Harun Saraylı
Kırmızı Üye
- 15 Nisan 2009
- 1.038
- 11
- 288
Ekli dosyayı görüntüle 33791
Savunduğunuz adama dönün 1 bakın istedim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 33791
Ya şimdi boşverin Albayrağı da bunu ne yapacağız?Ben ekibimiz ile yollarimi ayirma karari aldim arkadaslar tum konsantremi Göztepeye verecegim bundan sonra anlayisiniz icin tesekkurler ...
Goztepteye verirken kolaylıklar dilerim.Ben ekibimiz ile yollarimi ayirma karari aldim arkadaslar tum konsantremi Göztepeye verecegim bundan sonra anlayisiniz icin tesekkurler ...
Bu mesajlardan sonra,Sırf hocana laf değmesin diye eleştiriyorsun, o zaman Fatih Terim'in de teknikdirektörlük vasfı yok sadece gaz veriyor bu neden kabul edemiyorsun? Antremanlarda pasta kesmekten, döner çevirmekten, kebap yellemekten başka birşey yaptığı yok gör bunları.
Terim düşmanı Galatasaray düşmanı bir hainin zoruna gitmesi gayet normal değil mi renkdaş?
Ben ekibimiz ile yollarimi ayirma karari aldim arkadaslar tum konsantremi Göztepeye verecegim bundan sonra anlayisiniz icin tesekkurler ...
Jahsssjsshzhzhshsdhd bu ne lan
Kazığı yağla evladım @Ünsal Vardar .Yıllardır @Serkan Şafak 'ın azılı bir Göztepeli olduğu hususunda mesajlar attım durdum. Ve sonunda büyük itiraf geldi. Gereken yapılsın.
Abi sen onu bunu bırak da İzlanda da ne yapıyorsun amacın ne ?Yıllardır @Serkan Şafak 'ın azılı bir Göztepeli olduğu hususunda mesajlar attım durdum. Ve sonunda büyük itiraf geldi. Gereken yapılsın.
Neden neden anlat bakalım Terim'in vasfı ney öyle kaçmak yok anlatta bilelim.Sen adama düğün fotoğrafı beğenmekten başka birşey yapmıyor derken iyi ama ben deyince vasıfsız oluyorum senin kadar dönek görmedim kendi yaptığın şeyin aynsını ben yapınca vasıfsız oluyorum orda da ironi vardı ama kıt kanaat bir beyne sahip olduğun için idrak etmen bir hayli zor.Bu mesajlardan sonra,
Kale alınmayacak derecede bir vasıfsızsın son mesajım bu.
Olur ama az daha bekleyelim derim, ben hala assolistin konuya intikal edeceğini umut ediyorum.Serkanı ihraç edip konuyu kilitlesek mi
Adamsin Alpay reis.Ekli dosyayı görüntüle 33791
Ahbapligimiza golge dusmez umarimYıllardır @Serkan Şafak 'ın azılı bir Göztepeli olduğu hususunda mesajlar attım durdum. Ve sonunda büyük itiraf geldi. Gereken yapılsın.
Hiç konuşmasa iyi adam aslında. Arkada çözdüğü meselelerle başarılar geliyor. Hem siyasi hem duygusal. Göz ardı edilmemesi gereken detaylar. Acil durum kolu gibi adam, basiyon düğmeye gelip şampiyon yapıyor.Jahsssjsshzhzhshsdhd bu ne lan
Şu adam başkan yardımcısı yav biz de ŞL'de geuptan falan çıkıcaz diyoruz
@Selami Görmezler miOlur ama az daha bekleyelim derim, ben hala assolistin konuya intikal edeceğini umut ediyorum.