akdeniz insaninin genel capsiz hal ve hareketleri

O zaman fb sampiyon olunca bjk ve taksim sokaklarinda , ts olursa tum istanbulda , ne bileyim Gs olursa tum avrupa kitasinda bunlar olsun ,Oyle mi diyecegiz ?

Yerel ligdeki basarilardan tatmin olmayip soylenme hakki yok Gs taraftarinin . Ama avrupada bir kac basari daha elde edilmeliydi

Ciddi ciddi hala taraftar hakkında analiz mi yapıyorsunuz yahu? Neye göre, kime göre, hangi hakka göre?

Peki öz eleştiri de yapacak mısınız, kendiniz "taraftar" olarak ne gibi tuhaflıklar yaptığınız hakkında? Misal bugün savunduğunuzu üç beş hafta sonra eleştirmeyi geçtim yerden yere vurmak gibi tamamen farklı profiller çizip inandırıcılığınızı yitirdiğiniz hakkında. Başkalarının yanlışını eleştirme hakkını kendinizde görürken sizin yanlışlarınız dile getirilince gözünüz döndüğü hakkında da olabilir mesela.

Yoksa oturduğunuz yerden taraftara sallamaya, kendinizi taraftar genellemesi üzerinden hor gördüğünüz kişilerden daha üstün görmeye devam mı?

Biri gelir kafasına göre uydurduğu x kişiyi sevmeyen kriteri üzerinden türlü türlü hakaret eder, diğeri gelir ben şunları bunları daha iyi biliyorum bu yüzden bu yapılanları anlamıyorum deyip aşağılamaya kalkar ama ne ilginçtir ki milleti yapmakla suçladığı şeylerin mislini kendisi de yapar. Öz eleştiri, saygı, hoş görü, anlayış, hiç biri bu bahsettiğim kişilerde yok ama hepsi maşallah bu konudalar ve taraftar analizi kasıyorlar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt