Galatasaray Taraftarları Nankördür

Lan sen tehdit etmedin mi ilk fena konuşurum, yaparım, ederim diye sana herkesin önünde şans veriyorum ne kadar fena asıp kesiyorsun görelim yoksa boş teneke gibi sadece yankı mı yapıyorsun...
Neden hala burada çaka satıyorsun yahu. Özelden yetmiyor mu, ki hala daha konuşsana lan demene ve konuşmuş olmama rağmen ne yapacağını yazmadın. Merakla bekliyorum.

şimdi insanların aklında bir soru var!

Acaba özeldenmi küfürleşiyorlar?

Neden hala burada çaka satıyorsun yahu. Özelden yetmiyor mu, ki hala daha konuşsana lan demene ve konuşmuş olmama rağmen ne yapacağını yazmadın. Merakla bekliyorum.
Ben de senin ne fena olarak ne yapacağını merakla bekliyorum bakalım ne kadar delikanlısın konuşsana lan dedim hala cevap yok buna bile cevap veremiyorsun lafı dolaştırma nasıl fena yapacaksın anlat bakalım.Tekerlekle beraber gelip beni mi döveceksiniz...

Musap aydinli örnek bir mod olarak bakalim ne yapacak

ub.msji

Buyrun @Harun Saraylı bey burası whatsapp grubumu diye bize diyordunuz, site moderatoru arkadaşın konuya yaklaşımının sizce bir farkı var mı ?
Ya harbiden boşsun ciddiyim bak problemlerin var senin alakasız şeyler yazıp duruyorsun...
Dediğimi de kanıtladığın için teşekkürler etiket olmadan mesaj yazamıyorsun sen...

Ben de senin ne fena olarak ne yapacağını merakla bekliyorum bakalım ne kadar delikanlısın konuşsana lan dedim hala cevap yok buna bile cevap veremiyorsun lafı dolaştırma nasıl fena yapacaksın anlat bakalım.Tekerlekle beraber gelip beni mi döveceksiniz...
Ben kocaman adamım, kendimi ve ailemi koruma dışında şiddet ile işim olmaz.

Murat renktas, mod arkadasimizin sorgulama yapmasina izin verelim ki adaleti tesis edebilsin

ub.msji

Geri
Üst Alt