Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Ona değil çay, kullanılmış donumu bile vermem.Ben yerimi 1 isim dediğin kardeşime seve seve bırakırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona değil çay, kullanılmış donumu bile vermem.Ben yerimi 1 isim dediğin kardeşime seve seve bırakırım.
o ismi tahmin ediyorum doğru ismi tahmin ediyorum değil mi?Ona değil çay, kullanılmış donumu bile vermem.
Net doğru.o ismi tahmin ediyorum doğru ismi tahmin ediyorum değil mi?
SG, hemşehrimsin ve bildiğim kadarı ile İstanbul'da bile yakındasın ama abi gel bir çay ısmarlayayım demedin.
Üstüme iyilik sağlık kuru iftira. Gel görüşelim, öpüşelim, pardon çay içelim dedim.ben seninle forumdan ilk dialoga girdiğimde merkez cami önüne davet etmiştin dövmek için
nasıl çay içelim diyeyim be adam
o ismi tahmin ediyorum doğru ismi tahmin ediyorum değil mi?
Stockholm sendromu.Bakma en çok onu sever de kimseye çaktırmaz.
Üstüme iyilik sağlık kuru iftira. Gel görüşelim, öpüşelim, pardon çay içelim dedim.
ben seninle forumdan ilk dialoga girdiğimde merkez cami önüne davet etmiştin dövmek için
nasıl çay içelim diyeyim be adam
Nasıl alakam yok anlamadım üstad?Bende Kenan forumda bahsederken ilk kez orayı duydum ama sonra bir baktım bu damın İstanbul'la alakası yok gibi.
Ne ara gelip gidiyor muamma.
Nasıl alakam yok anlamadım üstad?
Ha sen onu diyorsun. Benim olay şöyle, çalıştığım şirketin merkezi Almanya ama adamlar İstanbul'a yatırımları genişlettikce IT alt yapısı kurma zorunluluğu oluştu. Bu yüzden ben senenin bir kısmı İstanbul'da bir kısmı da Almanya'da oluyorum. Ne zaman ve ne kadar olacağı değişiyor, çünkü bir başka Türk arkadaş ile değişimli uyguluyoruz bunu.Bilmem sonra bir ara yurtdışındayım dedin, sonra bir ara Samsun tarafından çıktın, en iyi gurbetçi konusunda adaydın falan (şaka bir yana anlattıydın sonra) ama dediğim gibi çok uğramıyorsun sanırım buralara.
Ha sen onu diyorsun. Benim olay şöyle, çalıştığım şirketin merkezi Almanya ama adamlar İstanbul'a yatırımları genişlettikce IT alt yapısı kurma zorunluluğu oluştu. Bu yüzden ben senenin bir kısmı İstanbul'da bir kısmı da Almanya'da oluyorum. Ne zaman ve ne kadar olacağı değişiyor, çünkü bir başka Türk arkadaş ile değişimli uyguluyoruz bunu.
Bahsettiğin diğer olay da Samsun değil Sinop. Kızımın solunum yolları ile ilgili sıkıntısı olduğu için doktoru deniz olan bir yeri tavsiye etti. Almanya'da da bu hususta durum malum. Ben de içeride bayağı fazla mesaim birikti, yıllık iznim de duruyordu, acil durumlarda olduğum yerden destek sözü ile birlikte üç ay, hatta bir ay da ücretsiz izin alarak dört aya çıkardım bu izni.
İstanbul'da ikamet ettiğim yer ise sabit, Sultangazi. Demir'in bahsettiği de tam hatırlamıyor galiba Merkez Camii dememiştim o zaman Camii Durağı demiştim. Sultangazi'de ikamet edenler bilir çok bilindik bir yer.
Sağol. Kızın durumu uzun süreli bir durum ne yazık ki. Temel rahatsızlığı sebebi ile solunum yolları sıkıntılı sıkışık olduğu için. Büyüdükçe genişleyecek ve öyle düzelecek diyorlar. Allah canını sağ etsin yeter.Sen yine Almanya açısından şanslısın, benim daha önce çalıştığım şirkette de benzer durumda olan IT'ci arkadaş IT yapısı kurmak için Irak'a gidiyordu senin duruma çok benzer.
Evet bak Sinop demiştin tam aklımda kalmamasına rağmen yaklaşmışım, ayrıca kızının durumu için geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyi olur.
Evet Sultangazi demiştin, o tarafa hiç yolum düşmese de isim olarak duyduğum bir yer ve dediğin gibi yine hatırladım Camii Durağı demiştin, hatta sanırım benzinlik falan da demiştin yanlış hatırlamıyorsam. dediğin gibi bilindik bir yer olduğu için söylediğinde de kulağıma yabancı gelmediydi.
Asıl senin daha çok Almanya'da olduğun algısı geçen bisiklet ulaşımını sorunca sizin ora diye bende o şekilde seni daha çok oralı sanmışım, şimdi tam oturdu.
O zaman sende baya buralısın.![]()
Sağol. Kızın durumu uzun süreli bir durum ne yazık ki. Temel rahatsızlığı sebebi ile solunum yolları sıkıntılı sıkışık olduğu için. Büyüdükçe genişleyecek ve öyle düzelecek diyorlar. Allah canını sağ etsin yeter.
Bisiklet sorusunu şu yüzden sordum, ben Türkiye'de araba kullanmaya başladığım zaman Alman usulü kullanmaya çalıştığım için zorluk çektim. Ben araba ile zorluk çekiyor isem sen bisiklet ile zorluk çekmiyor musun diye merak etmiştim. Kendim Türkiye'de hiç bisiklet kullanmadığım için bilmiyorum bisiklet yollarının durumunu falan.
Yoksa İstanbul konusunda pek yabancı değilim. Sultangazi'de akraba çok, ayrıca bizim köylüleri geçtim acayip çok Sinoplu var. Bunun dışında yine Beykoz-Paşabahce, Beylerbeyi, Bakırköy, buralarda da çok sık bulunurum.
Nankor degildir ama simariktir net. Bir sampiyonluk kactimi yonetiminden, teknik direktorune, futbolcusuna kadar yerden yere vurulur.
Mesela Fatih Terim her sene sampiyon yapsa da yaranamaz, ondan bir sonraki senede ya sampiyonluk ya da cok iyi oyun gerekir. Son 20 seneye bakildiginda genel anlamda ligde ve avrupada basarili olmus Fatih Terim ve Lucescu disinda hocamiz yok. Ama olsun yine de Fatih Terim gitsin cunku o gittiginde bu kotu futbol duzelecek gibi aptalca bir mentaliteye sahip olan pek cok taraftar var ne yazikki.