Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Nerede bu adminler, nerede bu moderatorler ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden hala burada çaka satıyorsun yahu. Özelden yetmiyor mu, ki hala daha konuşsana lan demene ve konuşmuş olmama rağmen ne yapacağını yazmadın. Merakla bekliyorum.Lan sen tehdit etmedin mi ilk fena konuşurum, yaparım, ederim diye sana herkesin önünde şans veriyorum ne kadar fena asıp kesiyorsun görelim yoksa boş teneke gibi sadece yankı mı yapıyorsun...
Kendi adıma cevap vereyim, hayır. Ben kolay kolay küfür etmem, ağır konuşurum ama küfür etmem. Tabii benim için küfür tabiri başkası için farklı olabilir onu bilemem.şimdi insanların aklında bir soru var!
Acaba özeldenmi küfürleşiyorlar?
şimdi insanların aklında bir soru var!
Acaba özeldenmi küfürleşiyorlar?
Ben de senin ne fena olarak ne yapacağını merakla bekliyorum bakalım ne kadar delikanlısın konuşsana lan dedim hala cevap yok buna bile cevap veremiyorsun lafı dolaştırma nasıl fena yapacaksın anlat bakalım.Tekerlekle beraber gelip beni mi döveceksiniz...Neden hala burada çaka satıyorsun yahu. Özelden yetmiyor mu, ki hala daha konuşsana lan demene ve konuşmuş olmama rağmen ne yapacağını yazmadın. Merakla bekliyorum.
Ya harbiden boşsun ciddiyim bak problemlerin var senin alakasız şeyler yazıp duruyorsun...Buyrun @Harun Saraylı bey burası whatsapp grubumu diye bize diyordunuz, site moderatoru arkadaşın konuya yaklaşımının sizce bir farkı var mı ?
Ben kocaman adamım, kendimi ve ailemi koruma dışında şiddet ile işim olmaz.Ben de senin ne fena olarak ne yapacağını merakla bekliyorum bakalım ne kadar delikanlısın konuşsana lan dedim hala cevap yok buna bile cevap veremiyorsun lafı dolaştırma nasıl fena yapacaksın anlat bakalım.Tekerlekle beraber gelip beni mi döveceksiniz...
Ya harbiden boşsun ciddiyim bak problemlerin var senin alakasız şeyler yazıp duruyorsun...
Dediğimi de kanıtladığın için teşekkürler etiket olmadan mesaj yazamıyorsun sen...
Suçu tespit etmek adına soru sormakta mı yasak dostum?Buyrun @Harun Saraylı bey burası whatsapp grubumu diye bize diyordunuz, site moderatoru arkadaşın konuya yaklaşımının sizce bir farkı var mı ?
Senin kendine yardımcı olup kliniğe yatman lazım bana yardım etmekten önce...Neden şikayet etmiyormuydun sana yardımcı olmaya çalışıyorum.
Suçu tespit etmek adına soru sormakta mı yasak dostum?
Sıyırmışsın sen!!!Harun beye göre suçlu bizmişiz, tamam öyle olabilir eğer öyleyse konudan atılmaya saygı duyarım.
Konuyla ilgili olarak gerekli arkadaşlarla istişarede bulunuluyor şu anda duruma göre karar verilecek.Harun beye göre suçlu bizmişiz, tamam öyle olabilir eğer öyleyse konudan atılmaya saygı duyarım.
Cezaya ehliyeti yok ki Murat kişisinin!!!Murat beyden şikayetçiyim.