Galatasaray Taraftarları Nankördür

Sırf hocana laf değmesin diye eleştiriyorsun, o zaman Fatih Terim'in de teknikdirektörlük vasfı yok sadece gaz veriyor bu neden kabul edemiyorsun? Antremanlarda pasta kesmekten, döner çevirmekten, kebap yellemekten başka birşey yaptığı yok gör bunları.
Bu mesajlardan sonra,
Kale alınmayacak derecede bir vasıfsızsın son mesajım bu. Alıntılama daha fazla kendin kaybedersin.

Yıllardır @Serkan Şafak 'ın azılı bir Göztepeli olduğu hususunda mesajlar attım durdum. Ve sonunda büyük itiraf geldi. Gereken yapılsın.

DiZvvqlWsAEDo2Y.jpg
Jahsssjsshzhzhshsdhd bu ne lan :asd:

Şu adam başkan yardımcısı yav biz de ŞL'de geuptan falan çıkıcaz diyoruz

Bu mesajlardan sonra,
Kale alınmayacak derecede bir vasıfsızsın son mesajım bu.
Neden neden anlat bakalım Terim'in vasfı ney öyle kaçmak yok anlatta bilelim.Sen adama düğün fotoğrafı beğenmekten başka birşey yapmıyor derken iyi ama ben deyince vasıfsız oluyorum senin kadar dönek görmedim kendi yaptığın şeyin aynsını ben yapınca vasıfsız oluyorum orda da ironi vardı ama kıt kanaat bir beyne sahip olduğun için idrak etmen bir hayli zor.

Jahsssjsshzhzhshsdhd bu ne lan :asd:

Şu adam başkan yardımcısı yav biz de ŞL'de geuptan falan çıkıcaz diyoruz
Hiç konuşmasa iyi adam aslında. Arkada çözdüğü meselelerle başarılar geliyor. Hem siyasi hem duygusal. Göz ardı edilmemesi gereken detaylar. Acil durum kolu gibi adam, basiyon düğmeye gelip şampiyon yapıyor.

Fikirlerime gram saygım yok ama adamın yaptıkları da görmezden gelemem.
Artısi eksisinden fazla, o yüzden konuşmamak şartıyla kalmalı.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt