Galatasaray Taraftarları Nankördür

Harun lütfen sakin olunuz, 3 günlük dünya için birbirimizi kırmayalım.
Yanlış birşey mi yazdım Murat kişisinin cezaya ehliyetinin olmadığını düşünüyorum.Ruhsal problemleri var boş boş şeylere takılıyor normal insanın yapmayacağı hareketler sergiliyor bunu dile getiriyorum.Tıbbi vaka kategorisinde görüyorum o kişiyi.

Murat üstadim, sen Istanbulu benden daha iyi biliyorsun, hangi hastahaneye yatalim tavsiyen nedir?

Aaa funsal online olmus herkes sucukunu eline alsin

ub.msji

Bir ara CS atalim mi yoksa hala benimle oynamak istemiyor musun?
Atmasına atarızda o kadar kötüsünki sistem birlikte oynamamıza müsade etmiyor, 3 dür bunu yazıyorsun sanki ben bir anda senle oynamayı bırakmışım gibi halbuki gerçek bu ne yazık ki. Gerçeği en salt haliyle yazmak durumunda kaldım aksi taktirde o yalana tutunacaktı zihnin.

Başlık doz aşımına doğru gidiyor tadımız kaçmasın ben dizi izlemeye gidiyorum.

İyi geceler

Atmasına atarızda o kadar kötüsünki sistem birlikte oynamamıza müsade etmiyor, 3 dür bunu yazıyorsun sanki ben bir anda senle oynamayı bırakmışım gibi halbuki gerçek bu ne yazık ki. Gerçeği en salt haliyle yazmak durumunda kaldım aksi taktirde o yalana tutunacaktı zihnin.
Yüzüme yüzüme vurman hoşuma gitti ama güncel bilgilere sahip değilsin. Sen tarafımdan vurulup oyunu bıraktıktan sonra ben bayağı oynamaya devam ettim ve rütbe olarak az da yükselmedim.

Geri
Üst Alt