- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Bir gse olarak seviye uyarısı yapmak durumundayım taraflara itidal çağrısında bulunuyorum.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harun lütfen sakin olunuz, 3 günlük dünya için birbirimizi kırmayalım.Cezaya ehliyeti yok ki Murat kişisinin!!!
Adi üstünde özel.Özelden küfür etme gibi bir durum yok ise oldukça yapıcı bir tartışma diyebiliriz.
Ulan mi, Mahir sizi de mi zehirledi üstadim?@Erman Türker Taraflardan özür dile ulan cimbomlular birbirine girmiş.
Özelden küfür etme gibi bir durum yok ise oldukça yapıcı bir tartışma
diyebiliriz.
Lütfen sakinliğimizi koruyalım.Ulan mi, Mahir sizi de mi zehirledi üstadim?
Yusuf ile ugrastim, Ugur abime selam caktim, sonra cocuga sütünü verip yatagina yatirdim.Onu Kenan'a sor renktaş o kadar sakin ol dedim, ortada da kayboldu.
Lütfen sakinliğimizi koruyalım.
Yusuf ile ugrastim, Ugur abime selam caktim, sonra cocuga sütünü verip yatagina yatirdim.
Deli olmak iyidir, severim.İyi iyi bu arada benim içinde cezai ehliyeti yoktur raporu çıktı.
Okurken uykum geldi yav bu nasıl hayat?Yusuf ile ugrastim, Ugur abime selam caktim, sonra cocuga sütünü verip yatagina yatirdim.
kenan bey ser veriyor sır vermiyor hasmına karşı onu ele vermeyen tavrı takdire şayan bir hareket.Onu Kenan'a sor renktaş o kadar sakin ol dedim, ortada da kayboldu.
Edit : Ahanda geldi.
Deli olmak iyidir, severim.
Biz böyle yasiyoruz isine gelirse.Okurken uykum geldi yav bu nasıl hayat?